Awatar użytkownika
22540MONIKA
Wodzu
Wodzu

03 maja 2009, 15:46

Sabcia, sliczna kruszynka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Sabcia
Trzy tysiące lat minęło...

03 maja 2009, 17:27

22540MONIKA, dzieki wielkie
A dzis w nocy snilo mi sie ze urodzilam chlopczyka hahaha mam nadzieje ze to zapowiedzi na dziewczynke :ico_brawa_01:

asika82
4000 - letni staruszek

03 maja 2009, 17:39

sabcia ładnie dzidzię widac i spora jest :ico_brawa_01:

magdus łaskotki, bulgotki czujesz raz na dzień na kilka dni i tak powinno być , spokojnie ja właśnie tak ma :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sabcia

03 maja 2009, 17:47

ja tez mam bulgotki a czasami dostaje kopniaka w pępek :ico_olaboga: juz zapomnialam jakie to fajne ......... byle jak najczesciej

[ Dodano: 2009-05-03, 17:52 ]
a i zapomnialam od kilku dni wypijam litrami wode tak mam sucho w ustach i pojawily mi sie pecherzyki na ustach i wlasnie doczytalam ze to sprawa hormonkow :ico_szoking: no nic plucze szalwia mam nadzieje ze niedlugo zejdzie
A co najfajniejsze od tygodnia molestuje meza na seksik dwa razy dziennie hahahahahah jak przychodzi po pracy do domu to pyta czy juz ma sie rozebrac hahahahah ale jazda kobiety w ciazy sa niemozliwe
oki mykam na filmek mam z polski film Daniel Steel a ja uwielbiam jej ksiazki bede po filmiku buzka

Awatar użytkownika
AsiaNL
4000 - letni staruszek

03 maja 2009, 18:12

allo Kobitki :-)

Co tam słychac?? Ja na rozwalonym kompie siedze no ale co jakos trzeba sobie radzic :-D
Jeszcze troszke i testowac sie bede czy juz mam fasolke takze jezeli wyjdzie pozytywnie to odrazu dam znac.
Ja jak narazie zajelam sie praca i nie mam czasu na nic kompletnie nawet na forumka rzadko zagladam ale coz....

Sabcia fotki przesłodkie a jaka fajna niunia.... Tylko pozazdroscic wam wszystkim....
No coz ale zycie mi sie na tym ze nie mam juz niuni sie nie konczy. Jeszcze wiele czasu przede mna takze staranka w toku. Buziolki dla was i duzo zdrowka zycze.

Awatar użytkownika
bigottka

03 maja 2009, 18:50

Witam kobietki.

Sabcia, dziecinka śliczna :ico_brawa_01: najważniejsze że rośnie prawidłowo i że wszystko jest ok.

Ale żeście się rozpisały przez niedzielę. Ja już po weselu ale kicha była jestem tylko zmęczona nic więcej. I na dodatek dowiedziałam się że bratowa wczoraj w nocy poroniła jestem po prostu załamana tym co się stało a to już jej drugie poronienie była w 9 tygodniu i na dodatek w środę byłyśmy razem u lekarza i powiedział że wszystko jest ok jakie to niesprawiedliwe co? Dzisiaj wyszła ze szpitala ale jutro to będzie miała najgorzej bo mąż jej idzie do pracy i zostanie sama pójdę do niej będziemy razem płakać bo dzisiaj jak się dowiedziałam to ryczę jak bóbr kurcze tak mi jest jej szkoda że nie wiem co ciężko będzie mi z nią rozmawiać. Dobra dziewczyny dosyć smucenia.
Miłego wieczorku i buziaczki

Awatar użytkownika
Sabcia

03 maja 2009, 20:11

bigottka, moja kumpela tez poronila w srode druga ciaze a starali sie od roku i maja jakies problemy zaszla i taka radosc byla achhhhh szkoda gadac brak mi slow
A moje chlopaki na boisko poszli w pile pograc a ja leniuchuje od wczoraj dosc duzo spie ale musze w koncu odespac ta podroz do anglii

Awatar użytkownika
bigottka

03 maja 2009, 20:51

Sabcia, No cóż mi to po prostu żyć się nie chce a tak bardzo bratowa się cieszył i teraz nie wiem co mam robić jak ją pocieszyć i w ogóle.
Może jakieś rady dziewczyny???

Awatar użytkownika
Sabcia

03 maja 2009, 21:00

bigottka, hmmmm nie mam rady ale twoj rosnacy brzusio napewno bedzie dla niej niemilym widokiem - przykre ale prawdziwe az mi sie chce plakac

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

04 maja 2009, 07:34

Witajcie po majowym weekendzie :-)
Dziś znów pracowity dzień, ale coraz bliżej do urlopu. Weekend spędziłam dość aktywnie, bo cały czas była okazja do spacerków. W piątek odwiedziła mnie przyjaciółka z rodzinką i spędziliśmy czas na wrocławskim Rynku, w sobotę pojechaliśmy do mojej Mamy i też sobie pospacerowałam, w niedzielę powrót do domu i oczywiście "kursik" po ryneczku :) Pogoda była piękna, więc szkoda było siedzieć w domu. Wczoraj od rana miałam ochotę na włoskie lody śmietankowe i o dziwo udało mi się znaleźć miejsce, gdzie takie mieli i to dokładnie taki smak, jak chciałam :ico_brawa_01:

bigottka i Sabcia bardzo mi przykro z powodu tego, co spotkało Wasze bliskie. Wiem co czują, bo sama straciłam 3 ciąże i powiem Wam szczerze, że nie ma słów, które mogłyby jakoś pocieszyć po takiej stracie. Na to trzeba po prostu czasu, ale i tak wraca. U mnie najgorzej było po 3 poronieniu i jak na złość widziałam wtedy same ciężarne i w TV i w rzeczywistości. Teraz, gdy jestem w kolejnej ciąży, to boli już mniej, ale o tamtych dzieciach pamieta się już zawsze. Przynajmniej ja tak mam.
Trzymam kciuki żeby dziewczynom udało się jak najszybciej zajść w ciążę i życzę, aby były to bardzo szczęśliwe miesiące.

Sabcia maleństwo piękne :ico_brawa_01:

Ja mam USG za dwa tygodnie 18 maja - nie mogę się już doczekać :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”