co prawda bedzie nam tam duzo wygodniej... ale juz nie zapuka nikt znajomy na kawke

dopiero teraz docierac do mnie zaczyna ze domek na ukonczeniu (bylam tam wczoraj) i przeprowadzka sie szykuje

witaj Zulciu jak dobrze, ze nie zrobiłas sobie krzywdy i ze znalazł sie ktos, kto sie Toba zainteresował i Ci pomógłK@tk@, ale pysznościUwielbiam kluski z makiem,najlepsze robi mój teść.A co to są makówki?Bo nie wiem,a jestem ciekawa
![]()
Moczka to jest taka dla mnie ciapka hihi Wiem, ze tesc uzywa do tego pierniczków takich zwykłych i cos z tym robi (chyba łaczy z mlekiem pokruszone i gotuje na małym ogniu - musze sie dokładnie dowiedziecK@tk@, pysznościFajnie,że można się wymienić typowo regionalnymi przepisami na święta,bo u nas tego nie ma,a ja pierwszy raz o tym słyszę.A co to jest moczka?
Muszę sobie pospisywać te Wasze przepisy.
mozna przekładac suchymi, bo masa jest bardzo wilgotna i one i tak zwilgotnieja od niej, ale niektórzy namaczaja delikatnie przegotowanym mlekiem.Tylko, ze wtedy tak długo nie postoja te pysznosci, bo sie szybciej psuja przez mleko.Kasiu a te sucharki to suche się przekłada?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] i 1 gość