czesc dziewczyny
ja wczoraj mialam wizyte u giny no i tym razem mala sie ladnie nam pokazala i bedzie CORECZKA
juz wczoraj po wizycie ruszylismu na zakupy i dzis tez caly dzionek nasza malutka ma tyle ubranek ze man nadzieje ze wszystkie zdazy zalozyc zanim wyrosnie,ale nie moglismy sie powstrzymac
kupilismy tez wanienke z zastawem do kompania, kocyk,kosz taki wiklinowy na stojaku do salonu zeby jak dzidzia zasnie a ja bede na dole miec ja na oku, i jeszcze kilka innych drobiazgow rozek itp.no i dla siebie zrobilam czesc zakupow do szpitala,jeszcze jutro jedziemy na zakupy musze sobie kupic bluzke na sylwestra bo kupilam sobie juz spodnice,ale bluzki nie moglam znalezc nic eleganckiego nie ma
a idziemy na bal wiec musze jakos wygladac,jestem tez ciekawa do ktorej wytrzymam,juz meza uprzedzalam ze 2 to raczej max moich mozliwosci chocby ze wzgledu na niewygodne siedzenia.
i jeszcze wspomne o naszych propozycjach imienia dla corci narazie sa dwa:nicol i zuzanna
asia i basia bardzo ladne brzuszki i dosc okazale
pozdrawiam wszystkie marcoweczki
[ Dodano: 2007-12-28, 21:55 ]aneta30 jak dobrze ze z coreczka twojej kolezanki wszystko dobrze choc taka kruszynka