Witajcie
Ja nie bardzo mam czas na pisanie ostatnio, ale za to was czytam na bieżąco.
U nas niby ząbki idą, bo płacze częściej w nocy |(tzn. uspakaja się jak dam mu smoka, a wcześniej nie spał z nim), ma katarek a któraś tui pisała, że to też może być objawa ząbków. Niestety od dwóch nocy już się nie budzi i nie zauważyłam, żeby miał dziąsła spuchnięte. Może na razie go tylko swędzą.
Co do siedzenia to sam się nie dzwiga ale jak go posadze to ładnie już się trzyma.
Wreszcie od jakiegoś tygodnia widzi swoje nóżki
Miał być szczepiony na żółtaczkę już 2 października ale jak miał katarek to nie poszłam i jeszcze nie miał. Musi być całkiem zdrowy.
W sobotę byliśmy na weselu z Igorkiem do 8, a potem z teściową siedział. Zrobił furore bo do każdego się śmiał a już najbardziej do młodych i ładnych dziewczyn
Puszczam pare fotek
To z jesiennego spaceru:
dwie łasice
[
=
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... 46d4e2c33b]
[/URL]
mam już pół roczku!!
weselicho
z moją mamcią
poprawinki
a tu łobuz śmieję się do jakieś laski (podrywacz mały)
[ Dodano: 2008-10-21, 22:18 ]
A co do kosmetyków to my używamy balneum hermal, żelik do mycia na zmianę z ojejkiem do kąpieli. Na noc nie smaruję go niczym, za wyjątkiem pupy (używamy kremu F18), a jak idziemy na spacer to smaruję mu buzię (jak nie zapomnę) kremem bambino na każdą pogodę albo ziajką.
[ Dodano: 2008-10-21, 22:25 ]
asika82 a ile wytrzymuje Ci Antoś w dzień po jedzeniu. Igor na piersi w dzień wytrzymuje ok 3 - 3,5 godziny. W nocy 3. Dostaje o ok 19.30 butlę na noc ok 180ml (czasem na dwa razy mu daję) pierwsza pobudka ok 1.30, druga 4,30 i budzi się po siudmej. Wietrzymy pupkę ok 15 minut, piję z piersi i ok 8 zasypia i śpi godzinkę.
Może Antoś nie lubi mieć bardzo pełnego brzuszka, woli zjeść mało a często. Spróbuj przez pare dni podawać mu w nocy na zmianę co drugie karmienie wodę. Może za jakiś czas stwierdzi, że nie warto się budzić. Możesz też spróbować podać mu wieczorne mleczko wcześniej i za jakieś pół godzinki lub godzinkę go dokarmić.
[ Dodano: 2008-10-21, 22:26 ]
siudmej - ale ja błędy strzelam
sorki