Jeśli chodzi o Brochow, nie masz czego żałować, łazienki i toaltety zagrzybiałe i śmierdzące stęchlizną, położne niezbyt przyjemne i wogole, ja mam dużo zarzutow do tego szpitala i już więcej tam rodzić nigdy nie będę. Ponoć dobry szpiotal (ale prywatny) jest w Oławie. Jedyne co, to to, że mogłabyś z Kubą rodzić.Pinko Ja chciałam na Kamieńskiego, bo mam najbliżej domu, ale nie mieli miejsc na poporodowej, od razu mi powiedzieli, że na Chałbińskiego (drugi z najbliższych) też nie ma miejsc, miałam do wyboru Dyrekcyjną i Brochów, który jest najdalej, a mieliśmy auto w warsztacie i byliśmy z moim bratem i jak sobie wyobraziłam, że Kuba miałby do mnie jeździć na drugi koniec miasta autobusem kazałam się więc zawieźć na dyrekcyjną i żałuję bardzo, bo auto 2 dni później już było gotowe, a ja przesiedziałam 9 dni chyba w najgorszym i najwstretniejszym szpitalu jaki kiedykolwiek widziałam i na dodatek nie pozwolili nam razem rodzić-jak tylko pomyśle o porodzie w tym szpitalu to mnie trauma od razu łapie
HEheheh, znaczy się moda na bicie maluchow, bez robienia im guzow.... ale ja naprawdę nie chciałam :-( Uważajcie na maluchy, żeby więcej nie było na mniePinko faktycznie wykrakałaś ... Karolek dostał dziś ode mnie w głowę z łokcia popłakał się biedaczek, ale na szczęście nie było to mocno i nie ma guza No ale znowu coś się stało przeze mnie
Jak byłam mała, to też miałam wiecznie problem z uszami, ciągle zapalenie ucha... Wiesz co mi pomogło? Dopiero, jak mi uszy przebili i wsadzili kolczyki. Mam nadzieję, że u Amelki to jednorazowe schorzonko.Amelka sie obudzila wypila nareszcie cyca i gada sobie bo zakropilam jej uszko i chyba troche przeszlo
Photo Frame Show - fajny program, ma duzo gotowych ramek w ktore wpasowujesz zdjęcia, ale wersja bezpłatna sciągnieta na kompa działa chyba 14 dni.ochane mam do was pytanie-znacie jakis fajny program do obrobki zdjec?tak zby sciagnac i zeby dzialal...zeby mozna bylo jakis robic fajne efekty typu zamglenia,ramki itp...rosze o pomoc bo ja sciagam jakie tandety...prubowalam teraz picasa,ale nic ciekawego w nim nie ma...
I ja dzisiaj Norbertowi kupiłam 2 kompleciki na lato i bluzę, kilka dni temu też jeden komplecik.. Na wyjazd już.. mam nadzieję, że pogoda będzie wtedy cieplutka, że Norbert w króciakach będzie mógł śmigaćA teściowa nam ostatnio przyniosła kilka fajowych ciuszków na lato
Ojjj.. i Ty łokciem malucha trafiłaś. Ja mam nadzieję, że mi sie to więcej nie zdarzy.Karolek dostał dziś ode mnie w głowę z łokcia
No ciekawe co u niej..napisalam sms do moni ale jeszcze nie odpisala
No na Dyrekcyjnej jest totalna transylwania-izba przyjęć to lochy po prostu! a na porodówkę mówiłyśmy świniarnia, bo mniej więcej tak wygląda... Ale planowaliśmy całą ciążę wspólny poród i jak Kubę wręcz wypchnęli za drzwi to się poryczałam, bo było mi strasznie smutno i samotnie i tyle godzin sama w takich bólach-też tam więcej nie chce rodzić, o Oławie słyszałam i w trzebnicy jest podobno bardzo fajny szpital ale jeszcze mam czas żeby o tym pomyślećnie masz czego żałować, łazienki i toaltety zagrzybiałe i śmierdzące stęchlizną, położne niezbyt przyjemne i wogole, ja mam dużo zarzutow do tego szpitala i już więcej tam rodzić nigdy nie będę.
to zupełnie jak u mnie... 3 prania dzisiaj robiłam, jedno jeszcze w misce-zaraz idę wywiesić, Kuba przebiegł w butach dwa razu po schodach i takie grudy ziemi pozostawiał, że aż chrupie, muszę pozamiatać... i jeszcze musiałam z dzieckiem płaczącym na rękach rozpalać w piecu-to była wyższa szkoła jazdy po prostu idę ogarnąć trochę ten bałagan, bo jak mama wróci z pracy to znowu będzie wrzask od samych drzwiRafał do pracy poszedł i zostawił mi totalny sajgon do ogarnięcia, kupę prania i Norberta
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość