Awatar użytkownika
aniawlkp86
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 21:28

a ja mykam wziąć odprężającą kąpiel :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
niedługo będę więc za dużo nie nagadać i nie uciekać zanim ja przyjdę :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 21:28

nie ma to jak pycha chińszczyzna z mięsem z lamy
:ico_szoking: :ico_szoking:
chyba nie zjadłabym lamy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

12 cze 2009, 21:29

ramonka, dziękuję za gratulacje a co ty będziesz miała kochana?? I kiedy ty w końcu się rozpakujesz??
ja nawet nie probuje was czytac bo widze ze mialabym problem z nadarzaniem :ico_haha_01:
i do ukarania jesteś bo ja jak miałam 10 stron do przeczytania to czytałam aby być na bieżąco. Jak tam się czujesz???
Karolina2411, no chociaż jedna próbuje doczytać co nabazgrałyśmy chociaż tego dużo nie jest ;-)

[ Dodano: 2009-06-12, 21:31 ]
aniawlkp86, ja jak na razie się nigdzie nie wybieram bo jakiś dziwny film leci w tvn a też za bardzo nie mam natchnienia do oglądania.

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 cze 2009, 21:32

ramonka, spij,spij poki mozesz :-D wykorzystaj te ostatnie dni na totalne lenistwo :-D

Karolina2411, czytaj szybko naskrob cos smiesznego :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

12 cze 2009, 21:34

chyba nie zjadłabym lamy
Smakuje dokladnie jak wolowina tyle tylko ze sie az rozpuszcza sama bo jest super mieciutka :-D
Jak tam się czujesz???
wrecz nieziemsko dobrze tylko mam okropną chec na coca-cole taka z lodówki :ico_brawa_01:

bigottka, Gratuluje dziewuszki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 21:35

a co ty będziesz miała kochana?? I kiedy ty w końcu się rozpakujesz??
u nas bedzie dziewczynka :-D
A kiedy sie rozpakuje to nie mam pojecia, teraz cierpliwie czekam do terminu :ico_sorki:
Dzis chyba znow odszedł mi czop, ja nie wiem czy to mozliwe ze 3 dni odchodzi ale to wyjatkowo dziwnie wyglada wiec byc moze to wlasnie on :ico_noniewiem:

kati84
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

12 cze 2009, 21:36

Ja kiedys zjadlam krolika,oczywiscie nie swiadomie bo mi wcisneli kit ze to kurczak,i naprawde smakowalo jak kurczak ale to kurczakiem nie bylo :ico_zly:

AsiaNL, ciesze sie ze dobrze sie czujesz,oby tak do konca ciazy :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 21:39

Ja kiedys zjadlam krolika,oczywiscie nie swiadomie bo mi wcisneli kit ze to kurczak,i naprawde smakowalo jak kurczak ale to kurczakiem nie bylo
ja kurczaka zjem i lubie, ale tak na prawde jakos nie moge miesa z innych zwierzat.. no moze po za swinia
jak słysze np ze to krolik, sarna albo cos jeszcze to nie tkne za nic w swiecie :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Karolina2411
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 21:42

Bigotka, gratuluję kolejnej spódniczki w domku :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D
no chociaż jedna próbuje doczytać co nabazgrałyśmy chociaż tego dużo nie jest ;-)
Wiesz, ja lubię być na bieżąco, a nie z postów domyślać się o co biega :-D Jak ja to mówię, nie, żebym była ciekawa, ale lubię wiedzieć :-D

Córci imprezka z chłopakami się udała... Miała być do 20:00, a przeciągnęli do 20:45 :ico_olaboga: Pograli w gry planszowe, we Flirt Towarzyski :ico_olaboga: :-D i zrobili sobie karaoke :-D
Na godzinkę zostawiłam ich samych i przeszłam się do Kacperka, na piechotkę w obie strony i mi nogi uszami wychodzą :ico_olaboga: Wczoraj prawie cały dzień na nogach, dzisiaj też, do tego ten spacer i zdycham, yyyyyyyy, jak mnie pięty bolą :ico_olaboga: :ico_oczko:

Bigotka, bratowa taka już widocznie charakterna jest i na siłę jej nie zmienisz... Sama musi dojść do tego, że milczenie i duszenie w sobie niczego nie załatwia... Ale im bardziej będziesz na nią rozmowami napierać, tym ona bardziej zamykać się w sobie będzie... Toteż bądź z nią tylko od czasu do czasu, nie za częśto... Skróć o połowę Wasze kontakty, ale delikatnie to zrób, żeby nie poczuła się prońcie p.Boższe urażona, czy odtrącona... Zobaczysz, któregoś dnia sama do Ciebie na rozmowę przytupta... Podejrzewam, że jej te spotkania są potrzebne, jest nawet tego świadoma, ale coś tam hamuje ją przed przyznaniem się do tego... :ico_sorki: To nic, przjdzie czas na wylewność, doczekasz się i wtedy znowu ją swoją obecnością i dobrym słowem wspomożesz :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-06-12, 21:46 ]
Dzis chyba znow odszedł mi czop, ja nie wiem czy to mozliwe ze 3 dni odchodzi ale to wyjatkowo dziwnie wyglada wiec byc moze to wlasnie on :ico_noniewiem:
On może tak sobie odchodzić i odchodzić... Gdyby jednak był zabarwiony krwią i długo to trwało, należy się zgłosić do lekarza :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-06-12, 21:48 ]
jak słysze np ze to krolik, sarna albo cos jeszcze to nie tkne za nic w swiecie :ico_olaboga:
Witam w klubie szanującym dziczyznę :ico_sorki: Też nie tknę... Nie lubie i w ogóle, jakoś sumienia nie mam :-D No, niby do kurczaków i świnek w takim wypadku też nie powinnam sumienia mieć, ale to jakoś bardziej "naturalne" :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ramonka
Wodzu
Wodzu

12 cze 2009, 21:52

On może tak sobie odchodzić i odchodzić... Gdyby jednak był zabarwiony krwią i długo to trwało, należy się zgłosić do lekarza
dzieki za rade :ico_sorki: :ico_sorki:
krwi nie widac :ico_sorki:
No, niby do kurczaków i świnek w takim wypadku też nie powinnam sumienia mieć, ale to jakoś bardziej "naturalne"
no moj tato mowi ze albo sie je mieso albo sie nie je
ale jakos kura bardziej do mnie przemawia, reszty mi szkoda :ico_noniewiem:

Wróć do „Pozostałe”