super Tosia wygląda z kolczykami, bardzo mi sie podobają takie małe dziewczyneczki z kolczykami
My dziś mieliśmy ciężką noc, pobudki co godzinę, co 20 min. z płaczem, masakra w końcu kole 4 wzięłam go do łóżka, bo nie miałam już siły stac przy łóżeczku, bo jak byłą pora na jedzenie to jadł, ale 20 min. po jedzeniu wiedziałam że głodny nie jest tylko mu źle, to go głaskałam, cisiałam mu, w ostateczności dawałam smoczek - który jak się uspokoił i tak wypluwał, bo na szczęście ma tak, że nie śpi ze smoczkiem, zasypia i smoczek robi tfu...
Mówię Wam ledwo na oczy widziałam, raz miał przerwę 2 godzinna, od 7-9, ale ja w tym czasie i tak musiałam wsatc, bo bok mi zdrętwiał od leżenia koło niego, ale o 9 już czułam się względnie i jakoś ciągnę
W ogóle raz od 4-6.30 miał przerwę, znaczy się po 4 usnął, ale ja zanim wyniosłam pampersa, byłam w wc i wróciłam to on już się budził i impreza ehhh
straszne są te górne ząbki, i widzę że nie szybko się to skończy bo prawa już mu wychodzi a po lewej ma popuchniete, to pewnie lada moment i ona zacznie wychodzic...