Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sie 2008, 13:53

hej dziewczyny...Maya ma bunt spania dzis :ico_noniewiem: ...juz 2 razy ja kladlam a ona 2 razy sie usypiala i jak juz zamknela oczy to siadala i koniec :ico_puknij: ...i w koncu wziela sobie bluzeczke z szafy i pomyslalam ze moze na dwor chce isc...i poszli bo chwilowo nie leje...ale mokro wszedzie!!!poszli na spacer na nogach.....ciekawe jak daleko ujdą bo Maya ze slabosci to juz sie przewraca :ico_haha_01:

Ewcik,no to widze ze i wam sie zapowiada jakis wypad bez Ali :-)
Kamizela,gratki za udana transakcje!!!
Jagodka,wow ale poszliscie jak burza z tymi zębami :ico_szoking: :-D :ico_brawa_01: ...ja to pamietam jak 3 mieliscie :-) ....no i super ze zadowolona jestes z wypadu,faktycznie wspominalas o nim ale ja jakos myslalam ze nie na tak dlugo pojedziesz :ico_noniewiem:

z tym pocieniem sie to faktycznie macie ciezko jak tak przebierac trzeba i jeszcze potowki :ico_olaboga: ...u nas jest ok.przebieram jak Maya jest tak brudna ze brudzi otoczenia :ico_haha_01: ...poci sie w lozku w dzien ...w nocy jakos nie poci sie ...a w dzien tak bo jest cieplej i czesto zakopuje sie w koldre.....

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 14:02

fajnie fajnie ale jak sie uda to jeszcze chcemy jechac pod koniec sierpnia wiec nie wiem jak z przyjazdem do kozienic
jeszcze nic nie wiadomo wiec sie nie stresuje

maja to jest zawodniczka

moja dzisiaj z wielkim okrzykiem pobiegła na dwor i rzucała psu kość
taki miala ubaw ze hej

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 14:39

Glizdunia nasze dzieci chyba się zgadały bo Wiktor też jeszcze nie śpi :ico_szoking: Jeśli nie pójdzie spać to będzie to drugi dzień pod rząd bez popołudniowej drzemki :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sie 2008, 14:40

Agata,Jagoda to ma sie suuuper z tym Waszym psem...i pewnie tyle radosci jej daje zabawa z nim....szkoda ze my nie mamy zwirzat :ico_noniewiem:

a z tym poceniem jeszcze mi sie przypomnialo ze Maya w zeszle lato miala wiecznie mokre stopy...i to tak ze jak lezala w lezaczku bez skarpet to az sie jej banki robily jak nogami pocierala :ico_szoking: ...teraz chyba juz jej sie mniej poca stopy choc jak chodzi w butach to skarpetki zawsze wilgotne choc sandalki przewiewne ma...

[ Dodano: 2008-08-05, 14:43 ]
Kamizela,a ja wlasnie Maye polozylam i usnela....ale kurdi szkoda zeby Wiktor juz Ci nie spal w dzien...taka drzemka jest potrzebna i jemu bo jednak sie meczy a Tobie by odpoczac chwilke.....oby jednak udalo sie go uspac :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 14:44

Daria :ico_szoking: Wiktorowi też tak się pocą stopy, zawsze jak ściągam skarpety to ma stópki gorące, nawet jak śpi o gołych stópkach.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sie 2008, 14:58

Kamizela,ja kiedys sie nawet tym przejelam i szukalam jakis inf. ale jedynie co pamietam to pisali ze to sie zdarza,ze taki juz urok naszych dzieci....

[ Dodano: 2008-08-05, 15:12 ]
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jeszze Wam powiem ze Maya ladnie spacerowala choc byla slaba...dobre pol kilometra przemaszerowala....z dwoma upadkami i kolana czarne od blota :ico_haha_01: ....nic dziwnego ze w koncu usnela :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 15:14

piekne fociaki

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sie 2008, 15:52

dzieki,bylo baaaaardzo wietrznie...Maya ledwo mogla isc bo wiatr ja pchal normalnie...ale i tak sie dzieciakom podobalo,zdjec konia nie mamy bo w tym wietrze jakos sie o nim nie pomyslalo...z tym ze tam zawsze tak wieje :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 20:46

Glizdunia a ja się tym poceniem nóżek jakoś nie przejmuję hehe - jedni mają wiecznie zimne, inni na odwrót :ico_oczko:

Jestem skonana po całym dniu z Wiktorem - na szczęście padł o 20 :ico_sorki: :ico_sorki: Jeśli on już zrezygnuje z tych popołudniowych drzemek to ja zwariuję - ja potrzebuję tych 2 godzinek odpoczynku w ciągu dnia :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 21:06

Hejo!!!
Glizdunia śliczne zdjątka!!! i jaką masz uroczą bluzeczkę :-D
Mojej też pytki się pocą! w sandałkach to jeszcze jakoś idzie wytrzymać, ale w adidasach? masakra...
Jagódka Ty nawet nie próbuj napiasć, że do Kozienic nie dojedziesz!!! :ico_nienie:

ja po pracy...w miarę było...w domu jeszcze z moim niezniszczalnym dzieckiem godzina...rety, skad ona bierze siły??? lata jak opętana, z kanapy na fotel, biegiem przez korytarz i z powrotem...a ja już nie mogę...a ona może, owszem...jeszcze na krzyczenie ma siły!!!
dziś inna strategia ze spaniem...w ogóle w dzień spała 2razy po godzince, więc chyba nas sama zrozumiała...i wieczorem kąpiel po 20 była, już przy mleku wydziwiała...ale położyłam, powiedziałam że idę umyć naczynia i nie zamykam drzwi...w ciągu dnia mama tak często robi i małej te odgłosy nie przeszkadzają, a moze nawet pomagają? więc zrobiłam tak, drzwi otwarte a my sie tłukliśmy po mieszkaniu. Chwilę popłakała, ale w porównaniu z ostatnimi dniami to pikuś. WIęc śpi!!! oby jak najdłużej!!!
a ja idę, prasowanie dokończyć, bo kilka dobrych dni czeka...a potem myju i do łóżka, bo jakoś nie mam siły. Jutro znów same jesteśmy od rana, bo rodzice wyjeżdżają...więc muszę wstać o 7, żeby zdążyć się ogarnąć zanim mój wulkan wybuchnie!
pa!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”