Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 08:09

Witam

madzia jade na poltorej miesiaca i ladna fryzurka ja ide w polsce juz nie moge sie doczekac tutaj juz chyba nigdy nie pojde do fryzjera chyba ze znjade jakas polska fryzjerke

my pobudki jak zwykle 1 ok 4 no i od 7 nie spimy teraz slysze ze majka marudzi w lozeczku

dzisiaj ostatnie dopakowania no i jutro wyjazd w nocy juz spac nie moge ciagle tylko mysle a na lotnisku bedzie cala delegacja rodziny od meza :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 08:42

Witam i ja,
mój Pysiaczek zjadł na noc 200ml kaszki (tak mu smakuje) i pobudki były bo mu smoczek wypadał,ostatnio nie umie bez niego spać wogóle ale pierwsze jedzenie o 2.30 i później o 5 a od 6.30 nie śpi i teraz tata usypia bo ma wolne :-D

Oj i ja wczoraj zapomniałam o solenizantach :ico_puknij: więc dziś wszystkiego naj... dla tych małych i dużych :ico_oczko:

Lecę jakieś śniadanko wszamać, narazionko

[ Dodano: 2008-04-16, 08:47 ]
A i już drugi dzień wam pisze że i nas ciemieniucha dopadła, niewielka na główce ale jednak, już zakupiłam parafinę i działamy.

No i Iwona już godziny odliczasz :ico_brawa_01:

Madziu Twoja fryzurka rzeczywiście odważna, super :ico_brawa_01:

Jak coś zapomniałam to wybaczcie :ico_sorki:

A i przypomniałam sobie, ja Arturowi staram się dawać jak najczęściej herbatkę, nawet jak nie chce to dobre i dwa łyki. A wczoraj przy niedobrej zupie to z 70ml wypił, musiałam jakoś zrobić żeby więcej zjadł, więc była łyżeczka zupy i popitka żeby poleciało do żołądka :ico_haha_01:

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2008, 09:43

Witam i ja

dziekuje za komplementy :ico_sorki:

u nas nocka spokojna, mała obudziła sie tylko raz :-)

Justyna super zdjecie :ico_brawa_01: to w podpisie równiez :-)

jaka u was dzis pogoda??? bo u nas jak zwykle pochmurno :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 09:48

jaka u was dzis pogoda??? bo u nas jak zwykle pochmurno
No u mnie też pochmno, w nocy nieźle musiało padać ale mam nadzieję że się rozpogodzi później :ico_sorki:

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2008, 09:52

zapomniałam pochwalic swojego M, wczoraj 4 godziny był sam z 2 dzieci i swietnie dał sobie rade :ico_brawa_01: zostawiłam mu tylko mleczko na wypadek gdyby Martynka była głodna.
mam nadzieję że się rozpogodzi później
u nas raczej sie niezanosi na to :ico_noniewiem:

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

16 kwie 2008, 10:19

u nas okropnie pogoda deszczowa zimno a ja mam chyba zatoki.Nie ma u nas wody a ja mam tyle prania no i gotowac musze Amelka zasnela wiec ide odkurzac narazie pa

Awatar użytkownika
mz74
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

16 kwie 2008, 10:53

Witam i ja!

U nas nocka jak zwykle z 1 pobudka ok. 2.30 potem do 7.00.
... dziekuje za komplementy tez :-)

Madziu, naprawde super wygladasz... tak"swiezo i wiosennie", ja tez bylam u fryzjera w sobote i duzo lepiej sie czuje!

Justynka fajne zdjecie!!

Dziewczyny powiedzcie jakie papiery trzeba do chrztu???

u nas pogoda beznadziejna, wiec chyba czeka nas siedzenie domu caly dzien.... no i marudzenie, bo w domu moj Pawelek nie spi wcale...

milego dzionka

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 11:23

zapomniałam pochwalic swojego M, wczoraj 4 godziny był sam z 2 dzieci i swietnie dał sobie rade
No tatusie sobie też radzą nawet nie zdajemy sobie sprawy że tak dobrze :ico_brawa_01:
u mnie w parafii to tylko zaświadczenia chrzestnych były potrzebne, nasze ani małego nie były potrzebne ale co parafia to inny obyczaj.

No i pogoda cały czas do nieczego, nic się nie zmieniło więc w domku siedzimy, obiadek małego ugotowany, za pół godzinki szamanko.

A i wam też przychodzą próbki z firm dziecięcych? Bo mi raz przyszło z Bebilonu a dziś z hippa.

Awatar użytkownika
pinko
4000 - letni staruszek

16 kwie 2008, 11:30

U nas też pogoda okropna i nie zapowiada sie na poprawe. My jedak musimy wyjsc, bo na 15 na masaz idziemy, a potem do taty mojego.
My mamy dostr=arczyć zaswiadczenia chrzestnych, ze moga byc chrzestnymi, zaświadczenie ze ślubu, to ktore dostaliśmy od księdza i w naszym przypadku zgoda na chrzest w innej parafii, bo jestesmy zameldowani we Wrocławiu, a chrzciny będą w Poznaniu.

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 12:09

i u mnie brzydka pogoda ale bylysmy na spacerku bo musialam na zalupy isc

mam nadzieje ze majka za chwilke pojdzie spac a ja posprzatam no i dopakuje sie bo to juz jutro

a co do chrztu to ja potrzebuje akt urodzenia majki nasze zaswiadczenie ze jestesmy katolikami i ze chrzestny jest katolikiem bo chrzestna jest z parafii w ktorej chrzcimy wiec jej nie potrzebuje

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”