Awatar użytkownika
sylwia.uk
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 lis 2009, 16:49

O to widzę,że nie ejstem sama z moimi snami :) ale co za bzdury matko i przez to cały poranek miałam do d... ale przyszła do mnie koleżanka i wyciągnęła mnie na spacer.Pozniej zaprosiła mnie do siebie i sie zasiedziałam :)
Odkupuje od niej łóżeczko w bardzo dobrym stanie z tym,ze materacyk musze sobie z PL kupić (bo o wiele tańsze) ale bardzo tanio wiec szkoda by nie wziac :)))) Za 20L jak za darmo tym bardziej,ze to duze łóżeczko,z ktorego robi się większe łóżko.To do 5 lat mam spokój.

Teraz zabieram sie za obiad,bo mnie maz eksmituje :ico_brawa_01:

hormiga
Papla
Papla

12 lis 2009, 17:53

witajcie! Jestem dziś i ja :-D

sylwiaTy masz chyba bujną wyobraźnię, skoro taki sny... :ico_olaboga: Ale to podobno normalne w ciązy ja miałam takie dziwne sny co noc, ale to wcześniej, w 4 czy 3 miesiącu, teraz śpię normalnie i rano nic nie pamiętam :-D

Qanchita ja też piekłam rogaliki!!Odkąd jestem na zwolnieniu to tylko myślę co by tu pysznego upiec, oczywiście chodzi mi tylko i wyłącznie o ślodkości :-D W poniedziałek idę na test z glukozą, wtedy się okże czy będzie dietka...boję się że wyniki będę miała złe, bo jem dużo słodyczy...ale nie mogę się powstrzymac!

Blaskpierwszy zakup dla maleństwa?????Gratuluję!! Ja kupiłam już dużo rzeczy, bo nie chcę potem zostać ze wszystkim na koniec i być zmuszoną wydać kupę forsy. Jak kupuję po trochę co miesiąc to tak nie odczuwam...

wiśniatrzymam kciuki za silną wolę męża!!!!

A my w sobotę wybieramy się do Ikei po zakupy dla Małego. Chcemy kupić łóżeczko, materacyk, pościel, ręcznik i już się nie mogę doczekać tych zakupów!!! :ico_brawa_01: Powoli wszystko zbieramy, kupujemy, bo tak żeby naraz kupić to chyba by trzeba kredyt wziąć...

Blask
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 lis 2009, 20:06

hormiga, te zakupy to nie pierwsze!! :-D ja tak jak ty coś tam kupiuję jak jestem na mieście czy to na allegro żeby właśnie tak nie szarpło po kieszeni..... :ico_haha_01:

hormiga
Papla
Papla

12 lis 2009, 20:12

Blask, aha, a ja myślałam, że pierwsze :ico_puknij: Sorry :-D
W każdym razie jakby człowiek tak kupił wszystko co mu się podoba, to by musiał o chlebie i wodzie żyć... :-D Rzeczy dla dzieci są super, ale ceny zabójcze nie? Ostatnio w Tesco widziałam piękną bluzę chłopięcą rozmiar 62, ale za 52 zł!!!No halo, chyba trochę przesada!?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

12 lis 2009, 22:10

hej!
matko, dziewczyny cóż za sny okropne!!!!!!!!!!!! myślcie sobie o czymś przyjemnym przed snem!!!
sylwia.uk, no to super, że się trafiło takie łóżeczko! ja chyba też muszę kupić, bo Hani miałam pomalowane....na niebiesko...a potem mnie diabeł podkusił jeszcze na biało zamalować...farba poodchodziła i wygląda tragicznie! zamalować będzie ciężko, oskrobać też...chyba w ikea za 100zł kupię nowe... :ico_noniewiem: choć chciałam z szufladą,ale szkoda mi kasy, bo jednak to na krótko zakup
wiśnia gratuluję ciacha! podziel się :ico_oczko:
Blask, i jak zakup? fajne to body?
hormiga, no to pokaż chociaż co chcecie kupić!!!

Blask
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

12 lis 2009, 22:33

zborra, pewnie ,że fajnie , żółóte , zielone ze słonikiem , żyrafką ,zebrą , w paseczki
po prostu cudeńka :-P

Awatar użytkownika
riterka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 00:16

Blask, oj super już widzę te piękności :ico_brawa_01:
a ja mam dzisiaj dzień śpiocha tak mnie muli że idę spać :ico_spanko:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 lis 2009, 10:13

Wstawac spiochy :ico_ciezarowka:

ja wlasnie wrocilam z badan i pol godziny meczylam sie aby zrobic siku

no i stawiam :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za poloweczke czyli 20 tydz

Awatar użytkownika
sylwia.uk
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

13 lis 2009, 10:32

wiśnia Gratkuluje juz połowa za Tobą :)

Ja dziś znów zle spałam,ech ... odprowadziłam Łukaszka do przedszkola i mam wolne :) chetnie poszłabym spać ... podejrzewam,ze po wypiciu kawy zrobie sobie drzemke (bo tak zazwyczaj jest) :) Kawa ma odwrotne działanie ostatnio.

Miłęgo dnia wszystkim

DZIŚ PIATEK 13-STEGO :ico_szoking:

hormiga
Papla
Papla

13 lis 2009, 12:23

dzieńdoberek!!!
wiśnia gratulacje połowy!!!! Stawiasz nam wszystkim Piccolo szampana chyba co???

zborra jak kupię to sfotografuję wszystko i pokażę :-D A łóżeczko w Ikei też chcę kupić, uważam, że nie warto dużo płacić za łóżeczko, lepiej potem jakieś wypasione jak będzie dziecko troche starsze...Tak że ja też takie za 99PLN chcę kupić :-D

sylwia.uk, to się kładź i śpij, może będziesz miała w dzień przyjemne sny...
riterka Ty też walnij w kimono, jak się chce spać to trzeba, póki można :-D

A ja już po spacerku z psem i Tymkiem w brzuchu :-D Łazilismy po polach godzinę, bo pogoda taka piękna!!! Aż nie mogę uwierzyć że po tych ponurych dniach takie słoneczko... :ico_brawa_01: Ale zaraz wskakuję na ścierę i do boju z brudnym mieszkaniem. Jak mam co robić to przynajmniej mi się za pracą nie tęskni :ico_placzek:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”