Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sie 2008, 21:43

hejka,no i ja tu w koncu dotarlam...Maya spi...A. na nadgodzinach a my sie jakos relaksujemy przed tv...bo u nas ciagle pada :ico_zly:

Zborra...bluzeczke hiihi dostalam na swieta od A :-D ...no i juz mysle sobie zeby mi na tegoroczne swieta tez cos kupil z ciuszkow....tego nigdy za wiele a ja sie jakos zaczelam sugerowac jego zdaniem w tej kwestii i wychodzi na to ze mamy taki sam gust :ico_haha_01:

Kamizela
,czaruj czaruj jakos naszego Wiktorka bo ja sobie tez nie wyobrazam dnia bez drzemki :ico_olaboga: ...jeszcze za wczesnie,jeszcze nie teraz :ico_nienie: :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 21:49

Glizdunia a co ja mogę w tej kwestii - przecież na siłę go nie położę :ico_nienie: Trudno...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sie 2008, 21:52

Kamizela,a on jest zmeczony wogole?i nie moze usnac czy wogole sie nie meczy ?no bo jak faktycznie nie potrzebuje sie polozyc to nic nie zrobisz....trzeba sie bawic :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 21:55

Glizdunia własnie problem w tym, że on nawet nie ziewnie :ico_szoking: Biega, psoci i nie w głowie mu spanie. Za to pod wieczór jest już padnięty i marudny to wtedy kapiel i później jeszcze się ożywia i wariuje. cyborg jakiś :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sie 2008, 22:17

Glizdunia, no czasem lepiej się zdać na faceta...jak kupuje we właściwym rozmiarze, hihihih I nie martw się, u nas też pada, zimno, wieje i beznadzieja ogólnie.
Kamizela ja nie mogę!!! toż ja bym padła, jakby mi Hanuta nie spała w dzień...totalna porażka...nie wiem, chyba bym ją oddała w dobre ręce :-D

a teraz już dobranoc!!!

Awatar użytkownika
anza
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

05 sie 2008, 22:30

hej dziewczynki :)

wpadłam poczytać co u Was no i jak zwykle nie mam już siły odpisywać ...
Mila słodka i :ico_szoking: jak ona ma dużo włosów - moja przy niej to łysol :ico_haha_01:
... qrcze na prawdę każdej bym chciała coś napisać ale padam...
chyba mi jakiś witamin brakuje bo Iga + dom +praca to w efekcie = dentka wieczorem :ico_noniewiem:

Iguśka też się poci szczególnie wieczorem jak zaśnie to czasami jakbym ją z wody wyciągnęła... i nawet planowaliśmy jej badania krwi zrobić bo to jeden z objawów nadmiaru lub niedoboru wit D3... ale jakoś nam nie idzie to chodzenie do lekaży :ico_oczko:
no a skoro wsze też się pocą to się trochę uspokoiłam :-D

co do spania to raz śpi całą noc do 8 a raz z trzema pobudkami do 5.30 :ico_olaboga: i sama nie wiem od czego to zależy, może zęby, może gazy, może brzuch...

i wieczorem jest jazda bez trzymanki - biega, wszystko ściąga z półek, krzyczy i w ogóle... my padamy a ona szaleje...

no to idę bo już mnie monitor razi... i mam adwokata - mniam, chce któraś?? to zapraszam:D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 07:33

moja wczoraj tez bez drugiej drzemki
kladłam ją godzine ale nie twardzielka sie nie dała

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

06 sie 2008, 07:40

hej z rańca
moja generalnie ma dwie drzemki w ciagu dnia. Takie po 1,5 -2,5h. Kiedy widzę że jest chociaż trochę śpiąca wkładam ją da łóżeczka daję zabawki i herbatkę. Ala wypija butlę chwilę sie bawi i pada.

u nas dziś śliczne słoneczko i co najważniejsze nie wieje, pewnie koło 9wyjdziemy na spacerek.

zmykam jakieś śniadanko zrobić bo mi już w brzuchu burczy

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

06 sie 2008, 09:34

hello!
Ja dzisiaj wyspana nawet :)
Wczoraj byłam z mamą na kontroli pooperacyjnej i wszystko ok więc odetchnęliśmy :) I wczoraj dość nie oczekiwanie sprzedałam punciaka. W sobotę mam dostać już nowe autko więc jest fajnie hihi :ico_haha_01:
Co do pocenia to Krystek też ma zawsze spocone stopy. Nawet w sandałach. A jak jeszcze ma skarpety to tak śmierdzą że szok :D Śpi też niestety nie za dobrze bo budzi się z płaczem parę razy w ciągu nocy a od 6 już przeważnie łazi i nie chce spać. Ale na szczęście ma 2 drzemki bez których ciężko mu się obejść.

Glizdunia śliczne zdjęcia.
Jagódka witamy z powrotem
Zborra zdrowia życzę a nad nazwą to pomyślę :D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 09:59

hejka

u nas nocka niespokojna chyba zeba, z reszta ja nic innego nie podejrzewam, poki co - odpukac - moje dziecko jest okazem zdrowia i modle sie zeby tak było przynajmniej do wczasow i na wczasach :ico_sorki:
Mila tez jest niezmordowana , ale drzemke ma zawsze, teraz znow jestesmy na etapie ze sama zasypia, bo mielismy pewien okres ze musiałam przy niej byc troche ja ululac, a teraz juz znowu spoko, kłade ja w miare o tych samych porach zawsze po deserku wie ze potem idzie spac, a godz zalezy od pobudki, dzis przypuszczam ze w okolicach 11 bede miala spokoj!!no i te 2 godz sa koniecznie mi potrzebne zeby troche siły zregenerowac troche posprzatac przygotowac obiad itp, a dzis czeka na mnie nawet :ico_prasowanko:
ja i A od dzis zaczynam chodzic na basen, trzeba zaczac jakas rekreacje, juz ugadałam sie z mama ze bedzie zostawac z Mila zawsze na te połtora godz dwa razy w tyg, ciesze sie bo juz dawno sobie to planowałam a jakos nie umielismy sie zebrac, od dzis zaczynamy :one:

glizdunia faktycznie wietrznie tam mieliscie, głowy pourywane :ico_noniewiem: a twoja siostra nie była blondynka czasem?
zbora moze salon urody GROSZKA? :-D
patrycja le no to sie wam poszczesciło z tym autkiem :ico_brawa_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”