znalazlam komentarz Osity

o darmowych probkach

to bylo na "emigrantkach"

w pl praktycznie nic nie mozna dostac

sandrusia, a moze na niektorych wysylaja za granice, co? wiem, ze jest sporo ze stanow i uk co wysylaja... ale to nie sa akurat probki dla dzieci

(z tych co ja znalazlam). daj znac jakby co, fajnie jakby junior mial jakiegos doraemona
milutka204, wierz mi, masz czas na poczucie malenstwa

przewaznie w pierwszej ciazy czuje sie ok 20 tc... zalezy, od predyspozycji matki, jej "umiesnienia" brzucha itp. jesli masz choc troche tluszczyku, to on tlumi ruchy dziecka. Ja pamietam ze pierwszy raz Carmen poczulam w wannie... objadam sie czyms tam slodkim, weszlam do wanny i ... myslalam, ze to niemozliwe, ale jak sie powtorzylo.. ale fajnie!!!
za to junior fikolki skacze juz dawno, bardzo wczesnie zaczal. mowia tez, ze dziewczynki sie czuje pozniej
cos tam dretwo macie albo same leniwe kobitki co nie kwapia sie do pisania
no ja bym powiedziala, ze to raczej tutaj jest duzo weny tworczej

macie praktycznie tyle stron, co wrzesniowki czy sierpniowki, ktore sa na finiszu
Myslicie, ze mi to wystarczy?
szalejesz, kochana

koniec koncow, nie uzywa sie nawet polowy z tych sprzetow

tak swoja droga, stawiacie na karmienie naturalne??? ja mam nadzieje, ze mi sie uda, tak bardzo bym chciala!!! carmen karmilam do roku czasu
Koleżnko Ositko, ależ cudowna fotka Carmen, jaka słodziara. Może byś na grudniówkach toszke cześciej umiliła nam pisanie takimi zdjęciami, co?
w sumie racja... ale to co piszesz na danym watku wynika samo z siebie, z poprzednich postow itp itd... jakos nie bylo okazji zeby sie pochwalic moim "bobasem". postaram sie to nadrobic
Lece do lekarza! zreszta, maja prad zaraz wylaczyc... paapatki!