donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: wiosna-lato 2013

07 sty 2013, 14:33

my byliśmy u lekarza, także Szymek dostał antybiotyk i syrop na kaszel, za tydzień do kontroli,
będę musiała zadzwonić do przedszkola, że nie przyjedzie co najmniej 2 tyg. ,

zmykam robić obiadek, bo głodna jestem :)

monikaA88
Umiem skakać na skakance po całym forum

07 sty 2013, 16:08

Hej dziewczyny :-)

misia czekamy na relacje z wizyty mam nadzieje ze juz bedziesz wiedziec jaka plec i to bedzie Twoja wymarzona coreczka.no i oczywiscie miejmy nadzieje ze z dzieciatkiem wszystko OK. pisz szybko jak tam USG bo z niecierpliwoscia czekamy :-)

tibby dziekuje za zaproszenie na odliczanie :-) troche tego odliczania bedzie ale mam nadzieje ze szybko zleci ... :ico_oczko:

donatka duzo zdrowka dla synka!

Ja dzisiaj wybralam sie z siostra na zakupy i tak z ciekawosci wstapilysmy do sklepu z odzieza uzywana i jak siostra zobaczyla ubranka dla dzidzi to zaczela prawie wszystkie z wieszakow sciagac i rzucac do koszyka :-) kupila mi az 40 sztuk ubranek wygladaja jak nowe nie zniszczone wcale a sliczne takie ze nie moge sie na nie napatrzec :-) fajnie trafilysmy bo dzisiaj byla taka promocja kazde ubranie za pol ceny wiec tak patrzac za 40 sztuk zaplacila 92 zl to wcale tak nie duzo. w sklepie za taka cene kupilabym tylko ze 4 sztuki albo i mniej a tu mam 40 ubranek rozne kolorowe i biale poprostu przesliczne :-) teraz trzeba bedzie kupic tylko proszek i pomyslec o pranku i prasowanku :-) pomysle jeszcze blizej wiosny odwiedzic taki jeden sklep z odzieza uzywana i dokupic jeszcze kilka jakis body czy spioszkow zeby dzidzia miala w czym sobie w domku siedziec a na wyjscia gdziekolwiek to wiadomo trzeba bedzie kupic kilka sztuk nowych ubranek.

Jutro mnie odwiedza w domku polozna srodowiskowa. bedzie to nasze pierwsze spotkanie ciekawe co bedzie mi mowic i w ogole jak bedzie wygladac takie spotkanie z nia.

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2013, 16:12

Monika to ładne zakupy zrobiłyście :-) :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
donatka duzo zdrowka dla synka!
:ico_sorki: :ico_sorki:

mam pytanko, jakie witaminy bierzecie? mam mam zamiar sobie kupić i nie wiem jakie, ceno dobrze wychodzą Falvit

monikaA88

07 sty 2013, 16:29

donatka ja osobiscie zadnych witamin nie biore w tabletkach nawet ostatnio na wizycie u gin. sie pytalam czy musze jakies brac albo zeby mi powiedzial jakie moge brac to stwierdzil ze jesli mam potrzebe brac to moge a jakie to juz sama moge zadecydowac. stwierdzil tez ze jesli nie musze nie mam potrzeby to po co sie faszerowac lekami. lepiej naturalne witaminy jesc czyli duzo owocow i warzyw i miesa czerwonego, jaja, ryby i takie tam co daje witaminy :-)
znowu bratowa w swieta mi mowila o witaminach ze jesli bym chciala jakies sobie zakupic to najlepiej udac sie do apteki i farmaceuty sie zapytac o jakies witaminy dla kobiet w ciazy i najlepiej takie ktore nie sa az tak drogie. tak jak moja bratowa zrobila kupila witaminy tansze bo to jakis zamiennik byl innych witamin a bardziej sie oplacalo bo raz ze dwa razy tansze a wiecej tabletek bylo w opakowaniu i na dluzej starczalo.

Awatar użytkownika
ziolo007
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

07 sty 2013, 16:40

Witajcie
U mnie nastroj nienajlepszy. MusZe pracowac Na pelny etat. Przy wszystkich musiala jeszcze oglosic, ze ciaza to nie choroba I wszytko musZe robic, lacznie z noszeniem dzieci.
Ogolnie czuje sie dzisiaj kiepsko I mam mega mdlosci.
Oli dzisiaj Musial zostac z niania. Alez ona jest leniwa. Wlaczyla mu bajki I lezala Na sofie.
Oj to chyba nie jest moj dzien.

Milego dnia

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2013, 17:13

Monika wiem, ze naturalne produkty najlepsze, tylko, że ja nie jem mięsa ani ryb, także pewnych witamin nie mam w odpowiedniej ilości, z Szymkiem jak byłam w ciąży brałam prenatal , teraz bym tych nie kupiła, bo są drogie, tańsze są Falvit, poza tym gin mi nic nie mówił, chyba się wstrzymam i spytam na kolejnej wizycie czy mam brać jakieś witaminy,
a jutro skoczę do mamy po sokowirówkę i będę robić skok z buraków tak jak mi zalecił,

ziolo współczuję Tobie , oby jutro było lepiej, a ta Twoja kierowniczka to jakaś dziwna baba, jakaś zmienna ta kobieta :ico_puknij: , trzymaj się i nie daj się tej babie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

07 sty 2013, 17:37

Ja biorę VITA MIN PLUS MAMA op.starczylo mi chyba na ponad 2misiace bo tego dużo jest. I taki Mike witamin tam jest łącznie z kwasem foliowym. Koszt ok.15 zl/op.

Monika, super zakupy!
Ja widziałam w h&m dzis wielkie przeceny ciążowych ciuchów. Spodnie kosztują ok 60zl. Jutro jak będzie wyplata to kupuje bo moje maja dziury w kroku ze starości sie poprzecieraly :-(

Misia, gdzie jesteś. Ja tu z niecierpliwości nie mogę juz.

moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2013, 17:50

Ja obstawiam że Misia będzie miała dziewczynkę :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

07 sty 2013, 18:01

Misiu czekamy na relacje z wizyty.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

07 sty 2013, 18:31

ta dziewczyna lubi trzymać w niepewności...

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”