Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 18:03

Ją już u męża jestem wyżaliłłam się mu i mnie zrozumiał i jest za mną ale narazie nic nie może zrobić bo mu zależy na tym mieszkaniu a za dużo pieniędzy w nie wsadził powiedział tylko że zrozumie jak się wyprowadze ale zaraz idziem zobaczymy anonse i jakieś mieszkania

Ale wiecie co szydło samo wychodzi z worka jak przyślismy to teściowej nie było a jak przyszła to szybko do pokoju i coś schowała pewnie piwa! Walona a na dodatek chodzi zła jak osa i się nie odzywa nie wiadomo czemu przecież jeszcze wojny nie rozpoczęłam poprostu sama chce byśmy się wyprowadzili ale myli się jak jej będziemy pomagać .!! Zauważyłam że giną mi pieniądze muszę schować je gdzie indziej

Dziewczyny a dziś brzuszel mnie kuje dołem !! :( i mój m nie słyszy dzidzi jak przystawia ucho ale mnie to martwi jeszcze tego by mi brakowało :( tak kocham to dziecko i wierzę że jest całe i zdrowe

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

07 sie 2008, 18:18

pochwalę się Wam co udało nam się zrobić ze starego mieszkania po babci w bloku z wielkiej płyty.
o ku..rka :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: supcio, naprawde :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
aniabella, marcia ... wspolczuje. ja tez mowie, ze moje ciaze zabieraja najblizszych... Jak bylam w ciazy z mala, umarl tesc (to akurat bardziej mi ulzylo, byla sytuacja podobna jak u milutkiej, tyle ze ja jeszcze za pielegniarke musialam robic... :ico_chory: :ico_noniewiem: ) a teraz, w podobnym okresie ciazy, umarla moja babcia (tez byla b. schorowana). dzis bylam u lekarza w szpitalu, nudzilo mi sie bo bylo potworne opoznienie i ... weszlam do kaplicy. jak bylam ostatnio w pl to na grobie babci poprosilam o zajecie sie malutkim... dzis z nia "porozmawialam" i .. powiedzialam, ze to tylko do chrzcin :ico_oczko: wierzcie lub nie, odkad ja poprosilam o te opieke, to kurcze czuje ja o wiele bardziej obok siebie no i malutki daje o sobie o wiele wiecej znac (co zreszta normalne na tym etapie, hihiii :ico_haha_01: ) no ale tez szybciej rosnie - wg pierwszych usg byl b. malutki (ok 1,5 -2 tyg do tylu), teraz juz praktycznie dorownuje wielkoscia statystykom :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
sknera jestem i tyle...
noooooooo! szczegolnie jak do chanel sie wybierzesz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_oczko: tak swoja droga, ja wykorzystalam ostatni urlop w pl i tez juniora na ciuchach obkupilam :ico_haha_01: wydalam pewnie ze 3 setki (zlotych :ico_oczko: ) ale ... ufff, mlody ma ze 3 kombinezony, nie liczac dzinsow, bluzeczek, kurtek, spiochow... nawet przescieradla do wozka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: juz raz wyprane, w listopadzie jeszcze raz do pralki, wielkie prasowanie i z gorki :-D
ja niestety nie mam ciuchlandów tutaj...
ale masz car bootsy czy jak to sie nazywa... i bezposrednio "od producenta" :ico_oczko: kupujesz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: za grosze. a ten dresik widzialam juz u ktorejs... chyba pocoyo (listopadowka) na emigrantkach pokazywala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
nie no dziewczyny postanowione:D
ufff, rozumiem cie w pelni ale tez... rozumiem meza. to znaczy, nie rozumiem ale rozumiem :ico_oczko: nie rozumiem czemu daje sie tak wykorzystywac (choc z drugiej strony ty tez go troche chyba wykorzystujesz, nie??? :ico_oczko: ) ale rozumiem tez, ze kocha matke, zyl z nia przez kilka... costam lat i jest od niej w pewien sposob uzalezniony (psychicznie). nie moze sie odciac ot tak. tobie pobyt u mamy dobrze zrobi ale... pamietaj, zostawic meza samego z tesciowa to duze ryzyko - juz ona go odpowiednio postara sie nastawic. ze zona go opuscila, ze o niego nie dba, ze nie ma to jak mamusia co obiad poda pod nos... (twoje to bylo paskudztwo co sie nie dalo jesc) itp itd. tak wiec kazdy kij ma dwa konce, tesciowej udalo sie ciebie zaszczuc, a teraz pewnie zacznie sie starac o prawa do synka :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-08-07, 18:29 ]
milutka204, jesli bardzo cie denerwuja te bole, skocz na pogotowie. lepiej po prostu powiedziec ze cos jest nie tak i sprawdzic, bedziesz spokojniejsza. a tak na marginesie, to pewnie wiazadla puszczaja :ico_oczko: przynajmniej mi tak mowili, iihiihihihi, a do tej pory boli :ico_zly: :ico_nienie:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

