no ale serio nie da rady ignorować bo on już później zanosi sie płaczem i cięzko mu powietrze złapaćEve, ale mialas nocke, no nie zazdroszcze... eh, nie probuje ci nawet juz radzic bo nie mam pojecia co powinnas robic. Ja bym chyba wkladala go po karmieniu do lozeczka i nie reagowala na jego popiskiwania, poplakiwania itp

No a z moim mezulcem jest git![]()

no prosze, tak to można wypocząćNocka super. Nell wstala o 6.00 na mleczko a potem spala jeszcze do 9.00. Przed chwilka wszyscy wstalismy po 2,5 godzinnej drzemce![]()

eSKa, a te pampersy to bedą w promocji od 2-3 stycznia
i ja chyba kupie jedna paczke rozm. 3 a druga rozm.4
bo dzisiaj porównywałam i róznica prawie żadna

no a z tymi znajomymi to juz mi nawet przeszło
bo byli ale po tym ich dziecku wogole nie widac choroby tzn. ani nie kaszlał ani nic
wiec moze mu juz przechodzi..ehhh no widzicie jak to jest
ale co miałam zrobic nie wpuscic ich?? oni chyba wogole o tym nie pomyśleli ze mogliby odpuscic sobie dzisiejsza wizyte u nas
no ale spoko juz nie smęce
Szymusia jeszcze kaszle, ale ten kaszel taki suchy jakby miał gardełko wysuszone
wiec mam nadzieje ze mu przejdzie
i jednak jutro nie jedziemy do kontroli tylko pojedziemy po nowym roku
na razie jeszcze bede mu dawała te leki
a jutro moze wybiore sie tutaj do nas do osrodka po inne żelazo dla Szymcia, bo te krople hemofar sa okropne, a wiem ze jest jeszcze syropek ferrum lek i wlasnie chce zeby mi go przepisala.
a i jeszcze wam miałam napisać ze po ostatniej wizycie u lekarki z Szymciem
to kazała nam podawać mu 4 krople wit.D przez 14 dni
bo wyczuła ze ma jeszcze w jednym miejscu miękką potylice

także teraz na razie nie daje mu witamin cebion multi bo tam tez jest wit.D wiec nie chce przedawkowac bo juz sie naczytalam ze przedawkowanie jest gorsze od niedoboru

jutro z rana wybywam na zakupki
moze kupie sobie jakies ciuszki na sylwestra
no bo niby w domu, ale jak usłyszałam ze moja sisterka i ta znajoma maja zamiar sie wystroic w sukienki to normalnie nie wiem sama w co sie ubrac