zmieniała się jak w kalejdoskopie!
do tych dwóch/ trzech lat w ogóle nie podobna do siebie. no, może minimalnie.
super tak patrzeć, co?
fajne papusie białe miała mała Martynka.
taki mały słodziak był :) i masz rację że się zmienia tylko ciągle te wielkie oczyska mazmieniała się jak w kalejdoskopie!
do tych dwóch/ trzech lat w ogóle nie podobna do siebie. no, może minimalnie.
super tak patrzeć, co?
Sie teraz nameczysz,ale wierze,że Tobiko szybko zajazy o co chodzi i nie będzie siusiał na podłogenocnikowania dzień nr 2
Moim zdaniem takie sałatki są zdrowe i dostarczają nam wielu witaminja caly czas jem takie salatki
Ja równiez tak mam jak jest zmiana pogody,mam zwyrodnienie kolan i jak tylko zmiana pogody,albo ma spaść deszcz to normalnie ból ciśnienie i chodzic az nie mogęnogi też mnie coś bolą, może na tą zmianę pogody
jeszcze raz wszystkiego najlepszgo dla Twojej córeczki,przyznam,ze wyrosła na baardzo ładną dziewczynkę,a Ty miałaś ładniutki ten brzusio hihimoni26
To sobie wyrakałamTibby to jak już chcecie 2 dziecko to jeszcze 2 cykle pozostaną w razie czego, ale trzymam kciuki, aby teraz już byłaś 2 w 1. Aby ja załapałam się na ten wątek to musiałabym zajść w pierwszym cyklu a wiadomo to już nie takie proste, ale może załapie się chodź na 2013.
czułam się jak wieloryb
jeszcze raz wszystkiego najlepszgo dla Twojej córeczki,przyznam,ze wyrosła na baardzo ładną dziewczynkę,a Ty miałaś ładniutki ten brzusio hihimoni26]
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość