Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

01 sty 2008, 16:22

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU

rany jak ja za wami tęskniłam :ico_szoking:
nie miałam neta, a i teraz to będę miala tylko kiedy W. będzie w domu :ico_placzek: ale jeszcze miesiąc i sobie zkombinuję drugi komputerek :ico_noniewiem:
może wieczorem wam napiszę co u mnie i dzieciaczków, a troszkę zmieniło się :ico_noniewiem:

jeszcze tylko napiszę,że wszystkie maluszki piękne :ico_szoking: i jakie duże :ico_brawa_01: moj Daruś też :ico_oczko: na drugim szczepieniu, 12 tygodni ważył 7850g :ico_szoking: chyba dużo, ale po nim wogóle nie widać :-)

przesyłam duuuuuuuużo buziaczków dla was i maluszków :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2008, 17:16

agnieszka01.04, ale fajnie,że się pojawiłaś! To Dariuszek ma niezłą wagę :ico_brawa_01: Pisz koniecznie co u Ciebie! No i obowiązkowo-FOTKI!

eSKa
4000 - letni staruszek

01 sty 2008, 17:22

cześc agnieszka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , kombinuj tego neta jak najszybciej :ico_oczko:
I słuchaj sie Kocury
No i obowiązkowo-FOTKI!

Dziewczynki powiem wam że dzisiejszy dzien jest dla mnie tysiąc razy lepszy jak wczorajszy wiec ciesze się że nastąpiła taka poprawa w nowym roczku :ico_haha_02: Bo wczoraj między mną a moim męzem zamiast spodziewanego lata przyszła mroźna zima ale dzis już upały :-D Szkoda tylko że mam @ :ico_oczko: :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

01 sty 2008, 19:13

i ja się cieszę, że jestem :-D jak głupia się cieszę :-D

u mnie zmieniło się przede wszystkim tyle, że nie mieszkam w Słupsku, W. pracuje tak, że nie ma go 4 - 5 dni a niedługo może nawet miesiąc go nie będzie, narazie jestem u swoich rodzicow, bo szukamy mieszkania w Ustce,myśleliśmy że szybko wynajmiemy a to niełatwe, bo przede wszystkim wszyscy ktorzy wynajmują, to chcą by przed latem się wyprowadzić, bo dają wczasowiczom kwatery, no i mają większą kasę, ale mam nadzieję, że szybko coś znajdziemy, a poza tym ok, Julcia rośnie, Dariuszek też...tylko teraz jest przeziębiony, a że już za dlugo ma kaszel to dostał antybiotyk Amosiklav, ale juz lepiej, co najgorsze ma skazę bialkową :ico_olaboga: , a że dalej jest na piersi, to cały nabiał musiałam odstawić, no i wogóle wszystko co zawiera mleko krowie, za to muszę dziennie wypić dwie szklanki mleka Bebilon pepti, ale okropne :ico_olaboga: , ble, zatykam nos, wstrzymuje powietrze...wypijam...i na bezdechu muszę czymś zagryść :ico_noniewiem:

ja to jestem sto lat za murzynami co u was słychać, ale będę czytać nawet miesiąc, jak będę mogła, fotki postaram się wkleić jutro...

a ja nawet lampki winka nie mogłam wypić za wasze zdrowie, wypiję wody...nawet mleka nie mogę... :ico_zdrowko:

eSKa
4000 - letni staruszek

01 sty 2008, 19:28

dalej jest na piersi
brawa dla Dariuszka i dla ciebie za wytrwałośc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Mój Oluś chyba sobie postanowił że od Nowego Roku w ciągu dnia nie tknie cyca, dzis jak tylko próbuje go przystawić to wrzask okropny :ico_olaboga: Mam nadzieje że w nocy będzie jednak pił. Dzis w ciągu dnia nic tylko butla i butla. Zobaczymy co jutro.]
muszę dziennie wypić dwie szklanki mleka Bebilon pepti,
Ojeju, nie wiem jakie jest to mleko ale jak jest choć troche podobne do Nana to współczuje z całego serca :513: I podziwiam cię , ja to chyba bym w takim wypadku dawno z piersi zrezygnowała i wolała małemu butle dac, więc tym bardziej ogromne brawa dla ciebie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dariuszek na pewno to kiedyś doceni.

[ Dodano: 2008-01-01, 18:31 ]
No i trzymam kciuki żeby szybko się znalazło jakieś ładne mieszkanko w przystępnej cenie :ico_oczko:
A twój W to kierowca że tyle czasu poza domem??

