acha zapomnialam ze przed nami dlugi week i ja tez wyjezdzam
moja firma juz prawie nie istnieje.zostal sam dzial finansowy i dopoki nie zakoncza spraw platniczych i jakichs tam to nie moga zwolnic mam na urlopach i tychna maciezynskim bo jestesmy chronione.
pani powiedziala ze to potrwa od 3-6 mies.wiec max do grudnia,a ja w grudniu biore ost wychowawcze wiec nie bede stratna za duzo.no tylko bede musiala czegos nowego poszukac i zachaczyc sie od nowego roku
witam wczoraj niemielismy pradu a dzialo sie duzo najpierw pol dnia dodo z piotrem rozkrecal busa w srodku,potem przyjechal moj tata z gor z mama no to dodo juz imprezka i gadanie na max, rodzice pojechali i przyszedl sasiad z 3letnim synem, masakra co robili z drzewa galezie pourywali oczywiscie nie raz sie wywalili z kolan krew! akcja na max.
sasiad ma firme co rozlicza inne duze firmy i szuka pod koniec sierpnia fakturzystki domowej do laptopa i pytal czy bym niechciala! hehe ma mi dac znac! ale by bylo suuper!moze sie uda!!!!!!!!!!
Lidzia, a na kase do Almy byś nie chciała przyjść?
Beatko, no wymęczona jestem... ale niestety na razie musi tak być... Dam radę... We wrześniu dostane może kilka dni wolnego to odpoczne przed nowym wyzwaniem :) Będę dojeżdżała na Salwator do pracy...
marbik jak by cos to bede cie prosic o pomoc w poszukiwaniu pracy.ale na kase to ja sie boje bo pieniazki lubie ale nie chce z nimi pracowac
wlasnie z edyta rozmawiam przez komorke i was pozdrawia
pamietacie opowiesci moje i edyty na temat super przystojnego dentysty??????????????
otorz swiat jest taki maly ze... seba u niego pracuje.ukladaja jego apartament