Czesc dziewczynki

dzisiaj czuje że nie będe mieć zbyt dobrego dnia

obudziłam się przeziębiona i jeszcze jakieś paskudztwo mi się na ustach zrobiło

i jeszcze na dodatek dostałam jakieś pismo z pracy że chcą mi potrącić z pensji kase za nie wiem co (pracuje w budżetówce) jk powinnam mieć płacone 100% bez żadnych obcięć. I to na dodatek dużo jak dla mnie
Nie podpisze!!
asika82, dzieuje za odpowiedz

wczoraj po zjedzeniu czekolady super czułam łaskotki!!! Ciekawe kiedy kopniaczki?? poczekam grzecznie!!
Sabcia,
bigottka, przykro mi z powodu dzidziulek waszych bliskich
bigottka, niestety jak piszą dzieczyny dla niej najcięższą sprawą będzie twój rosnący brzuchal. Ja jak poroniłam i później się dowiedziałam że moja bratowa jest w ciąży to płakłam przez dwa dni. Chociaż się cieszyłam to nie chciałam się z nią widywać było to dla mnie najcięższe!! Dla niej tylko czas i dużo miłości pomoże!!!!
Magda33, ja też chciałam na nasz ukochany Ryneczek na lody ale mój mąż stwierdził że ja musze odpoczywać a nie łazić. A tak bym zjadła lody śmietankowe włoskie. A gdzie są?????
Ide do łóżka, może jak poczytam książke to mi przejdzie złość, złe samopoczucie i beznadziejny humor
[ Dodano: 2009-05-04, 09:10 ]
bigottka, posiedz z nią, niech się wypłacze i najlepiej nie pytaj jej o nic. Jak będzie chciała to sama powie. Ja nie chciałam mówić nic i z nikim rozmawiać!!!
Kup jakieś dobre ciacha i poprostu bądz z nią!!! Moja rodzinka siedziała, pani psycholog siedziała i nic nie mówili jak płakałam , to bardzo pomogło!!!