oooooooooooooooooooooo jak milo, dziekuje moje kochane mmmmmmmmm ale milo mi sie zrobilo z samego rana DZIEKUJE WAM
Z racji tego, ze dzis mi mija 25 lat na tym swiecie stawiam kazdej i to tak by troche poczestunku bylo.
dzis sie do mnie wprosila tesciowa , a maz dopiero w nocy wroci i juz sie boje tej wizyty. ale bede twarda i tym razem nie dam Konradka na rece jej. juz sobie pomyslalam ze najlepszym sposobem bedzie jak wloze malego do nosidelka i na siebie zaloze, stad go nie wyciagnie a mnie nie bedzie glupio jej odmawiac..
dobra moj szkrabek zjadl sniadanko i zasnal wiec teraz ja lece sobie zjesc, jestescie kochane
Dona ja mam taki program jak photobucket i tam sobie wklejam a poźniej kopiuje na TT. http://photobucket.com/
trzeba sobie załozyc konto i tam sobie wklejasz
[ Dodano: 2008-07-01, 10:05 ]
teraz jestem to Ci troche mogę pomóc. Pytaj jak coś nie wiesz.
wszystkiego najlepszego Kamilko od Marcysia i Emilki
[ Dodano: 2008-07-01, 11:56 ]
ah Basiu, mialam juz ostatnio sie Ciebie pytać...
moze mogly bysmy sie spotkac??
w koncu najblizej siebie mieszkamy
zapraszam do Sremu
kamila_torun, my rowniez zyczymy z z zuzia samych radosnych chwil , i duzo zdrowka :ico_buziaczki_big:
[ Dodano: 2008-07-01, 13:24 ]
Emilko ba rdzo dziekujemy za zaproszenie, i my oczywiscie tez zapraszamy do nas, mogly bysmy sie umowic ale kto do kogo przyjedzie, ja z zuzia nie jezdze jeszcze sama samochdem bo ona jest nieobliczalna czasmi poprostu czasem jej sie ulewa w czasie jazdy a ja panikara wiesz ha ha moze za 2 miesiace, ale jesli ty jezdzisz z marcelkiem to zpraszamy kiedy chcesz, pozdrawiam