Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

06 sie 2008, 22:16

cześć Grudniówki :-) ja do Was będę zaglądała, tylko jeszcze tydzień zanim mama wróci do Polski :-) pomożemy Wam rozruszać wątek :-D

ja objadłam się krokietami, sama też troszkę pomogłam mamie no i juz będę mogła sma robić :-D

zmykam teraz posiedzieć troszkę z gośćmi i zaplanować kolejne dni zwiedzania :-) o ile oczywiście przestanie padać :-D

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 sie 2008, 04:55

Czesc Kobietki!
Mnie juz potezne slonce wybudzilo a teraz siedze pred kompem i wcinam zielone oliwki na sniadanie :ico_puknij:
Zbieram sie wlasnie psychicznie do wielkiego sprzatania :ico_zly: mieszkania, bo ostatnio je zaniedbalam :ico_wstydzioch:
Przesylam buziaki z samego rana :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 06:33

Hej dziewczyny a ją uaktywniłam internet w telefonie :) i teraz do was pisze właśnie wstajan i jak zwykle mi się nic nie chce ! Dziecka narazie nie czuje :( a już 18 tydzień! Brzuszel moim zdaniem mam mały no ale cóż kupiłam sobie tutaj do męża wagę wąże 64 kg to nie taka tragedia :)
Jakoś muszę wstać bo mam ochotę pójść i kupić sobie jakoś torbę a trochę na miasto stąd mam
A jak tam u was z rana? Mojemu M zachcialo się placków z jabłkami no to mu zrobię :) :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 sie 2008, 07:01

Mojemu M zachcialo się placków z jabłkami no to mu zrobię :)
oj jaka Ty dobra kobietka jestes :ico_brawa_01:

Odwiedzilam watek Grudniowy i znalazlam komentarz Osity :ico_brawa_01: o darmowych probkach :-D - free sample dla dzieci. Nie wiem jak u Was, bo w kazdym kraju inaczej :ico_noniewiem: ale ja jak weszlam na tutejszy japonski internet to wprost oszalalam ze szczescia :-D :ico_szoking: :-D : pieluchy, zabawki, buteleki, jedzonko, kosmetyki dla mamy i dzidzi, reczniczki itp. rzeczy wszystko za friko :ico_brawa_01: :-D :ico_brawa_01: . Nawet zadnych upierdliwych dlugich ankiet nie trzeba wypelniac :ico_brawa_01: . Wystarczy adres podac i prezenty wysylaja. Jak Boze Narodzenie w srodku lata :ico_brawa_01: Sprawdzcie jak to wyglada u Was :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 07:21

Kochana podaj mi ta stronę :) muszę ją koniecznie zobaczyć! Ją nienawidzę teściowej normalnie powiedziałam M że albo dni wynajmie pokój albo kupi pokój bo ją z nią nie będę mieszkać! Zjadłam śniadanie właśnie i zaraz trochę ogarnę łóżko i kurz i idę na zakupy
Sandrusią nadal nic nie czujesz w brzuszkt?

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

07 sie 2008, 07:33

Sandrusią nadal nic nie czujesz w brzuszkt?
oj czuje juz od jakiego czasu. Takie dziwne jest to uczucie, ze nie umiem go nawet zbyt dobre wyrazic slowami

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 07:41

A ją nic nie czuje i strasznie mnie to martwi !! Może nie potrzebnie no ale co zrobię ją już taka jestem

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 09:46

Witajcie :-) , ja właśnie po śniadanku, wcinam drożdżówkę z makiem. zaraz muszę iść do sklepu, bo strasznie mi się chce pić a nie mam żadnego soku. Miłego dnia! Pozdrawiam! :-)

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 sie 2008, 09:57

hej :-) ja własnie też jem śniadanie. pogoda dziś lepsza, słońce świeci i przynajmniej z domu chce się wyjść.
pewnie się powtarzam ale ja też jeszcze nie czuję ruchów dzidzi. czasami coś dziwnego dzieje mi się tam w brzuszku ale wątpię by to było to. dziś znów boli mnie głowa i nic mi się nie chce. wczoraj w nocy chyba coś z krążeniem miałam bo stopy i dłonie miałam zimne jak lody i wogóle było mi tak zimno, że cała się trzęsłam i spałam pod dwoma kołdrami...

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

07 sie 2008, 10:16

znalazlam komentarz Osity :ico_brawa_01: o darmowych probkach :-D
to bylo na "emigrantkach" :-D :ico_oczko: w pl praktycznie nic nie mozna dostac :ico_zly: sandrusia, a moze na niektorych wysylaja za granice, co? wiem, ze jest sporo ze stanow i uk co wysylaja... ale to nie sa akurat probki dla dzieci :ico_noniewiem: (z tych co ja znalazlam). daj znac jakby co, fajnie jakby junior mial jakiegos doraemona :-D :ico_oczko:
milutka204, wierz mi, masz czas na poczucie malenstwa :ico_oczko: przewaznie w pierwszej ciazy czuje sie ok 20 tc... zalezy, od predyspozycji matki, jej "umiesnienia" brzucha itp. jesli masz choc troche tluszczyku, to on tlumi ruchy dziecka. Ja pamietam ze pierwszy raz Carmen poczulam w wannie... objadam sie czyms tam slodkim, weszlam do wanny i ... myslalam, ze to niemozliwe, ale jak sie powtorzylo.. ale fajnie!!!
za to junior fikolki skacze juz dawno, bardzo wczesnie zaczal. mowia tez, ze dziewczynki sie czuje pozniej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
cos tam dretwo macie albo same leniwe kobitki co nie kwapia sie do pisania :ico_zly:
no ja bym powiedziala, ze to raczej tutaj jest duzo weny tworczej :-D macie praktycznie tyle stron, co wrzesniowki czy sierpniowki, ktore sa na finiszu :ico_haha_01: :ico_oczko:
Myslicie, ze mi to wystarczy?
szalejesz, kochana :ico_oczko: koniec koncow, nie uzywa sie nawet polowy z tych sprzetow :ico_haha_01: tak swoja droga, stawiacie na karmienie naturalne??? ja mam nadzieje, ze mi sie uda, tak bardzo bym chciala!!! carmen karmilam do roku czasu :ico_brawa_01:
Koleżnko Ositko, ależ cudowna fotka Carmen, jaka słodziara. Może byś na grudniówkach toszke cześciej umiliła nam pisanie takimi zdjęciami, co?
:ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
w sumie racja... ale to co piszesz na danym watku wynika samo z siebie, z poprzednich postow itp itd... jakos nie bylo okazji zeby sie pochwalic moim "bobasem". postaram sie to nadrobic :-D

Lece do lekarza! zreszta, maja prad zaraz wylaczyc... paapatki!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”