cześć dziewczyny, co ta strona taka szeroka kurde
U nas też dzisiaj wstrętna pogoda, ale musieliśmy wyjść na pocztę pity wysłać-a resztą Gabriel w wózku, folia w kieszonce w razie czego, więc myślę, że jemu to wszystko jedno, czy słonko świeci czy nie...
...Kuba mnie rano zdenerwował, przeprosił już, ale kurde... ja ci faceci czasem nie myślą...
A poza tym już do motocykla poleciał-stoi w ich klubie, a Kuba już przy nim grzebie, za parę dni pewnie z powrotem na niego wsiądzie
Gabriel po wizycie na poczcie śpi w wózku, moja mama była dzisiaj z naszą suczką u weterynarza, zaszczepić ją na wściekliznę , odrobaczyć i odpchlić przede wszystkim, bo już się pchły po schodach ganiały! jak Gabriela przewijałam to mnie po stopach gryzły, bo się w wykładzinie chowały, odkurzyłam porządnie odkurzaczem na odę takim który trzepie dobrze i po kłopocie, ale kurde pierwszy raz tak było... mój poprzedni pies był uczulony na pchły, miał bardzo regularnie tępione, bo inaczej w szał wpadał i trzeba go było w nizoralu kapać... trzeba tego znowu pilnować, bo jak mały zacznie raczkować to Go nie mogą, żadne insekty kąsać
a i ja po dwóch dniach miałam dość...
Jezuu już 17
jak ten czas leci! Jutro mój Gabik kończy 3 miesiące-dostał dzisiaj od babci piękne kocyki do wózeczka, bo niestety z nosidła wyrósł
a minus wózków wielofunkcyjnych dopiero teraz dla mnie widoczny, to ta niewygoda pozycji leżącej bez nosidła, nie dość, że kurde pasy tam są, to jeszcze w nogach miękko strasznie i jakoś tak niżej, więc będziemy ścielić solidnie żeby mu było fajnie... dzisiaj ostatni raz w nosidle...
ale napisałam to wszystko bez ładu i składu
[ Dodano: 2008-04-16, 17:16 ]
Miałam dodać odnośnie seriali, że oglądam 39 i pół, ale ściągam, nie oglądam w TV... świetny serial