kaczorek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

Re: wiosna-lato 2013

06 sty 2013, 18:48

hej
Ja będe trzymać kciuki za USG , noi czekam na nowinki co do płci .
Mi znowu dokuczaja zgagi ojej jakie to okropne i przesto nie mogę spać w nocy ale mimo to wiem że jeszcze najgorsze przedemna wiec teraz ciesze sie małym brzuszkiem .

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2013, 19:30

jeśli chodzi o płeć, to chyba będziesz miała dziewuszkę
Ja to wiem od samiutkiego początku,ale nikt mi nie wierzy :ico_oczko: to dzieciątko jest malutkie,spokojne i silne od samego poczatku,po drugie horoskop hiński wychodzi na dziewczynkę,mnie cały czas na słodkie ciągnie i urode zabiera oj zabiera :ico_oczko: bedzie wielki szok jak wyjdzie,ze jednak jajeczka :ico_haha_01: Ale nie będę płakać a cieszyć bo moje czy jajeczka czy nie,ale moje noszone i kochane od samutkiego poczatku :ico_oczko: i tak bardzo wyplakane i wybłagane :ico_sorki:
Co do odliczania oczywiście,ze tam przejde :-)
mi się coraz bardziej wydaje, że będziemy mieli drugiego chłopca
ale czemu tak? tak po prostu przeczucie i juz?

Mi w 17tyg jak byłam nie chciał zrobić USG bo stwierdził,ze nic nie bedzie widać i kazał wlasnie czekac do tego 21tc :ico_noniewiem: Ale zrobił mi wtedy takie szybciorkie USG bo ja wyprosiłam aby serduszko mi sprawdził, :ico_sorki:
o której masz wizytę?
kochana na 8 jedziemy z mężnym :-)
a jak mam ok 120/80 (czyli przepisowe idealne) to mnie wtedy głowa boli,bo dla mnie to już za wysokie
ja chyba tez tak mam,ze jak za wysokie te 120/80 to juz głowa mi daje o sobie znać :ico_noniewiem:

kaczorek
fajnie ,ze nas odwiedziłaś :ico_oczko: No zgaga jest straszna,nie mam jej czesto,ale potrafi dac o sobie znac..

Tibby kochana pytam ciebie bo Ty wszystko pamietasz :ico_oczko: która to z dziewczynek od nas zna juz płeć? chciałabym jej zmienic na pierwszej stronce suwaczek i cos dodać :ico_oczko:

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

06 sty 2013, 21:33

misia81 to maslo kakaowe jest z firmy palmer's. wyprodukowane w USA. Ja jestem bardzo zadowolona.

Alez mam mdlosci i ten okropny Bol glowy :cry:
Z Oli to ciazy prawie nie odczulam. Normalnie zadnych dolegliwosci.
Cos czuje, ze to bedzie dziewczynka.
Bylam dzisiaj z Oliwierkiem w sali zabaw. Wyszalal sie, pozniej zjedlismy I poszlismy Na plac zabaw. Chcialam sie dotlenic. Byl tam taki pan z dwojka dzieci. Jedno 4 latka drugie 2 latka. Oli sie z nimi wybawil. Wymienilismy sie numerami telefonu, takze nasze dzieci beda sie czesciej spotykac. Ciesze sie, bo niestety Oli nie ma tu zadnych kolegow Na osiedlu. W koncu to Londyn. W Polsce to wiekszosc dzieci zna sie I bawi razem.
Jutro do pracy....
Dobranoc

Małgorzatka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sty 2013, 21:48

Witam, pozdrawiam gorąco.

Awatar użytkownika
Agunia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

06 sty 2013, 22:13

misia nie wiem czy pamiętasz, krótko po tym jak na forum się dowiedziałyśmy, że jesteś w ciąży, to pisałam na którymś wątku, że mi się śniło forum i że pisałaś, że to dziewczynka :-D Więc obstawiam podobnie jak Ty i tibby :-D

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

07 sty 2013, 07:45

Misiu, może jednak uda się być na tym samym wątku. Ja trzymam kciuki za dziewczynkę u Ciebie, A Twój maluch niech trzyma kciuki, żeby tym razem mi udało się. :-)

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

07 sty 2013, 09:23

misiu, wiem, że monika ma mieć synka, a kaczorek dziewczynkę. Nie wiem jak Sosna niestety. Ale ostatnio udzieliła się na odliczaniu, to może by do niej na PW napisać.

a co do naszej płci - to sama nie wiem. od początku kiedy tylko czułam, że jestem w ciąży mówiłam, ze to Lila. I nie było wybacz. Kilka razy śniło mi się, że ma być chlopiec i tak mi to jakoś weszło w myśl, że teraz chyba bardziej czuję chłopca.
Choć ciąża o 200% inna niż z Tobikiem. Zgaga, mdłości, wg mnie brzydsza twarz. No ale w zasadzie nie chcę się za wiele nastawiać, bo boję się rozczarować. Wiecie że marzę o córeczce.
Sama nie wiem co nam wyszło.
misiu, już po 8 trzymam kciuki za usg

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2013, 10:50

witam :)

mnie coś chyba bierze, bo gardło boli, szyja i plecy,

Szymek kaszle i smarka, na 11.30 idę z nim do lekarza

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

07 sty 2013, 13:58

a ja zabrałam się w końcu za przeczytanie książki, którą dostałam od koleżanki na urodziny (w sierpniu). już połowa za mną. na szczęście młody grzeczny.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

07 sty 2013, 14:09

misia, czekam z niecierpliwością na wieści z wizyty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”