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

01 sty 2008, 19:53

agnieszka01.04, witaj i mam nadzieje ze juz z nami zostaniesz i nigdzie nam nie uciekniesz na tak długo :ico_nienie:
o najgorsze ma skazę bialkową :ico_olaboga:
u mojego Szymcia też padeiatra stwierdziła skaze białkową, dlatego dokarmiam małego 2x dziennie mlekiem bebilon pepti, nie wiem jak smakuje bo nie odważyłam sie spróbować ale zapach ma specyficzny, na szczęscie Szymon od razu zaakceptował jego smak wiec ok :ico_sorki:
a ja nawet lampki winka nie mogłam wypić za wasze zdrowie
ja też karmie piersia ale na lampke winka sie wczoraj skusiłam :ico_wstydzioch:
ój Oluś chyba sobie postanowił że od Nowego Roku w ciągu dnia nie tknie cyca, dzis jak tylko próbuje go przystawić to wrzask okropny :ico_olaboga: Mam nadzieje że w nocy będzie jednak pił. Dzis w ciągu dnia nic tylko butla i butla
może juz przygotowuje sie na powrót mamusi do pracy :ico_oczko:

uciekam zmienic pieluche z kupy :-D

ewasiek
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

01 sty 2008, 21:13

czescdziewczyny
aga fajnie ze znow jestes z nami :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
to kilka zdjatek misia z dzisiaj :-D
http://ewasiek.fotosik.pl/albumy/340884.html

Awatar użytkownika
eve81
Trzy tysiące lat minęło...

01 sty 2008, 21:32

ewasiek, Michaś śliczny chłopczyk :ico_brawa_01:
i jaki on duży :ico_szoking:

ja już uciekam spać
znów M mnie wkurzył
powiedziałam mu żeby ponosił troche Szymcia a on do mnie że jemu sie spać chce i olał to co do niego mówie :ico_zly:
coraz bardziej mnie to zaczyna wkurzać ze on prawie wogole nie pomaga mi opiece nad Szymciem :ico_olaboga:
ja cały dzień sie małym zajmuje, kąpie, uspypiam i wstaje w nocy
a on porobi do małego pare uśmiechów i uważa ze straszenie mi pomaga :ico_zly:
aaa i oczywiście strasznie sie wkurza jak na wieczór jestem padnięta i mysle tylko żeby sie spać położyć, bo on by chciał zebym jeszcze jemu wieczór poświęciła :ico_puknij:
tylko że jak ja sobie pomyśle o tym wszystkim to mi sie wszystkiego odechciewa :ico_placzek:

ok, nie smęce tylko uciekam już
dobrej nocki

Awatar użytkownika
agnieszka01.04
4000 - letni staruszek

01 sty 2008, 22:57

ESKA Nan przy tym Bebilonie to pikuś :513: faktycznie nawet sam zapach tego mleka jest bardzo specyficzny :ico_placzek: mój Darek to robi sobie z piersi zabawkę, ściska dziąsłami z całej siły, a potem odchyla się energicznie, robi takie oczy :ico_szoking: i sie śmieje :ico_nienie: a tak się ślini, że mogłabym podejrzewać ząbkowanie :-D no a W. faktycznie jako kierowca pracuje, ale mowi, że już niedługo :ico_sorki:

EVE a jak karmisz piersią i mały ma skazę, to jesz nabiał, bo ja wędliną już wymiotuję :ico_noniewiem: a co do mężusia to wierzę co czujesz, bo kiedyś też to przeszłam :ico_noniewiem: niestety skutki znasz... może zostaw małego z mężem choć na dwie godz samego, to zdąży zrozumieć, że opieka nad dzieckiem to ciężka praca, a jak jeszcze wrócisz do pracy to nie będziesz miała siły na nic...trzymam kciuki, żeby było ok :-)

EWASIEK Michaś jak malowany, widać, że zdrowy i silny chłopczyk :ico_brawa_01:

a wiecie mam z Darkiem taki problem, że przy oddawaniu gazów bardzo się denerwuje, a nawet budzi się z wielkim płaczek jakby go ze skóry obdzierali, mówiłam lekarce, ale ona mówi, że to normalne, że po prostu jeszcze nie umie ich dobrze puścić i do czasu kiedy się nie nauczy to tak może być...macie coś podobnego u swoich dzieciaczków?

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2008, 23:30

Witajcie :-) mam problemy z netem. Ale teraz na chwilke jest. Wiec krociutko.....

Aga, super ze znow jestes z nami :ico_brawa_01:
Ewasiek, sliczny Twoj Michas.

eve, popieroam age w sprawie zostawienia mezulca SAMEGO z Szymciem.

My z mezem siedzielismy do 5.30 i bylo tyle przytulanek ze teraz jestem poobcierana hehe :ico_wstydzioch: wresxcie wrocilismy do normalnosci :ico_brawa_01: no i na razie gumki, niemawidze ich ale zmuszam sie ;-)

Dzieciaki spia, a ja lece sie klasc aby odespac Sylwestra. Jutro wkeje zdjatka :-)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”