Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 sie 2008, 10:33

hej Styczniówki :-) i Odwiedzające :-D suprrr, że u nas robi się jeszcze więcej kobietek... a wczoraj zarejestrowała się kolejna Styczniówka i mam nadzieję, że nas odnajdzie :-D

dziś będę we domu, bo gości z Młodym wysyłam do Edynburga :-) mają zwiedzać, a ja nie mam siły na chodzenie :-)

więc dziś poszukam sobie tych darmowych próbek :-) wiem, że nawet w ulotkach ze szpitala dostałam jakiś formularz na otrzymanie darmowej torby próbek, więc pogrzebię :-)

milutka204, a jak tam z Twoją infekcją? wszystko już dobrze?

Dziewczyny, na początku to takie uczucie, jakby bąbelki szły w brzuchu...takie przelewanie jakby... poczekajcie jeszcze... zapewne jeszcze trochę i juz będą ruchy...
za to junior fikolki skacze juz dawno, bardzo wczesnie zaczal. mowia tez, ze dziewczynki sie czuje pozniej :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
noo, mój drugi Maluszek też teraz zaczął wcześnie, oj bardzo wcześnie i nawet pomimo tłuszczyku czuję go wyraźnie :-) ale z tym czuciem na płeć to szok.... :-) tak bardzo chcę dziewczynkę, a tu wszelkie znaki na niebie i ziemi i ludzie do tego mówią, że będzie chłopak... heh.. mam nadzieję, że moja Amelka wywinie nr i urodzi się Amelką :-D a nie Allanem :-)

Awatar użytkownika
shoo
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sie 2008, 10:37

osita, badz dobra kolezanka i podaj kilka stronek hiszpanskich, ktore serwuja darmowe rzeczy :-D bo Gibraltar lezy pod wzgledem jakiejkolwiek komunikacji internetowej, a na stronkach z UK pisza, ze tylko wyspiarzy uracza darmowymi prezentami... tak wiec bylabym wdzieczna za jakies linki!! :ico_oczko:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

07 sie 2008, 10:50

ja w lux medzie dostałam od pani w rejestracji torbę-pakiet z jakimiś próbkami kremów, oliwek, płyn do prania, buteleczkę ze smokiem avent, butelkę wody Dobrawa, film-poradnik na dvd o ciąży, jednego pampersa, gazetę Dziecko, zakupy i my, Mam dziecko i mnóstwo ulotek i poradników. na torbie jest napisane, ze to zestaw dla kobiet między 18 a 22 tc a ja go dostałam już w 5tc jak byłam na pierwszym usg :ico_haha_01: warto zapytać swojego lekarza o coś takiego, oni mają tylko pochowane po szafkach :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 sie 2008, 11:03

Witam witam dziewczynki...ja juz w pracy...rano byliśmy załatwić formlaności w USC termin potwierdzony 20 wrzesnia godz. 19.20 :-D :-D :-D
ale niesety manadat moj kochany zaplacil bo zatrzymal sie na zakazie..ale u nas w Krakowie to z parkowaniem masakra..no coz mowi sie trudno..
teraz troche popracuje a popoludniu ide włoski zrobic :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 sie 2008, 11:05

Marcia77, suprrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: z terminem... wrzesień to piękny miesiąc :-)

aniabella, fajnie, że jednak w Polsce też zaczynają dbać o reklamę produktów dla dzieci i mamuś, to ważne

ja wyprawiłam gosci na wycieczkę.. heh.. mam pół dzionka dla siebie :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 11:06

czesc dziwuszki ja u mamy... boli mnie caly brzuch z nerwo... jestem chodzacym kłebkiem a przeszlam dzis na piechote pol metra... dzis musze porozmawiac z mezem... stawiam sprawe jasno albo ja albo jego mamusia!!! koniec tego dobroci juz nawet jak sie na nia patrze to az mnie skreca w brzuchu i plakac mi sie chce ... nie nawidze jej.... albo jutro biore walizki albo mąz idzie ze mna na stancje... jak nie to ide sama do mojej matki... ona jest the best

ananke infekcje juz nie mam :ico_brawa_01: a to dzieki sacholowi:)

ja sie boje ze przez te nerwy moze cos byc tylko dzidzi.... juz mam szczerze wszystkiego dosc ... moze wyolbrzymiam sytuacje ale nie chce mieszkac z tesciowa niedosc ze maz wszystko placi to ona sie rzadzi bo to niby jej mieszkanie,....a co ja kupie i ugotuje to zje lub wyniesie do ciotki!!! sprzatanie gotowanie wszystko na mojej glowie:(

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 sie 2008, 11:13

milutka204, no to masz nieciekawie tam... niestety, czasami tak bywa.... ja sobie mieszkania z teściową czy nawet własną mamą nie wyobrażam... teraz mama jest u mnie kilka dni, ale to wiadomo - milusio, bez nerwów, sprząta i gotuje :-) a wczoraj nauczyłam się robić w końcu krokiety, także jest suprrr :-)
ananke infekcje juz nie mam :ico_brawa_01: a to dzieki sacholowi:)
noo, to suprrr :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

ja mykam cosik przy sobie porobić :-) niebawem zajrzę :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

07 sie 2008, 11:26

oki popracowałam i jade teraz na cmentarz...dzis niestety smutna - 6 rocznica smierc mojego braciszka :ico_placzek: :ico_placzek:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 11:27

potwierdzam, że miesiąc wrzesień to super termin :-) , my też mieliśmy w zeszłym roku 1-go września - pamiętna data :-D .
milutka204, pij melisę to pomaga na nerwy, a dzidzi nie zaszkodzi :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 11:34

no brzuch mnie caly dolem kuje:( jem slonecznika i czekam na M.... ochh dzisiaj bedziemy miec rozmowe... ktora zakonczy sie tak ze albo ja wezme walizki albo on ulegnie i mi kupi mieszkanie lub przeprowadizmy sie do mnie... lepiej mieszkac u mnie niz tam u niego!

przeszlam pol miasta i nic nie kupilam!!!! nie moge w to uwierzyc;/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”