sabi_k77
Maniak forumowy
Maniak forumowy

16 kwie 2008, 14:49

Witam,
ale wstrętna pogoda,Maja dużo dzisiaj spi,to mam troszkę czasu.Muszę na allegro wskoczyć,bo chcemy małej łózeczko turystyczne kupić.
Jeżeli chodzi o chrzest,to potrzebowaliśmy tylko zaświadczenia z parafii chrzestnych i dodatkowo dostaliśmy taki druczek do wypełnienia-dane dziecka,nasze i chrzestnych.
Madziarka, fajna fryzurka :-)

mariola
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

16 kwie 2008, 15:13

my juz po obiadku i po faworkach upieklam dzisiaj.Na spacer nie idziemy bo strasznie jest.Dziewczyny fajnie w nowych fryzurkach wygladacie

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 15:14

Coś tak dziś mało skrobiecie tutaj,
Artur nie lubi żadnych zupek prócz marchewy z ziemniaczkiem, to by jadł cały czas i w dużych ilościach. A z Hippa przyszła mi dynia z ziemniakiem, zobaczymy czy smaczna będzie.

A czy pierwszy sezon Chirurgó ma tylko 9 odcinków? Bo właśnie ten oglądać zaraz będę :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
marcia_pod
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

16 kwie 2008, 16:00

ale sie rozpisały :ico_olaboga:

nie mam chwilowo czasu zeby poczytac, nadrobie potem. przysszłam tylko powiedziec ze krzysia dzis mi nie zaczszepili bo jednak troszke chory. mamy przyjsc za tydzien. lece. jak bede miec potem czas to doczytam i napisze wiecej pa pa

Awatar użytkownika
Fintifluszka
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2008, 17:00

cześć dziewczyny, co ta strona taka szeroka kurde :ico_zly:
U nas też dzisiaj wstrętna pogoda, ale musieliśmy wyjść na pocztę pity wysłać-a resztą Gabriel w wózku, folia w kieszonce w razie czego, więc myślę, że jemu to wszystko jedno, czy słonko świeci czy nie...
...Kuba mnie rano zdenerwował, przeprosił już, ale kurde... ja ci faceci czasem nie myślą...
A poza tym już do motocykla poleciał-stoi w ich klubie, a Kuba już przy nim grzebie, za parę dni pewnie z powrotem na niego wsiądzie :ico_olaboga:
Gabriel po wizycie na poczcie śpi w wózku, moja mama była dzisiaj z naszą suczką u weterynarza, zaszczepić ją na wściekliznę , odrobaczyć i odpchlić przede wszystkim, bo już się pchły po schodach ganiały! jak Gabriela przewijałam to mnie po stopach gryzły, bo się w wykładzinie chowały, odkurzyłam porządnie odkurzaczem na odę takim który trzepie dobrze i po kłopocie, ale kurde pierwszy raz tak było... mój poprzedni pies był uczulony na pchły, miał bardzo regularnie tępione, bo inaczej w szał wpadał i trzeba go było w nizoralu kapać... trzeba tego znowu pilnować, bo jak mały zacznie raczkować to Go nie mogą, żadne insekty kąsać :ico_nienie: a i ja po dwóch dniach miałam dość...
Jezuu już 17 :ico_szoking: jak ten czas leci! Jutro mój Gabik kończy 3 miesiące-dostał dzisiaj od babci piękne kocyki do wózeczka, bo niestety z nosidła wyrósł :ico_szoking: a minus wózków wielofunkcyjnych dopiero teraz dla mnie widoczny, to ta niewygoda pozycji leżącej bez nosidła, nie dość, że kurde pasy tam są, to jeszcze w nogach miękko strasznie i jakoś tak niżej, więc będziemy ścielić solidnie żeby mu było fajnie... dzisiaj ostatni raz w nosidle...
ale napisałam to wszystko bez ładu i składu :ico_puknij:

[ Dodano: 2008-04-16, 17:16 ]
Miałam dodać odnośnie seriali, że oglądam 39 i pół, ale ściągam, nie oglądam w TV... świetny serial

