Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

09 sie 2007, 00:23

o rety kobiety!!!
ja nie wyrabiam z Wami!!!
najpierw godzinę czytam (z przerwą na kąpiel i karmienie Igi) a potem to już jest ta godzina....

więc tak:
:ico_buziaczki_big: najlepsze życzenia dla Kubeczka z całych naszych serduszek - mojego i Igi :-D przepraszamy, że spóźnione troszkę :ico_wstydzioch:

gratulacje dla Hani :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
(qrcze musimy zacząć intensywne treningi bo coś w tyle zostajemy... nawet jej się nie chce głowy podnosić no i w ogóle na brzuszku leżeć nie za bardzo lubi więc nie ma kiedy trenować... ale dziś przyszła piękna kolorowa mata więc do dzieła dziecinko... :-D )

moja to pakuje sobie do buzi całą rękę a czasami palce do samego końca i się krztusi :ico_olaboga: a smoczka nieeeee, nie ma mowy... cóż...

kate_k82, gratulacje udanej tranzakcji :ico_brawa_01: to odetchnęłaś na pewno z ulgą

ciasteczka są MNIAM!!!! zawsze w pobliżu :-D :ico_oczko:

pozwólcie że pochwale zdjęcia grupowo :ico_wstydzioch: wszystkie z przyjemnością studiowałam :-D śliczne te Wasze/nasze dzieci :-D :ico_oczko:

a teraz to chyba już :ico_spanko:
chyba że jeszcze... :ico_noniewiem:
:ico_nienie:
:ico_papa:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2007, 06:18

Hej!
No Massumi pięknie nas pożegnałaś wczoraj...zobaczyłam to co prawda na dzien dobry :-D ale też piknie!

Anza Ty się nie stresuj! moja o przez ponad 3tygodnie histerii dostawała na samą myśl o leżeniu na brzuchu! potem kilka dni leżała spokojnie, nawet głowę podnosiła, potem znów się darła :ico_olaboga: niewiadomo o co chodzi...ale nic na siłę. No i jakoś tak jej wyszło.
A dziś...pobudka po 5, kupa!!!przewijanie z przebieraniem :ico_zly: jedzenie...bekanie...mega kupa!!! :ico_szoking: i już przy przewijaniu dorobiła tej mega kupy...wylało się z pieluchy :ico_zly: przebieranie... :ico_olaboga: i chyba śpi...co ona jadła? :-D
A ja szybko wyszukuję foty do wywołania, bo przy okazji dzisiejszego fryzjera idę do pracy to się muszę pochwalić dzidzią :-D Miłego dnia!

[ Dodano: 2007-08-09, 06:20 ]
Obrazek

a to dla Alusi i Kacperka z okazji 3miesięcy! niech nam rosną zdrowo nasze maluszki! :ico_prezent:

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2007, 07:29

dzień dobry :-D u nas tez dziwna pobudka - o 5.30 :-D cyc- gadanie nie wiadomo dlaczego nagle ryk :ico_noniewiem: jak nie moje dziecko i poszedł spac - teraz sie przebudził - ale smok w mordke i dalej spi - tylko karuzelka ma grac cichutko :ico_noniewiem: - chce - ma :-D ja po sniadanku i .. teraz kawkai ciastka..no takie maslane :-D do kawy rzecz jasna :-D
pada :ico_zly: tak bez sensu pogoda ... :ico_zly: i ci ja bede robic?? jak na dwór nie wyjde ???? samochodu brak :ico_zly: to nie pojade na "spacer do " cetrum handlowego .... :ico_zly: i cały dzień w domu :ico_olaboga: sama!!!! :ico_olaboga: :ico_zly: :ico_placzek: tyle emocji mna targa z rana :-D

:ico_tort: :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_tort:
dla Aluni i Kacpiego :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

i co tu robic tak wczesnie?? ja juz umyta- zjedzone ( no ciastka zostały jeszcze :-D ) ...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2007, 07:54

Hej-ja też mam "majowego dzieciaczka" ha ha.

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Nasz smerf ma już 2 miesiące i 2 tygodnie :-D

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2007, 08:09

kamizela, witaj :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D mam nadzieje , ze bedziesz wpadac częściej? jak smerf ma na imie? :-D no bo 5 dni starszy od mojego Hubetusa - tzn , ze z 16? :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2007, 08:16

Hej Gosia- nasz smerfik ma na imię Wiktor[glow=red][/glow] i urodził się 26 maja :ico_haha_02: (3450 g i 55 cm).

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2007, 08:53

kamizela, - no tak 5 dni młodszy :ico_puknij: głupia jestem :-D w dzień mamy :ico_brawa_01: wpadaj do nas bo jak widzisz - mamy tu grupę wsparcia :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 sie 2007, 09:02

Ha ha. Mały na bilansie, gdy miał 2 miesiące ważył [glow=red]5800[/glow] :ico_haha_02: Ciekawa jestem jaki duży jest Twój synek ?

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 sie 2007, 09:11

kamizela, - tu trafiłaś :-D 70 cm i ok. 7,5 kilo :-D ( ale urodził sie kolos - 4200 i 60 cm ) - jeszcze jednego mamy tu dużego koleżkę - a w sumie dwóch - Kacper - Mordeczki i Karolek - Sikorki . zaraz dziewczyny siąda do komputerów - to ci każda coś napisze :-D jakie szkraby są :-D pewnie jak poczytasz - wstecz - to zobaczysz - fajnie , że jesteś - mamy jedną mamę więcej i małego szkraba więcej - dopiszemy cie do listy początkowej - tylko Kasik trzeba złapać :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

09 sie 2007, 09:16

kamizela, witaj i zaglądaj do nas często.
Obrazek Czyli mamy rówieśnika Uleńki. :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

My dziś po rewelacyjnej nocce. Ala spała od 22 do 8.30 z przerwą o 5.30 na jedzonko. Teraz leży w samym pampersie i zasysa swoją piąstkę. :-D

Wszystkiego Najlepszego dla Kacpiego. Rośnij nam zdrowo serduszko :ico_tort: :ico_tort:

Moja Alunia też zaprasza na imprezkę.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”