Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 kwie 2008, 17:53

No ja też właśnie myślałam że Monia długo nie pisała... Może Igorek ją tak absorbuje :ico_noniewiem: ?

Awatar użytkownika
Goonia
Korona za gadulstwo;-)
Korona za gadulstwo;-)

16 kwie 2008, 17:56

Hej Kobietki!!!!
U nas tez paskudnie strasznie :-/ Miałam wyjść na dwór, ale w piatek to szczepienie mamy a Karolek coś mi pokasłuje. Kupiłam mu dzisiaj termometr w smoczku, więc koniec z horrorem wkładania mu go w rózne miejsca :ico_oczko:
Madzia odlotowa fryzurka :-D Super wyglądasz.
Pinko nie zadręczaj się tym , że pacnęłaś Ulę. Nic się nie stało. Wiem co czujesz, bo ja jak wsadziłam termometr Karolkowi w ucho i się tak rozpłakał, to miałam doła dwa dni i bałam się o Niego strasznie. W ogóle mam schizy, żebym go nie uderzyła jak chodzę po mieszkaniu o drzwi, futryny no i wszelkie kanty.
Justyna ale fajne zdjęcie z tym jęzorkiem :-D
Gosiu czekamy na Was z niecierpliwością :-D Jak tylko będziesz w Kielcach, odezwij się do mnie.
Iwona trzymam kciuki za podróż, żeby minęła sprawnie i szybko i żebyś nie zapomniała niczego :-D
U mnie dzisiaj były koleżanki z pracy i Karol się ich wstydził :-) Jak tylko poszły od razu zaczął się wygłupiać i gadać, a przy nich był grzeczny jak aniołek ... hehe.
W ogóle w końcu odkryłam czemu mi się tak kręcił i wyginał ostatnio :-) bo chce siedzieć u mnie na kolanach :-) cwaniaczek :ico_oczko:
Brzuch mnie boli dalej, a @ nie ma ...
Kończę, papa!

Awatar użytkownika
kaska28
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 kwie 2008, 17:56

Widzę że temat seriali sie przewija co jakis czas :ico_haha_01: Szybkośc mojego internetu niestety nie pozwala mi na ściąganie czegokolwiek. Może jak założą nam ten nowy to wreszcie będzie szybszy, bo czasem mnie cholera bierze jak cos otwieram...

[ Dodano: 2008-04-16, 18:01 ]
Ja już jestem po pierwszej @ :ico_zly: A było tak fajnie jak jej nie było ...

sabi_k77
Maniak forumowy
Maniak forumowy

16 kwie 2008, 18:15

Dziewczyny,co za dzień,nic mi się przez tą paskudną pogodę nie chce...

[ Dodano: 2008-04-16, 18:18 ]
Maja siedzi koło mnie w leżaczku i bawi się grzechotkami,wreszcie ją zaczęły interesować :ico_brawa_01:
Do siedzenia też się garnie,nie będzie leżeć i koniec,łobuziara :-)

Awatar użytkownika
Jola_85
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

16 kwie 2008, 19:37

czesc dziewczyny
ale nastukalyscie,musialam was doczytać..
madziu fajnie ci w nowej fryzurce :ico_brawa_01:
pinko ja wiem jak to jest,ale nie lam sie bo to bylo nie chcacy,mi poki co sie nie zdazylo,ale jak Julia yla taka mala co chwile jej sie cos przytrafialo,nawet mi z wersalki potrafila spasc...
iwonka zycze szczesliwej i spokojnej podrozy
justynko no,no pokazny ma jezorek ten twoj synus :ico_haha_01:

a ja od wczoraj mam plamienia-chyba wina tego zastrzku,zla jestem jak cholera,moglam zostac przy tabletkach,a tu polasilam sie na 3msc spokoju i mam teraz efekty,mam nadzieje,ze szybko przejdzie :ico_zly:
Z mezem bylismy dzis w Siemianowicach Śląskich w Interkomisie super hala dla urzadzajacych sie naprawde,tak tanich mebli jeszcze nie widzialam,kupilismy biurko pod komputer za 140zl

OTO ONE:
Obrazek

Mam juz dosc dzisiejszego dnia Mirek i Julka tacy marudni ze szok niewiem juz co robic ide bo julka placze paps

sabi_k77
Maniak forumowy
Maniak forumowy

16 kwie 2008, 19:45

Mam pytanie do dziewczyn,które karmią mleczkiem modyfikowanym,ile macie w domu butelek i smoczków?

madziarka81
Trzy tysiące lat minęło...

16 kwie 2008, 19:48

Jola_85, ale fajne biurko i ile szafek ma, fajnie :ico_brawa_01:
Mirek i Julka tacy marudni ze szok
to tak jak dzis u mnie, z utesknieniem czekałam az Maciek wróci do domu :-)

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 20:07

Mam pytanie do dziewczyn,które karmią mleczkiem modyfikowanym,ile macie w domu butelek i smoczków?
3 jedna na herbatke i soczki druga na mleczko a trzecia kupilam teraz zeby wziasc wiecej wody z soba na droge mam zamiar majke nakarmic jeszcze na lotnisku wiec powinna mi wytrzymac az do ladowania

kurcze dziewczyny ale sie boje :ico_olaboga:

moja walizka wazy 19,9 kg ale za to od meza 30kg i druga 10kg

sabi_k77
Maniak forumowy
Maniak forumowy

16 kwie 2008, 20:17

Iwonka, nic się nie martw,wszystko dobrze pójdzie,ani się nie obejrzysz a już będziecie lądować :-)

Awatar użytkownika
iwona83
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 kwie 2008, 21:27

Iwonka, nic się nie martw,wszystko dobrze pójdzie,ani się nie obejrzysz a już będziecie lądować
mam nadzieje

mialam wam wczesniej pisac ale zapomnialam moja majka dzisiaj trzymala sie za balon i probowala sie podniesc niezle maz sie smial ze zakrecona tak jak mama ja ostatnio na ulicy sie krecilam bo nie wiedzialam w ktora strone wozek obrocic

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”