Alka mamaGabi:) - a mi oprócz cieni brakuje jeszcze daty... oczywiście nie jest obowiązkowa ale zawsze fajnie wiedzieć kiedy zdjęcie zostało zrobione... przynajmniej w którym roku... poza tym skrapek bardzo ładny kolorystycznie i kompozycja też w porządku... dodaj tylko cienie a skrapek nabierze plastyczności i elementy nie będą się zlewać.
Lady - rzeczywiście trochę przesadziłaś z efektami... ale tak po cichu podpowiem Ci że to co zrobiłaś da się fajnie wykorzystać... musisz mieć dwie warstwy ze zdjęciem, pod spodem zostawiasz oryginalne a u góry robisz właśnie taki efekt... potem tę górną warstwę ustawiasz jako luminacja (starsze) i zmniejszasz krycie aż uzyskasz efekt podobny do tego co ja nieraz robię... powinno wyjść podobnie...
a teraz moja dzisiejsza praca
inspiracja -
Jana1506 ale robiłam z pamięci, bo nie mogłam znaleźć tej oryginalnej pracy... dopiero jak zrobiłam swojego, to agnesha mi pomogła znaleźć oryginał... dlatego moja praca jest taka inna...
czcionka - Coronet CE
[ Dodano: Nie 28 Paź, 2007 01:51 ]...i jeszcze jeden dziś... zaczęłam go wieki temu ale nie miałam pomysłu na dokończenie... też nie jest taki jakbym chciała, ale już taki zostanie... wykorzystałam pędzel Floral Swirl_52, czcionka: Felix Titling