no mnie od dwóch dni meczy straszny kaszel czy ja się w koncu wyleczę
a u nas wczorajśliczna pogoda była, słoneczko swieciło i było bardzo ciepło jak na ten dzień wiec mogliśmy sobie pospacerować z maluchem
A moj Pawełek uwielbia bananka, najlepiej to by całego wciągnał
Aagaa pisze:Kubutek juz spi a mama idzie zrobic sobie kapiel ale moze przed zrobie pare brzuszkow chociaz nie chce mi sie jak cholera ale fald brzuszny trza by zgubic ze nie wspomne o balkonach na plecach
dobre z tymi balkonikami ja tez takie mam i tez nie chcą zniknąc, a chcemy iśc na andrzejki, tylko ciekawe skąd ja sukienkę wezmę, chyba sobie jakiś ładny namiot zarzuce
Viola pisze:Ula zapomniałam Wam się przyznać , że kilka dni temu w bardzo okazyjnej cenie kupiłam ten wózeczek na allegro...jest jak nowy!!!!!
no ładnie rozpieszczacie ta Milenką dwa wózeczki mój Pawełek to bedzie musiał sie dobrze starać zeby zdobyć jej serduszko
Kinguś to witamy w domku i czekamy na foteczki z Anglii
Aga Robin Hood super
no u nas to nie ma mango w słoiczku w życiu bym nie pomysłała ze takie zeczy można maluchowi da, jednak co kraj to obyczaj
Joasiu ja chyba dziś dostane ta paczuszke z Hippa, bo w środe był u nas listonosz ale chyba mu sie nie chciało nieść tej paczuszki bo mi awizo zostawił w skrzynce a wiedział ze jestem bo mnie na balkonie widział ale moja mamuska się wkurzyła i zadzwoniła na poczte i podobna mi dziś maja ja przynieść