Hej
ehhh wczoraj sie tak cieszylam ze nie ma sniegu u nas a dzisiaj nad ranem wstaje i co widze aaaaaaaaaaaa snieg :-( cala noc chyba padalo co prawda tak nie wiele go napadalo bo przeswity na trawniku sa ale ponoc zapowiadaja jeszcze opady wiec moze go troszke sie wiecej zrobic.
anza tez troche sie zdziwilam ze polozna przyjdzie do mnie duzo przed porodem bo kiedys tak nie bylo ale najwidoczniej u nas sie reguly zmienily i maja odwiedzac ciezarne. ale w sumie na dobre to wyszlo bo kto jak nie polozna powie Ci wszystko najlepiej

wczoraj polozna nawet sprawdzala serduszko czy bije maluszkowi

chyba z 5 minut nie mogla go znalezc bo taki ruchliwy i jakis wyploszony jest ze sie chowal caly czas. ale jak go dopadla tym swoim przyrzadem to chwilke mozna bylo posluchac jak serduszko pieknie bije po czym kopnal i uciekl. oto caly moj maluch

maz taki zadowolony byl bo slyszal jak serduszko bije

polozna ma do mnie do domku przyjsc jeszcze przed samym porodem wiec tez fajnie. w ogole ta polozna jest taka fajna ze jakbym miala jakies jeszcze watpliwosci czy pytania to mowila ze o kazdej porze moge do niej dzwonic
tibby super ze zakupy sie udaly

ja to mam o tyle dobrze ze mam siostre rok starsza i ostatnio dala mi troche ciuszkow ciazowych wiec nie musze kupowac

jedyny zakup co zrobilam na poczatku ciazy to spodnie z guma w pasie bo w zadne spodnie rurki juz w 10 tc nie szlo sie wbic.
ziolo ogromne kciuki za USG. daj znac jak juz bedziesz po
ja dziś zrobiłam sobie sałatkę z kapusty pekińskiej, sera fety, papryk, kukurydzy, ogórka i pomidora, wszystko surowe, teraz ,,modlę się", żeby mi nie zaszkodziło

ja caly czas jem takie salatki tylko bez sera fety bo nie lubie i mi jakos nic nie jest.
Dziś mnie tak mała skopała po kolacji,że masakra aż musiałam usiąść
moj malec wczoraj jakis leniwy caly dzien byl bo malo co kopal. zobaczymy jak dzisiaj bedzie ale od rana to tylko tak delikatnie sie wiercil.