07 sie 2008, 19:15

a ten dresik widzialam juz u ktorejs... chyba pocoyo (listopadowka) na emigrantkach pokazywala :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
noo, i to właśnie Edytka mi go kupiła i przesłała :-D po prostu cud miód Kobietka :-) :ico_sorki:
ale masz car bootsy czy jak to sie nazywa... i bezposrednio "od producenta" :ico_oczko: kupujesz :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: za grosze.
hmm, nie bardzo wiem o co chodzi :ico_wstydzioch: jeszcze się nie spotkałam z takim określeniem...

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 07:41

Dzień dobry dziewczynki..dopiero dzis dotarłam przed kompa..wczoraj jakos nie miałam nastroju...
wracając do wrzesnia to ja tez mam urodzinki :-D :-D i moja kochana mamunia :-D
niestety nie udało mi sie wczoraj zrobić włosków ...mam nadzieje ze dzis sie uda...
chyba musze cos przekąsic na śniadanko a poźniej na chwilkę wyskoczyć do pracy

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 08:13

hej, hej :-)

ja też witam się z rana z :ico_kawa: :-)

u mnie w planach dziś wycieczka - także życzę miłego dzionka Wszystkim Styczniowym :ico_ciezarowka: i Odwiedzającym :-D

Awatar użytkownika
osita
Trzy tysiące lat minęło...

08 sie 2008, 08:47

noo, i to właśnie Edytka mi go kupiła i przesłała :-D
ale ten tt maly :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: odnosnie tych bootsow czy jak to tam, to dziewczyny z uk chyba lepiej ci wytlumacza... wskocz na emigrantki :ico_oczko: wiem, ze to tak jakby targ z rzeczami uzywanymi i mozna super rzeczy tanio dostac. foteliki samochodowe, wozki... za kilka(nascie - gora) funciakow. ciuszki super, bo niemowlak co zrobi z bucikami powiedzmy? kopnie tate dwa razy w podbrodek i juz but zuzyty :ico_haha_01: a sprzedaja same fajne marki: nike, adidas, gap, next... itp itd :ico_oczko:

jak sie dzis macie, stycznioweczki?? niedlugo co poniektore beda juz na polmetku!!! szybko leci, nie??? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 08:52

miałam isc do pracy ale udało mi sie wykręcic..moze poźniej sie zbiore.. :-D
ja juz sie niemoge doczekać USG - mam dopiero 18-stego, zwłaszcza ze moje maleństwo nie chce sie ujawnić choć tak bardzo je prosze.. :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 09:12

ale ten tt maly :-D :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
noo i dobrze :-) człek się przyjaźniej czuje :-)
odnosnie tych bootsow czy jak to tam, to dziewczyny z uk chyba lepiej ci wytlumacza... wskocz na emigrantki :ico_oczko: wiem, ze to tak jakby targ z rzeczami uzywanymi i mozna super rzeczy tanio dostac. foteliki samochodowe, wozki... za kilka(nascie - gora) funciakow. ciuszki super, bo niemowlak co zrobi z bucikami powiedzmy? kopnie tate dwa razy w podbrodek i juz but zuzyty :ico_haha_01: a sprzedaja same fajne marki: nike, adidas, gap, next... itp itd :ico_oczko:
noo, już wiem, podpytałam koleżankę z miasta :-D
niedlugo co poniektore beda juz na polmetku!!! szybko leci, nie??? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
heh... ja dzis 18/19ty tydz zaczynam.... aż nogi miękkie :-) ani się obejrzymy a zaczniemy odliczać od 120 :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 09:17

hej dziewczynki ja wstalam o 3:30 bo mąz pojechal z moim starszym i swoim a i zmoim bratem na grzyby ... haha ale chyba nic nie uzbierali:D

wiec jestem u mamy... straszne mamkucia brzucha dolem nie wiem czemu:(
Marcia kompletnie nic nie czujesz?? To tak jak ja ale ja usg mam dopiero 23 sierpnia wiec trzeba czekac i byc dobrej mysli

szukalam mieszkania w anonsach i udalo mi sie znalesc pare ciekawych... są drogie ale coz 230 tys stawka sie oczy miejmy nadzieje ze meza namowie ale i tak musimy miesiac czekac na pieniadze...

jak samopoczucie moje moze byc:D a wasze??

czemu jestem tylko taka pesymistka i mysle ze cos jest nie tak z niunia?

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 09:35

Marcia kompletnie nic nie czujesz??
niestety nic nie czuje...ja ma 18-stego wiec troszke szybciej..ale i tak sie denerwuje

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”