leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 09:23

może wpiszesz dziewczynom, które już wiedzą co siedzi w brzuszku, na pierwszej stronie na co czekają???
a no moge wpisac :ico_oczko:
to na razie iw_rybka wie i ja... :ico_noniewiem: ??

lilo

20 sie 2009, 09:27

to na razie iw_rybka wie i ja...
Chyba tak, ale kolejne USG w drodze :ico_oczko:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 09:32

ale kolejne USG w drodze
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 sie 2009, 09:57

Dzień dobry :D
iw_rybka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za córeczke. Mam nadzieję że wszystko będzie ok.

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 10:10

dzien dobry :-)

leona, widze, ze ci sie dzisiaj wolne trafilo, tez fajnie. Moja szkola zaczyna sie za rowny tydzien, raz sie ciesze, raz strasznie denerwuje :ico_olaboga: nic dziwnego, ze mam jakis rozstroj zoladka :ico_noniewiem:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 10:21

widze, ze ci sie dzisiaj wolne trafilo, tez fajnie
juz mi sie nudzi :ico_noniewiem:

byli panowie, zmierzyli mieszkanie, i dali do wyboru podlogi :ico_noniewiem:
same platikowe, linoleum czy jak to sie zwie :ico_noniewiem:
i takie beznadziejne wzory ze szok
jedyne mozliwe to we wzorze paneli drewnianych no i takie wybralam do dwoch sypialni i na korytarz
a do kuchni linoleum udajace plytki :ico_haha_01: :ico_puknij: :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-08-20, 10:22 ]
no i wszystko zrobili by jednego dnia ale bedzie problem z meblami, takze we wtorek zrobia sypialnie, korytarz i kuchnie a w srode druga sypialnie :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-08-20, 10:25 ]
Helen, nie dziwie sie ze sie troche denerwujesz szkola :ico_olaboga:
pewnie nikogo tam nie znasz co??
bedzie dobrze :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 10:26

byli panowie, zmierzyli mieszkanie, i dali do wyboru podlogi
to masz z glowy, szkoda tylko, ze taki kiepski wybor, ale coz...

u nas maja byc dzisiaj 34 stopnie, a ja nie znosze takich upalow, kolo 11:00 zabior epsiure na spacer, bo pozniej to bym sie roztopila :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 sie 2009, 10:28

witam was moje drogie.

Ja dzis tez nie wyspana,mezus byl w pracy,wiec moglam sie dolowac do woli i tym sposobem oczy mialam wielkie i glowa pelna obaw o przyszlosc :ico_olaboga: Maz przyszedl o 7 rano to nawet sie nie kladl,bo widzial,ze oczy mam zapuchniete od placzu,zaraz sniadanko zorganizowal i film zalaczyl i siedzial ze mna i nie dal sie dolowac.Naprawde zawsze moge na niego liczyc,jest wspanialym mezem.Nie zmienia to faktu,ze boje sie tego wszystkiego i badan i szpitala,rozlaki z nimi :ico_olaboga: No ale moze bedzie tak jak to moj maz powiedzial,ze te cienie to jest osrodek w mozgu odpowiadajacy za umiejetnosc przenoszenia przedmiotow wzrokiem :ico_oczko: I dlatego lekarz nie wie,co to :-D

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 sie 2009, 10:29

pewnie nikogo tam nie znasz co??
nawet w tej szkole nigdy jeszcze nie bylam, mam nadzieje, ze bedzie tam jakas tablica informacyjna, na ktorej bede mogla wyczytac, dokad mam sie w ogole udac :ico_sorki:

wiem, ze to jeszcze duzo za wczesnie, ale nie dawalo mi spokoju, ze mam tylko spacerowke i zdecydowalam sie juz tez na wozek gleboki - tylko z gondola :-D Ma tylnia os skretna, wiec mozna dobrze manewrowac, kola sa duze i pompowane, wiec nadaja sie nie tylko na rowne chodniki i w ogole mi sie podoba :-) tylko ja wybralam inny kolor niz na tym zdjeciu, ale wozek jest taki
http://www.daisychainsuk....ds/mutsyurx.jpg

[ Dodano: 2009-08-20, 10:31 ]
te cienie to jest osrodek w mozgu odpowiadajacy za umiejetnosc przenoszenia przedmiotow wzrokiem :ico_oczko: I dlatego lekarz nie wie,co to :-D
o widzisz, jakiego masz madrego meza :-D kochany jest :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 sie 2009, 10:31

leona, fajne zmiany u was sie szykuja :-D My bedziemy remontowac pokoj dzieci i jedna sciane u nas w sypialni,zeby ocieplic tam gdzie Zuzka bedzie,zeby jej zimno od sciany nie bylo.Postanowilismy,ze dzieci beda mialy wspolny pokoj a malutka,dopoki bedzie na cycusiu,bedzie spala u nas.A jak synek pojdzie do szkoly,to zrobimy mu nowy pokoj w drugiej czesci domu - mamy 4 pokoje to jest gdzie dzieciaczki lokowac :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”