Gwona, zawsze lepiej zebys byla szczesliwa sama, niz nieszczesliwa z kims... podjelas odwazna dojrzala decyzje, trzymam za Ciebie kciuki... wszystko sie ulozy-zobaczysz
daj znac po wizycie
Gwona trzymam kciuki za wizyte i za konsultacje -mysle ze najtrudniejsze masz juz za soba bo podjelas decyzje i z tego co pisalas to masz wsparcie rodzicow i tesciowej ato juz duzo !!! Trzymaj sie kochana -jestesmy z Toba
Moj mały sie rozchorowal.Dopadla Go grypa.Biedak mówi ze wszystko Go boli.
Mnie tez cos od rana w gardle drapalo ale wypilam sobie herbatke miodem i cytryna i narazie jest dobrze.
ale wypilam sobie herbatke miodem i cytryna i narazie jest dobrze.
tak to jest to na co mam teraz ochotę
Gwona ja również trzymam kciuki!!!
ja dziś obleciałam lumpka w Poznaniu i kupiłam chyba z 10 ubranek dla małego (za 22 zł ) normalnie odczepić się od tych ciuchów nie mogłam, i tak odłożyłam część, hehe. Byle tylko na usg nie wyszło, że jednak dziewczynka bo ja już się nastawiłam na synka i kupuje ubranka dla chłopca
Dziękuję wam dziewczyny ! Dziś z lekarzem nic nie zalatwiłam bo miał za długi dyżur w szpitalu i nie dojechał do przychodni. Więc muszę wybrać się tam jutro. A w dodatku nie zadzwoniłam bo tak mi zależało na wizycie,że na nic nie patrzyłam. No cóż do jutra wytrzymam.
Aja tak naprawde dopiero za miesiac ale chyba dzis skocze do mojego prywatnego ginia bo juz sie nie moge doczekac... a poza tym to jest gin wiec mnie zawsze bada a na tym usg w szpitalu to tylko usg i nic wiecej !!!!