Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 00:16

hej hej
Mam nadzieje Monia,że ci luz lepiej :588:

No widzisz tak to jest czasami,że nie uklada nam sie tak jakbysmy to chcialy,ale pamietaj-jest zawsze ktos kto ma gorzej od nas,wiec powinnysmy sie cieszyc z tego co mamy,moze w tym roku tak bylo,ale za to za rok bedzie zupelnie inaczej,bedziecie cale swieta razem i to na swoim a to bardzo wazne :ico_oczko:

Masz racje Zulciu swieta,swieta i po nich.
Musze wam dodac,ze nie odczulam ich jakos specjalnie,ten rok a wlasciwie te swieta zaliczam do najgorszych tutaj na wyspie,coz takie zycie,plakac nie bede.
Teraz oby do maja,bo swieta wielkanocne nie sa dla mnie osobiscie tak wazne w przezycia jak te co juz zaliczam do minionych.

A jak tam pozostale z was sie czuja po swietach??
Spokojnej nocki
buziaki na dobranoc

Obrazek

Katka
Wodzu
Wodzu

27 gru 2007, 10:14

witajcie :ico_haha_02:

dla nas to były najwspanialsze Świeta :ico_brawa_01: było cudownie :ico_haha_02:
w Wigilie polały sie łzy, przy składaniu zyczen, ale stało sie to bardzo "naturalnie" i dalsza czesc Wigilii przebiegała bez zakłóceń :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:
Prezenciki dostałam sliczne :ico_wstydzioch: (ale chwalipięta ze mnie, co ?) i bardzo sie z nich ciesze :ico_brawa_01:

Całuje was wszystkie :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big:
Jeszcze raz dziekuje za zyczenie swiateczne :-)

Teraz czekam tylko na rozdwojenie Siostruni i powitanie Nowego 2008 Roku i naszą 2gą rocznicę Slubu JUPI :ico_brawa_01:

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

27 gru 2007, 11:36

witajcie kochane :-)
tak ,dzis juz lepiej sie czuje, choc jak czytam wasze "opowiezsci wigilijne" to troszke mi smutno, bo nasze swieta, nie dosc ze krotkie, to jeszcze w tak waskim gronie byly obchodzone :ico_noniewiem: nie chce juz narzekac... bo tak jak piszesz emalia...czas leci dalej... za rok moze bedzie lepiej... ale napewno nas przybedzie :-D
k@tk@ piszesz o prezentach i az mnie ciekawosc zzera co tam pod choinka dla ciebie lezalo :-D pochwal sie dalej :ico_brawa_01:
a na kiedy twoja siostra ma termin (o ile pamietam to lada dzien chyba :ico_noniewiem: ) i czy wie co bedzie miec?

a jak tam Wasze dzidziusie sie maja? moj ostatnio cos bardziej aktywny jest, tj czuje go nie tylko z wieczora jak leze na lozku ale rowniez w ciagu dnia :-)

Katka
Wodzu
Wodzu

27 gru 2007, 12:13

witaj MONIKAB fr

dostałam perfumik od tescia, 2 pary slicznych srebrnych kolczyków z cyrkoniami od M i Mamusi, dużo fajnych kosmetyków (np.musujaca sól do kapieli o zapachu fig :ico_brawa_01: ), sliczny parasol od M, bransoletke srebrna wysadzana zielonymi kamieniami od tesciówki, piekny szal z cekinami od Mamy i Taty, słodkości, ozdóbki świateczne (lubie takie pierdółki), ładne spodnie dresowe, bajerancki długopis i ... to chyba wszystko :ico_haha_01:

Jak dla mnie prezenciki FANTASTYCZNE :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

A co Do SIostry to hmmm Tp z usg miała na 22 grudnia , natomiast z @ 11 stycznia ... tak wiec urodzic moze dosłownie w kazdej chwili :-D Na co z ogromna niecierpliwoscia czekam hihih

[ Dodano: 2007-12-27, 11:15 ]
A i pytałas o płec: otoz zawartosc Siostrzanego brzuszka to - > NIESPODZIANKA
w Świeta zrobilismy zakłady co do płci i tak oto obstawilismy:
Siostra-> syn
szwagier-> córcia
Ja - > Wiktorek
moj M -> dziołszka, znaczy sie Emilcia
nasza Mama ->wnusia
nasz Tata-> wniusio

Tak wiec jest 3:3

A i moja Tesciowa tez powiedziała, ze bedzie chłopiec, aha i rodzinka szwagra (calutka: mama, tata i 2 siostry) tez obstawiaja chłopaczka :ico_haha_02:

Zobaczymy, kto to miał racje :ico_haha_02:

MONIKAB fr

27 gru 2007, 12:48

sliczne prezenciki K@tk@ a jak duzo :ico_szoking: i co najwazniejsze ze Tobie sie podobaja :ico_brawa_01: ...
co do dzidzi... hmm... niespodzianka... podziwiam...taka niespodzianeczka jest napewno bardzo piekna ale ja jestem za bardzo ciekawska... bardzo chce znac plec swojego dzidziusia :-)
a siostrunia ma juz imiona wybrane?

