Cześć dzioszki, ja od rana na pełnych obrotach, bo zanim wstaniemy to zaraz śniadanie, szykuje Maksia, jedziemy do niani i na 12 do pracy- a wracam wieczorem!
Ale za to jutro ustanowiłam sobie wolne więc muszę synkowi fajnie dzień zaplanować, by miał coś z tych wakacji
My w tym roku planowaliśmy Chorwację, ale z wiadomych powodów nie pojedziemy, zwłaszcza, że miała być to podróż samochodem. Ale może uda się wyskoczyć na tydzień do Jastrzębiej Góry nad morze w sierpniu
karo, my mamy niemalże identyczny rowerek ale dla mojego dwulatka jeszcze za duży. Są też mniejsze rowerki biegowe i zamierzam kupić Małemu, tego nie przymierzyliśmy, bo kupiliśmy na allegro
Za to dzisiaj Maksio dostał od wuja mini skuter na akumulator, mój K przykręcił do niego małe boczne kółka jak od rowerka, bo Maksio nie umiał utrzymać równowagi i dawał dzisiaj czadu ale mu się podobało! Zaskoczona byłam prezentem, że hej Tak bez okazji
Sylwia, trzymam kciuki za wizytę&&& Pisz nam szybciutko co tam!
Dziewczyny macie problem z zaparciami?? Ja od jutra przechodzę na dietę wysokobłonnikową, zero słodyczy i białego pieczywa, bo jest jakaś masakra