Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 12:15

hello no maluszek sobie słodko śpi na balkoniku wiec moge sobie z wami poklikać :-D
no mnie od dwóch dni meczy straszny kaszel :ico_zly: czy ja się w koncu wyleczę :ico_zly:
a u nas wczorajśliczna pogoda była, słoneczko swieciło i było bardzo ciepło jak na ten dzień :-D wiec mogliśmy sobie pospacerować z maluchem :-D

A moj Pawełek uwielbia bananka, najlepiej to by całego wciągnał :-D

Aagaa pisze:Kubutek juz spi a mama idzie zrobic sobie kapiel ale moze przed zrobie pare brzuszkow chociaz nie chce mi sie jak cholera ale fald brzuszny trza by zgubic ze nie wspomne o balkonach na plecach

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: dobre z tymi balkonikami :-D ja tez takie mam i tez nie chcą zniknąc, a chcemy iśc na andrzejki, tylko ciekawe skąd ja sukienkę wezmę, chyba sobie jakiś ładny namiot zarzuce :-D

Viola pisze:Ula zapomniałam Wam się przyznać , że kilka dni temu w bardzo okazyjnej cenie kupiłam ten wózeczek na allegro...jest jak nowy!!!!!

no ładnie rozpieszczacie ta Milenką dwa wózeczki :-D mój Pawełek to bedzie musiał sie dobrze starać zeby zdobyć jej serduszko :-D

Kinguś to witamy w domku :-D i czekamy na foteczki z Anglii :-D

Aga Robin Hood super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no u nas to nie ma mango w słoiczku :ico_szoking: w życiu bym nie pomysłała ze takie zeczy można maluchowi da, jednak co kraj to obyczaj :-D

Joasiu ja chyba dziś dostane ta paczuszke z Hippa, bo w środe był u nas listonosz ale chyba mu sie nie chciało nieść tej paczuszki bo mi awizo zostawił w skrzynce a wiedział ze jestem bo mnie na balkonie widział :ico_zly: ale moja mamuska się wkurzyła i zadzwoniła na poczte i podobna mi dziś maja ja przynieść :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Aagaa
maniakogadacz
maniakogadacz

02 lis 2007, 12:20

hej Ula no wlasnie ja do sylwestra planuje zmniejszyc te balkony moze sie uda bo jak nie to pozyczysz namiocik co?
a z tym mango to mango jest dobre jako owoc ale to w sloiczku bleeeeeeeeeeee :-D paskudztwo wiec chyba zaczne trzec jabluszka i mielic bananka coby Kubus wiedzial co dobre :-D

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 12:57

Aagaa pisze:hej Ula no wlasnie ja do sylwestra planuje zmniejszyc te balkony moze sie uda bo jak nie to pozyczysz namiocik co?

:ico_smiechbig: :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: jasne , daj tylko znac jaki chcesz kolor namiociku, moze w moro :-D

A ja banaka widelcem rozgniatami się taka fajna papka robi :-D

Dobra lece troszke poprasowac, bo sie górak ciuszków zrobiła :-D

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

02 lis 2007, 13:11

hej :-D
wpadłam na chwilke bo mam mała na kolanach i strasznie sie wierci mój wiertek mały :ico_oczko: dzis pierwszy raz bedziemy jesc jabłuszko to pózniej zdam relacje jak poszło :-D

Awatar użytkownika
Viola
Trzy tysiące lat minęło...

02 lis 2007, 13:12

ULA_TOMEK pisze:był u nas listonosz ale chyba mu sie nie chciało nieść tej paczuszki bo mi awizo zostawił w skrzynce a wiedział ze jestem

u nas też tak listonosz robił.... :ico_zly: , ale mąż zadzwonił na pocztę i im parę słów powiedział... no i teraz już przynosi...

Ula dużo zdrówka.....

Aagaa
twój Kubuś już tak siada!!!! :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-11-02, 12:14 ]
ULA_TOMEK pisze:no ładnie rozpieszczacie ta Milenką dwa wózeczki mój Pawełek to bedzie musiał sie dobrze starać zeby zdobyć jej serduszko

kochana tak naprawdę to ten wózeczek jest trzecim wózkiem Mileny.... pierwszy sprzedaliśmy, bo był za ciężki... :-D

Kinga dzięki... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: za komplementy :ico_sorki: :ico_sorki:

aha Kinga tą czapeczkę kupiłam za 15zł, ale to jest taka cienka czapeczka tak na teraz, ale jak się zrobi ciut zimniej to trzeba cieplejszą założyć....

no ja też z klikam z Mileną na kolanach... :-D własnie mi zasnęła...

Awatar użytkownika
Kinga_łódź
4000 - letni staruszek

02 lis 2007, 14:20

Viola pisze:Kinga dzięki... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: za komplementy :ico_sorki: :ico_sorki:

Ależ proszę bardzo :ico_oczko:

ale to jest taka cienka czapeczka tak na teraz,

Ale bardzo ładna czapeczka i ta kokardeczka różowiutka :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Aagaa
maniakogadacz
maniakogadacz

02 lis 2007, 16:00

Ula
ULA_TOMEK pisze: jasne , daj tylko znac jaki chcesz kolor namiociku, moze w moro
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: no moro bedzie de best :ico_brawa_01: moze nikt mnie nie zauwazy ???
Violu alez Ty szalejesz z tymi wozkami! chociaz moze i dobrze my kupilismy implasta i nie jestesmy zadowoleni , gdyby nie to ze mieszkamy w Szwecji pewnie dawno juz bysmy go opchneli :-D no a tak ....
No Kubus juz tak siedzi ale niedlugo zeby sie mu kregoslupik nie zmeczyl jeszcze za malutki jest. ale jak lezy to strasznie mu sie juz nie podoba ta pozycja :-D

Awatar użytkownika
ULA_TOMEK
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

02 lis 2007, 16:05

kurcze tego listonosza jak nie było tak nie ma :ico_zly: chyba bede musiała się jednak dzis na poczte wybrać :ico_noniewiem:

Viola pisze:kochana tak naprawdę to ten wózeczek jest trzecim wózkiem Mileny....

:-D no ładnie a chłopaków też tak rozpieszczałąś czy tylko ta ksiezniczka taka ukochana :-D pewnie tatuś tak na jej punkcie zwariował :-D

Awatar użytkownika
Aagaa
maniakogadacz
maniakogadacz

02 lis 2007, 16:08

no co miesiaczek nowy mobil jak nie mercedesik to bmw albo audica hmmm :ico_brawa_01: wow!!! no w koncu dziewczyna warta jest !!! Nie!!??

joanna1111
Trzy tysiące lat minęło...

02 lis 2007, 16:28

Hej hej
A ja dalam mojej na probe marchewki z Hippa i chciala lyzke zjesc.Wiecie ile zjadla pol sloiczka i chciala jeszcze ale poczekam na efekty.
Kinga i jak jabluszko?
Aagaa a Kubus bardzo ladnie siedzi moja to na boki zawsze leci :ico_oczko: Juz w tak mlodym wieku boki zalicza :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”