Katka
Wodzu
Wodzu

27 gru 2007, 13:03

MONIKAB fr mnie tez zjadlaby ciekawosc i na 100% bedziemy chcieli poznac plec naszej dziecinki :ico_haha_02:

a wybrane imiona to : Wiktorek i Emilia :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 14:09

witam w poświąteczny poranek

Monia jak pisałam święta i dla mnie nie były specjalne,ale napewno za rok nam sie to zrekompensuje podwójnie hehe :ico_oczko:

Kot@ku faktycznie super prezenciki i tyle radości ci przyniosly a to wazne :ico_brawa_01:
Teraz będziesz coróż przeżywać ważne uroczystości w swoim życiu-rocznica,poród siostry i powitanie nowego członka rodzinki a póżniej swój dzień poczęcia tak upragnionej istotki pod serduszkiem Twym,czuję,że ten NOwy 2008 Rok przyniesie ci wiele radości i tego z całego serducha ci życzę :ico_buziaczki_big:
Dla nas samych przyniesie to co tak oczekujemy z niecierpliwościa-potomstwo,czy to będzie syn,coreczka a i niespodzianka to wypelni dom radoscia,miloscia,zapachem malenstwa :ico_brawa_01:
Co do imion wybranych przez siostre to ładne,zwlaszcza dla dziewuszki hehe :-D
Moja imieniczka :ico_haha_01:

Monia moj maluszek tez jest bardziej aktywny i dodam,ze rano 24 w wigilie dalo malenstwo wyczuwalnego kopniaczka dla brata a w I dzien swiat mojemu M. :ico_brawa_01:
Czuje jak kazdego dnia jest silniejsze malenstwo i to sie liczy :)
A co do plci to tez pragniemy ja poznac przed porodem i musze na to czekac do 13 lutego-wtedy mam miec USG i oby dzidzia byla laskawa pokazac sie w calej swojej okazalosci :-D

Dzis,albo jutro szykuje sie na male zakupki,zaczynaja sie mega przeceny wiec moze sobie cosik kupie na okres ciazy do ubrania.
Szykuje sie jeszcze imprezka u kolezanki w ta sobote-jej urodzinki,wiec cosik i jej wybiore.
Milego dnia kochane Obrazek

Katka
Wodzu
Wodzu

27 gru 2007, 14:25

Kot@ku faktycznie super prezenciki i tyle radości ci przyniosly a to wazne :ico_brawa_01:
Teraz będziesz coróż przeżywać ważne uroczystości w swoim życiu-rocznica,poród siostry i powitanie nowego członka rodzinki a póżniej swój dzień poczęcia tak upragnionej istotki pod serduszkiem Twym,czuję,że ten NOwy 2008 Rok przyniesie ci wiele radości i tego z całego serducha ci życzę :ico_buziaczki_big:
masz rację... teraz czekamy na nasza 2 gą rocznice Ślubu i szampańska zabawe Sylwestrowa ( w domku z bliskimi, moj M kupił juz na te okazje petardy :ico_olaboga: :ico_oczko: ). Bedziemy świetowac na całego. No i cały czas wyczekujemy tej maleńkiej Dziecinki :ico_brawa_01: Potem będa równie wazne wydarzenia. Wyznaczenie terinu badan genetycznych, chrzest dzidziusia, odebranie wyników badan i wtedy podjecie decyzji o tym kiedy rozpoczac staranka i jak sie dodatkowo do nich przygotowac, Potem juz same staranka beda mega waznym wydarzeniem i dzien testowania i odliczanie kazdego dnia i tygodnia ciazy i w koncu powitanie Dzidziusia na swiecie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 14:37

i tak tez bedzie-wszystko sie ulozy i przyniesie wam spelnienie,szczescie i mega radosc :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2007-12-27, 13:51 ]
Obrazek

MONIKAB fr

27 gru 2007, 14:55

K@teczk@ kochana, tak jak pieknie napisala emalia, wszystkie Twoje pragnienia sie spelnia, bo zaslugujesz na to...
czas leci naprawde szybko i ani sie obejrzysz a bedziecie miec przy sobie malutkie dzieciatko :ico_brawa_01:
imiona dla dzidzi oba piekne :-)
emalia, szybko te obnizkli u was :ico_szoking: ... u nas dopiero kolo polowy stycznia :ico_noniewiem: tez czekam na nie z niecierpliwoscia, bo mysle kupowac mebelki do pokoju wiktorka i wreszcie pierwsze ciuszki dla maluszka :-D :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”