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 kwie 2008, 17:27

Witam po paru dniach nieobecności :-)
Nie było mnie bo albo nie mogłam otworzyc tt albo nie miałam czasu. Ale za to jak dziś siadłam to miałam kilkanaście stron do przeczytania :ico_olaboga: :ico_brawa_01:

Przede wszystkim baaardzo Wam dziękuję za życzonka i stawiam spóźnioną :ico_kawa: i :ico_tort: . Oj jaka ja juz stara jestem :ico_olaboga: (chociaż wcale sie tak nie czuję :ico_oczko: )

Śliczne fotki swoich dzieciaczków wstawiłyście. Rosna nam te bąbelki jak na drożdżach :-)
Szczepiliśmy się w poniedziałek. Moja Nadia waży już 6600...

Madziu śliczna fryzurka :ico_brawa_01:

Iwona to już jutro przylatujesz do nas :ico_brawa_01: Tylko ubierz się ciepło bo pogoda cosik się popsuła :ico_placzek:

Marcia Ty też już pewnie z niecierpliwościa odliczasz godziny do przyjazdu męża :-D

Justynko ale Ci Kuba wrażeń dostarcza :ico_olaboga: Dobrze że wszystko dobrze sie skończyło. Szkoda tylko że już znowu poleciał naprawiac motocykl, czyli raczej nie planuje przestac jeździc. No cóż pasja to siła wyższa jak widac :ico_haha_01: .

Jeśli chodzi o poduszki pod główką to ja też kładę małej taką nie za grubą i nie płaską, powiedziałabym taką normalną. A niusia leży raz na boczku raz na pleckach, tak różnie. Wcześniej pisałyście o siadaniu dzieciaczków. Nadia też juz próbuje siadac, głównie jak jest na kolanach. Mojego Pawła podobnie jak Madziarka Patryczka też sadzałam sobie na kolanach i nie jest garbaty ani krzywy. Podobnie było z poduszką. Nic mu nie było mimo że spał na podusi. Niby w książkach różne rzeczy piszą ale mnie się wydaje że często jest to takie chuchanie na zimne :ico_noniewiem: .

Jak byłam na szczepieniu to pytałam lekarki o zupki,soczki i mleko następne. I powiedziała mi że zaczniemy małej to podawac za jakiś miesiąc :ico_puknij: Wcale się nie przyznałam że jej już od jakiś 2 tygodni podaję soczek jabłkowy i marchewkowy. Nie wiem czemu kazała tyle jeszcze czekac :ico_noniewiem:

No dobra nie pamiętam co jeszcze miałam napisac...

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 17:29

I j amam jeszcze pytanie do Marty bo mój bobas bardzo lubi te kaszki smakowe znacznie bardziej niż mleko modyfikowane, czy on może jeść tylko je czy jednak lepiej żeby to mleko?

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2008, 17:30

Justyna super masz zdjecie w podpisie :ico_brawa_01: slicznie wyszliscie :ico_brawa_01:
Kuba mnie rano zdenerwował, przeprosił już, ale kurde... ja ci faceci czasem nie myślą...
A poza tym już do motocykla poleciał-stoi w ich klubie, a Kuba już przy nim grzebie, za parę dni pewnie z powrotem na niego wsiądzie
:ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: niech chociaz nałozy porzadny kask
fajna fryzurka
jeszcze raz dziekuje :ico_sorki:

Patryk własnie zasnał wiec posiedzi pewnie do pózna,pogoda do kitu,nic sie nie chce, podbrzusze dalej boli, mam nadzieje ze ten @ w koncu przyjdzie :ico_sorki:

[ Dodano: 2008-04-16, 17:32 ]
Kasiu super ze zajrzałas :ico_brawa_01: Chyba napisze smska do Moni bo przestała sie odzywac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 kwie 2008, 17:42

I j amam jeszcze pytanie do Marty bo mój bobas bardzo lubi te kaszki smakowe znacznie bardziej niż mleko modyfikowane, czy on może jeść tylko je czy jednak lepiej żeby to mleko?
Wprawdzie pytanie do Marty ale czytałam gdzieś Reniu że kaszki zamulają żołądek i nie powinny zastepowac mleka.

Awatar użytkownika
Renia0601
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 17:53

kaska28, no dzięki za odpowiedź, czyli zosajemy przy raz dziennie :-D

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”