ja tam sie nie przejmuje i wcinam jak leci-pizza,spaghetti,ciastka,owoce,zupki chinskie... jem totalnie wszystko. caly dzien jestem glodnaale ostatnio wstyd się przyznać, siostra zamówiła pizze i się skusiłam

napisz jak po wizycie.dzisiaj mam wizyte u lekarki mojej z urlopu wróciła
to fakt. Mi się wszystko podoba na wieszaku, na mnie już nie bardzoubrania są też nie złe, ale nie w czasie ciąży. bo rozmiary za duże trzeba oglądać itd...
a ubranka dla córci wolę kupować jak mam dobry nastrój i czuję się szczęśliwa na 1000%!
no właśnie, Mikusia często popisywała, więc ciekawe co z Nią...mam nadzieję, że się odezwiea Mikusia dalej milczy.
witam, Gratuluję Ci zdrowej córeczkimisia85
jestem głodna to jem i tyle...
dzięki za wiadomość. Trzymam kciuki żeby wyszła jutro.najpierw napisze że shiva dostaje leki na przyśpieszenie rozwoju płuc małej, miala usg i tam szyjka o 6 mm jest dłuzsza ma nadzieje że jutro wyjdzie
witam,inia1985
smacznej pizzy. Ja mam fazę na szpinakw weekend na pewno się tam wybiorę
jest ślicznaMyślałam tak o takiej czarnej sukience z golfem, która mam w szafie, ale nie wiem czy to wypada, a wygląda ona tak: http://www.allegro.pl/ite...f_sukienka.html
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość