Alkowi pepek odpadł jeszcze w szpitalu w 6 dobie, do teraz jeszcze troszkę miewał wilgotną wydzielinkę ale już prawie zagojony,jeszcze aby taki strupeczek.
asika82, ale usta młody ma twoje, wypisz wymaluj
Co do spania w dzień, obowiązkowo, bez tego nie dotrwałabym nawet do 20 godziny
też bym chciałą kimkę załąpac ale przy dwójce diabląt się nie da
tym bardziej że młody robi koncerty od 18-stej do ok 24-tej, skóra na brzuchu na szwem normalnie mnie szczypie taka strzesiona.
asika82, najważniejsze żeby dziecko było dobrze okryte do połowy. Najważniejsze są nóżki. Taki mi mówiła położna.
otóż to, racice najważniejsze, jak w stopachy ciepło to i dziecku tez
ja jestem za nie przegrzewaniem, wolę hartowac, jak ma byc przyziebione to chuchanie i dmuchanie nic nie da.
Co do chrzcin my planujemy na koniec czerwca ,początek lipca.zobaczymy jak to w praktyce wyjdzie, ok 20 osób nie więcej,bez hucznej imprezy,prawdopodobnie coś w restauracji,bo nieiwiem czy w domu dam radę sama to ogarnąć.
AgaSza a jak spacer z dwójką dzieci?
Bo ja padam przy ubieraniu, zjechaniu wózkiem z drugiego piętra, wypuszczeniu pod blok najpierw pierworodnej, potem na szybciocha Ja się ubieram (maluję duzo wczesniej, trza wyglądać no nie?
) ,potem na szybkiego młodego ( juz mokra jestem),potem lecę na dół. Córa chce na hustawki, Ja robię małemu wstrząsy po trawie
dobrze że koła pompowane to można jeżdzić po wertepach. I to wszystko robi kobita miesiąc po cesarce, nie ma przepros, i kto tu gada że trzeba się oszczedzac i nic nie dzwigac do 3 miesiąca, a co najmniej do miesiąca nie ma przepros. No więc obalam to, bo nonono z tego
Poprostu sie nie da, no chyba że się najmniej jakąs panią domu do pomocy i niankę dla starszego