Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 14:55

Obrazek

[ Dodano: 2007-12-27, 13:58 ]
szybko masz racje,ale dzieki temu cos moze wybiore,bo jeszcze wolne mam i siedze w domku :)
przecenki zaczynaja sie od 20% w dol wiec mysle,ze w pierwszych dwoch tyg stycznia spadna do polowy :-D

MONIKAB fr
Trzy tysiące lat minęło...

27 gru 2007, 15:11

u nas obnizki dochodza nawet do 75% ale ja nigdy nie mam szczescia znalzezc nic fajnego :ico_noniewiem: z moim A to zawsze zakupy sa ekspresowe, nie moge sobie poszperac porzadnie w tych poprzecenianych rzeczach :ico_noniewiem:
moze jednak w tym roku bardzej bede miec szczescie :ico_oczko: albo moj A bedze wyrozumialszy :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 15:37

hehe jak kazdy mezczyzna-nie znosza szalenstw zakupow
u nas tez dojda do - 75%,ale wtedy to juz wszystko jest maksymalnie przebrane,no chyba,ze ma sie to szczescie i akurat dana rzecz ktora sie nam podoba jest w naszym rozmiarze -kto wie,moze i nam szczescie dopisze heh

MONIKAB fr

27 gru 2007, 15:42

w takim razie zycze emalia udanego zakupobrania :-D jak cos ciekawego kupisz to wklej foteczki :ico_oczko: bedziemy podziwiac :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 15:49

nie ma sprawy,ale to bedzie dopiero jutro jak sie wybiore na zakupy-teraz mam inny dylemat a mianowicie co zrobic na obiad hm...
czasami wylatuje mi z glowy kazdy pomysl i szlak mnie trafia na sama mysl o obiedzie
chyba zrobie jakas zapiekanke z makaronem
ehhh dlaczego my kobiety musimy tak sie meczyc-zazdroszcze tym co maja mężów kochajacych gotowanie i do tego sa w tym rewelacyjni

lece do sklepu

kissyObrazek

Awatar użytkownika
babe_boom
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 15:51

witam
wybaczcie, że nawet nie złożyłam Wam życzeń Świątecznych ale mój mąż nie pozwala mi siedzieć na TT a w wigilię wrócił z pracy zanim wróciłam ze sklepu tak więc nie miałam możliwości...

te święta spędzałam u teściowej było całkiem miło i nawet dostałam prezent :ico_szoking:

MOja dzidzia również coraz bardziej aktywna, już się nie mogę doczekać Świąt Wielkanocnych a później maja :-D

Jak po świętach? nam jeszcze zostało 3/4 gara bogosu może ktoś ma ochotę?
Maja szaleje, idą jej te ząbki i coś wyjśc nie moga przez co mała strasznie cierpi :ico_placzek:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

MONIKAB fr

27 gru 2007, 16:08

witaj babe_boom :-D
a to dlaczego maz ci nie pozwala siedziec na tt? :ico_noniewiem:
biedna Majeczka... wychodzace zebolki to nic przyjemnego... choc powiem wam ze moj wiktorek przeszedl zabkowanie bezbolesnie :ico_szoking:
a zdjecia z Majusia jak zwykle urocze :ico_brawa_01:
bigosik... hmm...ja bym z przyjemnoscia skorzystala bo u nas na wigilie bigosu sie nie robi :-)
emalia, az wstyd pisac, ale faceci z natury maja lepszy smak... przez to sa lepszymi kucharzami jak kobiety :ico_noniewiem: ... to my - plec piekna :ico_haha_01: nauczylysmy naszych PANOW ze jedzenie ma byc pod nos podstawione :ico_noniewiem: :ico_nienie:
u mnie dzisiaj na obiadek byly ziemniaczki i kotleciki ze schabu (takie panierowane sama maka) i do tego ogoreczki kiszone :-D

Awatar użytkownika
emalia30
4000 - letni staruszek

27 gru 2007, 16:42

babe_boom Majunia to prawdziwa modelka :ico_brawa_01:
bidulka się teraz nacierpi :ico_olaboga:

Tak Monia ,ale nie kazdy takowym jest jak piszesz a szkoda
Wlasnie bede robic zapiekanke z makaronem-tak sobie to w glowie wymyslilam
warstwowo przeloze makaron,mielone,pieczarki,marchew,ser-zaleje to sosem i oby wybrednym moim chlopakom smakowalo bo inaczej strajk bedzie :ico_zly:

[ Dodano: 2007-12-27, 16:36 ]
No kochane zapiekanka w piekarniku :)
Warstwy-makaron,mielone,sos pomidorowy+pomidory,druga warstwa makaronu,pieczarki podsmazone sos bialy z czosnkiem,ser starty a wszystko w przyprawach bazylii i oregano-oby smakowalo :ico_oczko:

a wy co tam ,jak tam ??
jak mija dzionek??

Awatar użytkownika
Zulcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 gru 2007, 18:16

Witajcie :-D
Ale się za Wami stęskniłam :ico_haha_02: Święta minęła bardzo szybciutko,w wigilię byliśmy u mamci,w 1-szy dzień świąt u teścia a w 2-gi u babci.Objadłam się pyszności za wszystkie czasy :-D Teraz siedzę w domciu i się kuruję,bo mam zapalenie oskrzeli i bez antybiotyku się nie obyło :ico_placzek: mówi się trudno,obym tylko kaszleć przestała,bo moje maleństwo ma jak na kolejce górskiej.
K@teczko cieszę się bardzo,że święta były udane i że jesteś zadowolona i z atmosfery i z prezencików :ico_haha_02: teraz będzie 2008 roczek,który przyniesie wam same radości :-D
Monisiu nie smutaj się,następne święta będą na pewno radośniejsze,bo w powiększonym gronie :-D
babe_boom, Majusia jak mała modelka pozuje do zdjęć :ico_brawa_01: Cieszę się,że i u Ciebie były święta udane.
Emilko foteczki śliczne,szczególnie ta,gdzie mąż całuje brzusio,bo mój niestety nie jest tka wylewny :ico_placzek: i nie przeżywa tak mojej ciąży :ico_placzek: A zapiekanka pychotka :-D
U mnie dziś dojadaliśmy barszczyk z pasztecikami,a na drugie schabik z kapustą.
Życzę Wam udanego polowania na wyprzedażach :ico_haha_02:
Obrazek

MONIKAB fr

27 gru 2007, 18:40

ku ku :) emalia jak cos tej zapiekaneczki zostanie to ja poprosze o porcyjke... brzmi wspaniale :) poprosze o dokladniejszy przepisik :ico_sorki:
zulcia, bidulko, przykro mi ze cie chorobsko dopadlo... kuruj sie kochana, kuruj... :ico_pocieszyciel:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”