kaasiaa79
Umiem skakać na skakance po całym forum

10 maja 2007, 23:47

dla dobra narządu męża, lucy23, marsz do łóżka!!!!! :ico_haha_01:

kurka wodna, spadam do łóżka!
dobrej nocki Julie, pofigluj :ico_haha_01:

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

10 maja 2007, 23:57

to juz nawet nic nie da,bo on juz dawno chrapie :ico_smiechbig: dobranoc :-D

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

11 maja 2007, 00:13

Nikogo juz nie ma! :ico_szoking:
Dziewczyny a my placimy 1100 funtow miesiecznie bez rachunkow :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: , mamy dwie sypialnie i maly stolowy, no i ogrodka kawalek, ale i tak to jest tanio w porownaniu do cen jakie tu sa :ico_puknij: , no nic tylko sie w tym ogrodzie rzywcem zakopac. A ostatnio przyszlo za gaz 300 funtow, no nie wiem moze ja sie tym gazem podtruwam i Maye przy tej okazji czy co??? :-D
Uciekam spac . PA PA Kochane!!!

[ Dodano: 2007-05-11, 00:13 ]
Nikogo juz nie ma!
Dziewczyny a my placimy 1100 funtow miesiecznie bez rachunkow , mamy dwie sypialnie i maly stolowy, no i ogrodka kawalek, ale i tak to jest tanio w porownaniu do cen jakie tu sa , no nic tylko sie w tym ogrodzie rzywcem zakopac. A ostatnio przyszlo za gaz 300 funtow, no nie wiem moze ja sie tym gazem podtruwam i Maye przy tej okazji czy co???

[ Dodano: 2007-05-11, 00:14 ]
Nikogo juz nie ma!
Dziewczyny a my placimy 1100 funtow miesiecznie bez rachunkow , mamy dwie sypialnie i maly stolowy, no i ogrodka kawalek, ale i tak to jest tanio w porownaniu do cen jakie tu sa , no nic tylko sie w tym ogrodzie zywcem zakopac. A ostatnio przyszlo za gaz 300 funtow, no nie wiem moze ja sie tym gazem podtruwam i Maye przy tej okazji czy co???

lucy23

11 maja 2007, 00:21

ja jeszcze jestem,choc mialam isc spac....delfinka przebilas wszystkie 1100f :ico_szoking: a z tym gazem powariowali...tez mi przyszlo na starym mieszkaniu 300 f ponad ,chyba za miesiac,a to byla wiosna i gazu prawie nie uzywalismy :ico_szoking: jak wyslali nam list to bylo juz 400f,bo na rejestrze dluznikow :ico_szoking: taki balagan maja ...ja sie odwolywalam chyba z 5 raz ,no i w koncu sie udalo...wypisali nas z rejestru i dali do zaplaty 100 ufff...ale pol roku sie ciagnelo :ico_puknij:

[ Dodano: 2007-05-11, 00:23 ]
teraz nie mamy gazu,tylko wszystko na prad ....dzieki bogu...bo do british gas mam uraz :-D

julie_377

11 maja 2007, 08:02

dzieki lucy za te glosy hihihihihi
delfina to musicie miec niezly apartamenet hihihi ale swoja droga to ceny tu sa koszmarne :ico_olaboga:
ja juz sie wyspalam obowiazek nie taki uciazliwy czasem milo spelnic hihihihi ale nog jeszcze dlugo nie ogole skoro i tak to w niczym nie przeszkadza :ico_oczko:
moj natek od rana nadaje gada jak najety a jakie miny przy tym szczela to nie moge placzemy ze smiechu :ico_haha_01:
wiecie co od tyg robi ta kupe do nocnika-i rano i po poludniu i zawsze mu powtarzam eeeee a dzis rano natek patrzy na mnie i eeeeeeeeeeeeeeeee no to go posadzilam i kupa... nie wiem czy to bylo celowe ale cudnie by bylo zobaczymy po poludniu :-)

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 maja 2007, 09:50

Julie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jejku rewelacyjnego masz synka. W wieku 6 miesiecy sygnalizuje ze chce na nocnik. A wogole to wszystkiego najlepszego z okazji pol roczku. Głosik rowniez i ja oddalam. A jaka jest nagroda?
Rozgadalyscie sie wczoraj. A u mnie zycie seksualne chyba zaniknie. P co drugi dzien pracuje i wraca o 2 do domu nastepnego dnia odsypia i pada o 22. A w ciagu dnia jakos warunkow nie mamy. Ostatnio naszykowalismy sie zadowoleni i Tomek zlosliwy nie chcial usnac.
Dzisiaj piątek ale jakos nie mam nastroju weekendowego. Meczy mnie ta budowa, murarz i w ogole ze wszystko na glowie mam. W ogole jakas depresyjna dzis jestem. Nawet wychodzace slonce i ptaszki za oknem mnie nie rozweselają

julie_377

11 maja 2007, 09:54

gosia cos ty wypij dobra kawke zjedz ciasteczko i powinno przejsc na mnie dziala :ico_haha_01:
a czy to byla sygnalizacja to sie okaze hihihihi bardzo bym chciala zeby byla ale raczej wydaje mi sie ze to jedna z sylab ktora moje dziecko ostatnio zawziecie cwiczy

jejku wiecie ja teeraz mam znow mnostwo czasu czekam na te referencje a babcia juz u mnie jest gotowac mi nie da tylko sie natkiem zajme a i on sam sie soba woli zajac wiec ja tt.... eh

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

11 maja 2007, 10:06

hej laski!!!!
Emilka tj pólnocno- zachodnia czesc Belfastu, a ja myslalam ze to duzo 340 bo przedtem płaciłam 260 no ale okolica nieciekawa i dlatego tak tanio było, no ale zarobki w porownaniu do uk sa nizsze :ico_placzek:
Lucy myslisz ze jak sie sam przewijak kupi to nie bedzie pasował na łozeczko???? trzeba ta drewniana podkładkę kupic????? a Ty sie seksuj póki mozesz bo potem długo nic :ico_smiechbig:
Gosia a Ty zaszalej z mężusiem w nocy, obudź Go nie powiem głosno w jaki sposób, oni to lubią :ico_brawa_01: :ico_smiechbig:
madziorka ja tez mam w zyrafy prawie wszystko dla małego :ico_brawa_01:
pozdrawiam Was wszystkie i lece do szkoły rodzenia :ico_ciezarowka:

lucy23

11 maja 2007, 10:48

marta nie wiem jak to wyglada z tymi przewijakami he he pojade do mothercare poogladac,bo sama juz nie wiem hihi myslalam,ze najpierw sie takie cos np drewniane naklada ,a na to ta mate,ale pewnie sa i takie jak kasia pisala...moze jutro tomka namowie,to pojedziemy :-D gosia pewnie masz dola przez tego murarza :ico_puknij: ma facet tupet :ico_zly: julie brawo dla Nathanka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

julie_377

11 maja 2007, 11:22

dziewczyny to ja jeszcze cos wkleje zabki mi sie udalo uchwycic i jak moje dziecko suszarke odkrylo :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Images hosted at HoldThatPic.com

strasznie mi sie dzis nudzi cholercia ehhhh juz nawet mi sie bardzo zachcialo do pracy isc .
:ico_noniewiem:

[ Dodano: 2007-05-11, 11:23 ]
o nie te zabki to wkleje wieksze bedzie moze wtedy widac

Wróć do „Pozostałe”