Awatar użytkownika
bigottka
Trzy tysiące lat minęło...

04 maja 2009, 09:01

Witam z rana.
Właśnie wstałam ale jakoś dzisiaj nie mam natchnienia na nic cały czas myślę o bratowej :ico_placzek: i dzisiaj się do niej wybieram porozmawiać :ico_placzek: aby nie była sama cały dzień bo jej mąż dzisiaj w pracy.
Magda33, najgorsze jest to że nie wiem jak z nią teraz rozmawiać i o czym po takiej stracie to było jej 2 dziecko :ico_placzek: i w ciągu 6 miesięcy :ico_placzek: Może napisz mi na PW co mam jej powiedzieć i jak ją pocieszyć.
Miłego dnia kobietki bo mi się jakoś nic nie chce. Buziaczki

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 maja 2009, 09:06

Czesc dziewczynki :-D dzisiaj czuje że nie będe mieć zbyt dobrego dnia :ico_sorki: obudziłam się przeziębiona i jeszcze jakieś paskudztwo mi się na ustach zrobiło :ico_placzek: i jeszcze na dodatek dostałam jakieś pismo z pracy że chcą mi potrącić z pensji kase za nie wiem co (pracuje w budżetówce) jk powinnam mieć płacone 100% bez żadnych obcięć. I to na dodatek dużo jak dla mnie :ico_placzek:
Nie podpisze!!
asika82, dzieuje za odpowiedz :-D wczoraj po zjedzeniu czekolady super czułam łaskotki!!! Ciekawe kiedy kopniaczki?? poczekam grzecznie!!
Sabcia, bigottka, przykro mi z powodu dzidziulek waszych bliskich :ico_placzek:
bigottka, niestety jak piszą dzieczyny dla niej najcięższą sprawą będzie twój rosnący brzuchal. Ja jak poroniłam i później się dowiedziałam że moja bratowa jest w ciąży to płakłam przez dwa dni. Chociaż się cieszyłam to nie chciałam się z nią widywać było to dla mnie najcięższe!! Dla niej tylko czas i dużo miłości pomoże!!!!
Magda33, ja też chciałam na nasz ukochany Ryneczek na lody ale mój mąż stwierdził że ja musze odpoczywać a nie łazić. A tak bym zjadła lody śmietankowe włoskie. A gdzie są?????
Ide do łóżka, może jak poczytam książke to mi przejdzie złość, złe samopoczucie i beznadziejny humor :ico_sorki:

[ Dodano: 2009-05-04, 09:10 ]
bigottka, posiedz z nią, niech się wypłacze i najlepiej nie pytaj jej o nic. Jak będzie chciała to sama powie. Ja nie chciałam mówić nic i z nikim rozmawiać!!!
Kup jakieś dobre ciacha i poprostu bądz z nią!!! Moja rodzinka siedziała, pani psycholog siedziała i nic nie mówili jak płakałam , to bardzo pomogło!!!

Awatar użytkownika
Magda33
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

04 maja 2009, 09:17

Magduś81 te włoskie lody są na Wita Stwosza koło tostów (dla mnie najlepszych we Wrocławiu :ico_haha_01: ) Gdzie indziej nie mogłam znaleźć.

Awatar użytkownika
bigottka

04 maja 2009, 09:26

Dobra kobiety to ja się zbieram.
magduś81, dziękuję za rady ma nadzieję że mi uda się ją jakoś pocieszyć jak nie to będziemy razem płakać bo tak się ja nawet cieszyłam z jej ciąży.
Na razie dziewczynki

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 maja 2009, 09:34

Magduś81 te włoskie lody są na Wita Stwosza koło tostów (dla mnie najlepszych we Wrocławiu ) Gdzie indziej nie mogłam znaleźć.
Koniecznie musze się tam wybrać :-D na poprawe humoru i dla samych lodów, ale mam ochote :ico_brawa_01:

bigottka, :-)

asika82
4000 - letni staruszek

04 maja 2009, 09:48

Witam!

bigotka przykro mi bardzo z powodu bratowej. :ico_pocieszyciel:

Ja dzisiaj w dobrym humorku, po południu pojadę na miasto do kwiaciarni i poogladać bransoletki na ślub.

Moje dzieciatko wczoraj przeszło wieczorem samego siebie. Po kapieli i jedzonku sam wpełznął do łóżeczka , połozył się i po 3 minutach spał :ico_szoking: mój zuch kochany, pierwszy raz tak zrobił i mama jest z niego bardzo, bardzo dumna :-D

[ Dodano: 2009-05-04, 09:50 ]
dzieuje za odpowiedz :-D wczoraj po zjedzeniu czekolady super czułam łaskotki!!
do usług :ico_oczko:
A czekolada pomaga obudzić malucha. Jak szłam na USG to zawsze ze 20 min przed jadłam batonika i dzidziulek ładnie wiercił się na badanku.

pismo z pracy że chcą mi potrącić z pensji
jak to ? Teraz potrącić, może jakaś pomyłka :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
magduś81
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

04 maja 2009, 09:55

Po kapieli i jedzonku sam wpełznął do łóżeczka
czuje że mamusia może być zmęczona i poprostu jak na dzielnego małego chłopca chce pomóc!!! ALe super :ico_brawa_01:
jak to ? Teraz potrącić, może jakaś pomyłka
mam pisemko przed sobą :ico_sorki: jak wróce z psem to zadzwonie do pracy i się dowiem co to za badziewie mi przysłali. Ale już jakoś mniej się wkurzam na to!!!
Ide z psem bo mi się bidulka zsiusia pod nogami!!!

Awatar użytkownika
Sabcia

04 maja 2009, 10:28

no nareszcie jestescie a ja juz buszuje po necie od 4 nie umialam spac, a o 7 zasnelam ponownie :ico_brawa_01: i wstalam dopiero teraz
magduś81, ja mam katarek rano jak wstaje sama woda mi leci a co do buzki to pisalam juz ze mam jakies pecherzyki ponoc to zasluga hormonkow w tym stadium w ktorym jestesmy :ico_haha_01: ale dbaj o siebie zeby sie nie poglebilo
asika82, forumowe ciocie rowniez sa dumne z Antosia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: buziaczki dla synka
A my dzis mamy wolne cala anglia :ico_brawa_01: a pogoda wysmienita

asika82
4000 - letni staruszek

04 maja 2009, 10:30

chce pomóc!
:ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:

magdus koniecznie jak najszybciej bo moze to na prawdę pomyłka.

Własnie kupiłam sobie na Allegro pasy ciązowe. Jeden dostałam od Adki i jestem zachwycona, bardzo polecam. Spodnie nie dopiete, bluzka za krótka a brzuszek schowany, ekstra sprawa.

Awatar użytkownika
Sabcia

04 maja 2009, 10:39

ja mam pasy ciazowe z allegro dwa ze sznureczkami po boku no i ten jeden z napisem ja juz od miesiacka z nich korzystam :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”