Hej dziewczyny
misia czekamy na relacje z wizyty mam nadzieje ze juz bedziesz wiedziec jaka plec i to bedzie Twoja wymarzona coreczka.no i oczywiscie miejmy nadzieje ze z dzieciatkiem wszystko OK. pisz szybko jak tam USG bo z niecierpliwoscia czekamy
tibby dziekuje za zaproszenie na odliczanie

troche tego odliczania bedzie ale mam nadzieje ze szybko zleci ...
donatka duzo zdrowka dla synka!
Ja dzisiaj wybralam sie z siostra na zakupy i tak z ciekawosci wstapilysmy do sklepu z odzieza uzywana i jak siostra zobaczyla ubranka dla dzidzi to zaczela prawie wszystkie z wieszakow sciagac i rzucac do koszyka

kupila mi az 40 sztuk ubranek wygladaja jak nowe nie zniszczone wcale a sliczne takie ze nie moge sie na nie napatrzec

fajnie trafilysmy bo dzisiaj byla taka promocja kazde ubranie za pol ceny wiec tak patrzac za 40 sztuk zaplacila 92 zl to wcale tak nie duzo. w sklepie za taka cene kupilabym tylko ze 4 sztuki albo i mniej a tu mam 40 ubranek rozne kolorowe i biale poprostu przesliczne

teraz trzeba bedzie kupic tylko proszek i pomyslec o pranku i prasowanku

pomysle jeszcze blizej wiosny odwiedzic taki jeden sklep z odzieza uzywana i dokupic jeszcze kilka jakis body czy spioszkow zeby dzidzia miala w czym sobie w domku siedziec a na wyjscia gdziekolwiek to wiadomo trzeba bedzie kupic kilka sztuk nowych ubranek.
Jutro mnie odwiedza w domku polozna srodowiskowa. bedzie to nasze pierwsze spotkanie ciekawe co bedzie mi mowic i w ogole jak bedzie wygladac takie spotkanie z nia.