JPo, ten ostatni skrapek WOWWWWWWW Jest przepiekny!!! No moze tylko mi ta tasma samoprzylepna na zdjeciu nie bardzo sie widzi z zszywkami albo nawet ze sciegiem lub nitem bardziej by chyba stylowo bylo, ale gdzie mi tam komentowac takie dzielo
fufi, skad znam te rozterki.. mam czas zeby podejrzec, ambitnie postanowilam jakies Christmas zrobic, pewnie skonczy sie na blogu Joasi Dobrze, ze jest skad zassac piekne skrapki O kalendarzu nie wspomne A gdzie tu znalezc czas dla obrobki dla zabawy i przyjemnosci???
Ale dobrze, ze jest przynajmniej ten watek, jak sie czlowiek napatrzy to i lzej od razu i milej na duszy ze komus sie jednak udaje dziel pieknych dokonac
dzięki osita... a co do taśmy to tak było w oryginale i dlatego dałam taśmę... ale może masz rację i ze zszywkami by było lepiej...
dziś moja Zuzia skończyła 2 latka
inspiracja - thomsen, wszystko zrobiłam sama, czcionki: wofFloral, BickhamScriptFancy2
[ Dodano: Nie 18 Lis, 2007 02:35 ] ...i kolejne wyzwanie podjęte... znów inspiracją było zdjęcie ze stock.xchng
i od razu skrapek... tło, książka i ślad łapki mojej roboty, kleksy to pędzle z serii Spazzsplatter, plamy na tle zrobione pluginem Unlimited, czcionka Jacek Zięba-Jasiński, wiersz z netu (nie znam autora)
... nie miałam dziś żadnego pomysłu na skrapka... łaziłam po stronkach szukając inspiracji i nic - pustka... dlatego zrobiłam tylko takie stare papiery... pewnie jutro albo w najbliższych dniach wykorzystam je w jakimś skrapku... do ich zrobienia wykorzystałam jako tekstury różne zdjęcia ze stock.xchng
czytam ten wątek i jestem dopiero na 9 stornie... ale bardzo chciałam Wam pokazać moją pierwszą prace...
widać ją w podpisie na samym dole... o rysowaniu i innych trikach musze poczytać i może za jakiś czas wkleje tu moje kolejne wypocinki...