Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

06 sie 2008, 19:19

Kamizela,kurcze Ty to masz sie dobrze z ta tesciową...chociaz taki pozytek z tego ze mieszkacie razem nie?a wiesz co...Maya jak jest zmeczona a nie chce usnac to czesto wlasnie sie o cos poplacze i zasypia ...ten placz ja jakos tak wycisza potem i najlepiej dac cyca i ma odlot :ico_oczko:

Pati,jak tam ?zyjesz jakos z tym bolem?ja jade na paracetamolu i jest juz ok......

Lady...no o tym basenie mi sie wlasnie przypomnialo...fajnie ze tak masz z kim isc....moj A. nie bardzo a basen mamy pod domem doslownie....sama nigdzie sie nie wybieram....no i nie ma Mayi z kim zostawic....ale super ze Wy chociaz sie razem sportujecie :ico_brawa_01: :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

06 sie 2008, 20:30

zaraz chyba zwarjuję tak boli mnie głowa. Alicja układa już sie do snu, zaraz pewnie będzie chciała herbatkę.

U nas dzień minął bez wiekszych rewelacji. Martwi mnie tylko ta wysypka, już sama nie wiem czy to potówki, czy uczulenie czy jeszcze jakies inne pieruństwo. Zastanawiam sie czy nie skoczyć do lekarza. W piątek po południu wyjeżdżamy do moich rodziców na tydzień i nie chciałabym żeby Alicja jakieś paskudztwo wiozła. Tym bardziej ze w sobotę spotykamy się z mariusza kuzynem który ma 4letnią córcię.

dobra zmykam na kąpiel bo mąż mi naszykował żebym się odstresowała

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 21:12

hej :ico_buziaczki_big:

ja też w międzyczasie zlądowałam w domu :-)

ale nie sama... tylko z J. bratanicą 14-letnią opiekunko-pomocnico-wakacjuszką... :ico_oczko:

może uda mi sięwkleić kilka ostatnich ujęć z naszych wakacji... no i oczywiście WAS doczytać :ico_olaboga:

Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 21:34

Massumi, jeszcze Ci mało dzieci w domu??? :ico_szoking:

Glizdunia i Pati współczuję!!! jak tam Wasze boleści brzuchowe? u mnie na szczęście już po @ i nawet w miarę bezboleśnie...
Jagódka żyjecie obie?
Kamizelka Ty też dziś nerwowa?
No i Ewcik też masz buziaka przeciwbólowego!!!
co Wam dziś women??? ja jakoś żyję, nawet w miarę...żebym jeszcze się w nocy nie dusiła to by było spoko.ale luz...
dziś sprzedałam wielką siatę ubrań po Hani za 100zł! hurra! trochę mi zostało i żal mi się z nimi rozstać, bo to już ostatnie...bo ja w sumie większość to miałam po bratanicy, więc swoich mam garstkę teraz...i się zastanawiam czy sprzedać dalej czy oszczędzać? nie wiem...kilku mi na prawdę żal...a, niech leżą może...
w pracy też spoko, nawet 20zł napiwku wpadło, ale już wydałam w tesco na żarcie :ico_haha_01: się ma ten talent...
Hania wybawiona, wymyta...poszła spać, z oporami ale przy otwartych drzwiach i cicho!!! :ico_brawa_01: Kuźwa, się zmieniło moje dziecko w mgnieniu oka! dotąd otwarta i ufna do obcych a teraz ma jakieś lęki i wstydziocha się...już nie wyciąga ręki do wszystkich, a jak ja jestem w domu to już tylko mama, mama...szok!

a ja idę poczynić zakupy na allegro takie do pracy...a potem myju i może poleżę trochę? a nie...stopy czas odgruzować :-D

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 21:45

zborra Wiktor z kolei zaczepia wszystkich - jak jesteśmy na spacerku to łapie kobiety za torebki, przytula się do dzieci :ico_oczko:

Kochana, a poczyniasz jakieś przygotowania z okazji rocznicy ślubu ? :ico_oczko:

Glizdunia ty wiesz, nasze dzieci mają ze sobą wiele wspólnego - Wiktor też po tym jak sobie popłacze o wiele szybciej mi zasypia :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 21:49

przestań...w ogóle nie mysle o nieprzyjemnych rzeczach :ico_haha_01:

a teraz akurat jestem wkur... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: wypatrzyłam na allegro przepiękny, fantastyczny strój kąpielowy!!! za 10zł...6dni do końca, dodałam se do obserwowanych przed pracą...a teraz co? sprzedany w nonono za 10zł!!! nosz kurwaa jebana mać.... :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 21:52

Pi..pko grochowa trzeba było kupować !!!

A mi dzisiaj kurier dostarczył kupioną na allegro lalę i kieckę dla bratanicy i auto dla synka koleżanki :ico_brawa_01:

kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

06 sie 2008, 22:00

hej, u mnie powtórka z rozrywki... gorączka w nocy, i wieczorem w dzień spokój, byłam u lekarza stwierdziła że może to przez zęby może przez wody termalne może z przegrzania no takie może to ja też wiem i lekarzem nie jestem...
biedny ten mój synek, aż mio go żal daję czopej i co temperatura schodzi po godzinie, a potem to sie strasznie poci, koszulka wilgotna już głupia jestem...

[ Dodano: 2008-08-06, 22:25 ]
kilka zdjęć :-D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

06 sie 2008, 22:31

:ico_placzek: nic nie mów...

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sie 2008, 08:18

POBUDKA!!!!
Glizdunia mi wczoraj przeszło ale dzisiaj jeszcze mocniej przyszło :(
Zbora nie rozpaczaj. Szukaj dalej pewnie znowu się coś znajdzie.
Massumi witamy z powrotem i czekamy na fociaki.
kate_k82, zdjęcia prześliczne i jaka szczęśliwość tryska z nich.
kamizela, z tym płaczem tio chyba każdy ma bo i jak ja sobie popłaczę to sen mnie morzy.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”