pochwalę się Wam co udało nam się zrobić ze starego mieszkania po babci w bloku z wielkiej płyty.
o ku..rka

supcio, naprawde
aniabella,
marcia ... wspolczuje. ja tez mowie, ze moje ciaze zabieraja najblizszych... Jak bylam w ciazy z mala, umarl tesc (to akurat bardziej mi ulzylo, byla sytuacja podobna jak u milutkiej, tyle ze ja jeszcze za pielegniarke musialam robic...

) a teraz, w podobnym okresie ciazy, umarla moja babcia (tez byla b. schorowana). dzis bylam u lekarza w szpitalu, nudzilo mi sie bo bylo potworne opoznienie i ... weszlam do kaplicy. jak bylam ostatnio w pl to na grobie babci poprosilam o zajecie sie malutkim... dzis z nia "porozmawialam" i .. powiedzialam, ze to tylko do chrzcin

wierzcie lub nie, odkad ja poprosilam o te opieke, to kurcze czuje ja o wiele bardziej obok siebie no i malutki daje o sobie o wiele wiecej znac (co zreszta normalne na tym etapie, hihiii

) no ale tez szybciej rosnie - wg pierwszych usg byl b. malutki (ok 1,5 -2 tyg do tylu), teraz juz praktycznie dorownuje wielkoscia statystykom
sknera jestem i tyle...
noooooooo! szczegolnie jak do chanel sie wybierzesz

tak swoja droga, ja wykorzystalam ostatni urlop w pl i tez juniora na ciuchach obkupilam

wydalam pewnie ze 3 setki (zlotych

) ale ... ufff, mlody ma ze 3 kombinezony, nie liczac dzinsow, bluzeczek, kurtek, spiochow... nawet przescieradla do wozka

juz raz wyprane, w listopadzie jeszcze raz do pralki, wielkie prasowanie i z gorki
ja niestety nie mam ciuchlandów tutaj...
ale masz car bootsy czy jak to sie nazywa... i bezposrednio "od producenta"

kupujesz

za grosze. a ten dresik widzialam juz u ktorejs... chyba pocoyo (listopadowka) na emigrantkach pokazywala
nie no dziewczyny postanowione:D
ufff, rozumiem cie w pelni ale tez... rozumiem meza. to znaczy, nie rozumiem ale rozumiem

nie rozumiem czemu daje sie tak wykorzystywac (choc z drugiej strony ty tez go troche chyba wykorzystujesz, nie???

) ale rozumiem tez, ze kocha matke, zyl z nia przez kilka... costam lat i jest od niej w pewien sposob uzalezniony (psychicznie). nie moze sie odciac ot tak. tobie pobyt u mamy dobrze zrobi ale... pamietaj, zostawic meza samego z tesciowa to duze ryzyko - juz ona go odpowiednio postara sie nastawic. ze zona go opuscila, ze o niego nie dba, ze nie ma to jak mamusia co obiad poda pod nos... (twoje to bylo paskudztwo co sie nie dalo jesc) itp itd. tak wiec kazdy kij ma dwa konce, tesciowej udalo sie ciebie zaszczuc, a teraz pewnie zacznie sie starac o prawa do synka
[ Dodano: 2008-08-07, 18:29 ]
milutka204, jesli bardzo cie denerwuja te bole, skocz na pogotowie. lepiej po prostu powiedziec ze cos jest nie tak i sprawdzic, bedziesz spokojniejsza. a tak na marginesie, to pewnie wiazadla puszczaja

przynajmniej mi tak mowili, iihiihihihi, a do tej pory boli