poccoyo
Trzy tysiące lat minęło...

31 mar 2009, 19:32

jakos się przyzwyczaję do tych drugich zmian chłopa... nawet z kąpaniem wczoraj poradziłam sobie sama, potem tabletki przeciwbólowe i cacy :-D dziś wezmę wcześniej, żeby szybciej zadziałały :-D :ico_oczko:
a co cię boli przy kąpieli??
wiesz fanie że twoj zazdrosny... ty o niego on o ciebie... no tylko pozazdrościć

mój na nowa fryzurę zareagował o tak: "jeszcze sie nie przyzwyczaiłem"
na to czy chudne:"nic nie widze"(a koleżanki co tydzien mi komplementy sypią...)
i jeszcze mi potrafi powiedziec ze kolezanka ma większe cycki...
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:43 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Leah
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

31 mar 2009, 20:20

Poccoyo... no tak czasem tu zimno, ale na szczęście ja nie mieszkam zbyt blisko morza, więc nie jest jeszcze tak źle.
W Aberdeen jestem rok a ogólnie w Szkocji ponad 1,5 (w sierpniu będzie dwa)

Co mogę napisać o sobie... Mam córkę 3,5 letnią, która chodzi do przedszkola a ja szukam jakiegoś zajęcia ;)

poccoyo

31 mar 2009, 20:51

Leah, no to może powieś ogłoszenie o sprzątaniu mieszkań... 10F za godzine...
podobno super kaska...
no chyba że masz dobry angielski to polecam iśc na ambicje i zacząć coś lepszego...

Awatar użytkownika
Leah
Towarzyska dusza
Towarzyska dusza

31 mar 2009, 21:48

Zapewne moja pierwsza praca to będzie sprzątanie :ico_oczko:
Ale mam też swoje małe marzenie i może kiedyś uda mi się je zrealizować.
Z angielskim nie jest u mnie źle, ale do perfekcji jeszcze daleka droga :ico_oczko:
Mam nadzieję, że w końcu będzie więcej ogłoszeń i coś znajdę, bo nudy mnie zżerają :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Ania_R

01 kwie 2009, 01:14

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek za gratulacje :ico_haha_02:

Maja strasznie mocno ciągnie cyca, że tak strasznie mnie poraniła że też miałam łzy w oczach jak ją karmiłam :ico_placzek: W nocy płakała i dziś do południa też bo chciała jeść, mnie bolało strasznie, mało ściągała a jak tylko oderwałam ją od piersi to się denerwowała i zaczynała płakać. Po południu zmieniłam taktykę - pokarm ściągam laktatorem (choć też boli póki sie nie wygoją rany), piersi smaruje w między czasie Bepantenem. Maja się teraz najada, choć jak na razie jest tego zaledwie 50ml co jakieś 4 godziny. Jak w międzyczasie płacze a ja jeszcze nie mam pokarmu żeby ściągnąć to daje je wode dzięki czemu już nie boli ją tak brzuszek (wcześniej ją troszke bolał jak cały czas trawił i sie spinała). Przespała dzis całe popołudnie, na kąpiel trzeba ją było budzić, je i przewijana jest na śpiąco :ico_oczko: Mam nadzieję że jutro lub pojutrze będe już miała więcej pokarmu :ico_noniewiem:

poccoyo

01 kwie 2009, 08:55

Ania_R, oj
to sie nameczysz ... :ico_olaboga:
a jak sie czujesz... fizycznie, psychicznie??
a jak Madzia reaguje na siostrzyczkę??

Awatar użytkownika
Ania_R

01 kwie 2009, 18:57

a jak sie czujesz... fizycznie, psychicznie??
dobrze a z każdym dniem jeszcze lepiej :-) Bolały mnie strasznie mięśnie ramion, karku od ściskania worka sako :-D ale już przechodzi - zakwasy po prostu :ico_oczko: No i piersi obolałe, ale też juz się goją. Poza tym nie rozcinali mnie, a jedyne co mi pękło to w jednym miejscu sam naskurek więc nie mam ani jednego szwu :ico_brawa_01:
Psychicznie... - wkurza mnie że w dalszym ciągu nie moge wcisnąć się w swoje normalne ciuchy więc czuje się mało kobieco - do tego piersi mają teraz rozmiar chyba z E, biodra dalej szerokie że nie wspomne o brzuszku, ale zdaje sobie sprawe że musze troche poczekać na powrót figury - oby nie za długo :ico_sorki:

Madzia jest zakochana w Maji a Maja w niej! Jak Maja płacze i Madzia do niej mówi lub ja glaszcze to od razu się uspokaja :ico_brawa_01: Poza tym Madzia jakby bardziej wydoroślała, zwraca nawet nam uwage żeby byc cicho jak Maja śpi żeby "nie obudzić jej siostrzyczki" jak mówi :ico_haha_02:

poccoyo

01 kwie 2009, 21:13

Ania_R, no nad figurka to jeszcze bedziesz miesc czas popracowac... najpierw poodpoczywaj...

ja mam do zrzucenia 20kg... i daleka droga przede mną...

[ Dodano: 2009-04-04, 11:18 ]
halo
czyżbysie sie wystraszyły mojej nadwagi... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

05 kwie 2009, 18:01

czyżbysie sie wystraszyły mojej nadwagi... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_haha_01:
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: ciotka, luuuz, ja mam 40kg :ico_wstydzioch: i nie żartuję
pokażę Wam, żeby nie było...
kwiecień 2003
Obrazek

marzec 2009
Obrazek

[ Dodano: 2009-04-05, 18:18 ]
aa, miałam pytać Kobietki :-)
maluch mi zaczął wyrastać z kołyski i zaczynam dumać nad łóżeczkiem...
wynalazłam takie i bardzo mi się podoba, cena też "ujdzie"... co o nim myślicie?? szczególnie proszę o zdanie na temat materaca, bo ja sie na tym kompletnie nie znam...
http://babyoka.co.uk/products/999-1492- ... tress.html

poccoyo

05 kwie 2009, 21:27

ananke, Ania co do zdjęć, no nie ścienijąc, różnica jest... ale ja wierze w Ciebie... zrzucisz to... dasz rade... fajna z Ciebie babka, jak to sięmówi baba z jajem... i masz super sposób bycia... :ico_oczko:

a co do materaca.... mam tej samej firmy ale nie pamiętam czy ze sprężynkami czy bez... zaraz sprawdzę... no i łóżeczko taniocha...
moje bez materaca w promicji kosztowało cos 109??(jak dobrze pamiętam)

[ Dodano: 2009-04-05, 21:34 ]
http://cgi.ebay.co.uk/Baban-Natural-Lux ... 240%3A1308 ja mam ten materac...
a łóżeczko kupiłam w BOOT'S
Ostatnio zmieniony 13 wrz 2009, 22:44 przez poccoyo, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Pozostałe”