Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!

28 maja 2008, 13:51

ale numer że już w ciężarówkowych spodniach pomykacie!!!! :ico_brawa_01: ja jeszcze w normalnych ciuchach.... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasiulek247
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

28 maja 2008, 16:59

ja jeszcze nie w ciazowych ale napewno elastycznych czyli tylko dresowe..w zadne inne sie nie dopne nawet gdybym chciala juz jakos tak od 2 tyg mnie wybrzuszylo ze masakra na poczatku myslalam ze moze to przez gazy i zaparcia ale wszystko minelo teraz jest jak najbardziej normalnie a brzusio jest duze w kazdym badz razie kazdy widzi ze jestem w ciazy..nie mam skanera ale sprubuje zrobic zdjecie zdjecia to postaram sie tu wkleic jakos ..(usg)moja dzidzie ..a jak sie naucze to i wrzuce moj brzucholek ...buziole

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

28 maja 2008, 17:51

No ja niestety rzadko zaglądam ale to z braku czasu. Całymi dniami jestem sama z moim skarbem a niestety daje mi popalić bo wychodzą mu kolejne zęby a ja nie mam zbytnio siły go nosić bo waży on już ponad dyszkę.

Ja jeszcze w normalnych dżinsach ale czasem jak siadam muszę się rozpiąć :ico_noniewiem: . JA też słyszałam że w drugiej ciąży szybciej widać brzuszek ale mi na razie się nie spieszy do dźwigania i brzucha i małego Tymonka :ico_olaboga:

caro
Trzy tysiące lat minęło...

28 maja 2008, 17:56

Kurcze, trochę mi głupio bo zaniedbałam ten wątek :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:

co do spodni to jeszcze na wadze nic nie przbyło, ale brzuchal coś już wywalił i chyba będę musiała iść na zakupy, a tak mi się nie chce :ico_wstydzioch:

jak przeczytałam o o tych 24 tygodniach w Anglii to normalnie mnie zatkało, a jakprzeczytałam o tem maleństwie to sie po prostu popłakałam :ico_placzek: :ico_placzek:

mnie też od czasu do czasu pobolewa brzuchal, tzn. dół brzucha, w pierwszej ciąży też tak miałam!

A ja przy Oskarku miałam termin na 8 kwietnia, a urodziłam 24 marca, czego się kompletnie nie spodziewałam, bo nie wiem czemu ale cały czas myślałam,że przenoszę :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

Zyczę wszystkim grudniówkom miłego wieczorku :-)

[ Dodano: 2008-05-29, 08:12 ]
Widzę,że nikogo wczoraj nie było... :ico_placzek:

Piękna pogoda się dziś zapowiada, więc spacer murowany!

Awatar użytkownika
kasiulek247
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 maja 2008, 09:29

Hej dziewczynki..jak tak czytam to sobie mysle ze nawet dobrze ze u mnie bedzie roznica wieku ponad 4 latka choc chcialam zeby byla duzo krutsza.. przynajmniej moge sobie polezec moj M pracuje od rana do wieczora wiec jestem z mala w domu i musze sie domem zajac choc przez ostatnie zagrozenie maz wziol wolne i zajol sie mala i domkiem ale nie mam zle przy malej moge nawet sie zdrzemnac polezec jest taka samodzielna i ladnie sie bawi sama..a jak bym miala takiego maluszka co zabkuje i trzeba go nosic to nie wiem czy moj przypadek by przeszedl..kochane milego dnia zycze choc tu bede zagladac...caro milo ze powrocilas w nasze bardzo skromne progi...caro fasolka jest przesliczna jakie ma wymiary????

Awatar użytkownika
osita

29 maja 2008, 10:57

pokaze wam moj dzisiejszy brzusio. A jeszcze kilka dni temu mowilam, ze jest plaski :ico_noniewiem:
Obrazek

wczoraj pislam i za holere nie chcialo mi postu wyslac :ico_zly: przez ten blad pewnie cos sie pochrzanilo...
zirca, ja w poprzedniej ciazy tak mniej wiecej do 20-22 tc chodzilam w ciuchach sprzed ciazy. Polecialam wtedy do pl, tam po jakims czasie moje spodnie zrobily sie ciasne, wiec pozyczylam od mamy, doslownie po 2-3 dniach byly ciasne, wiec wskoczylam w spodnie taty :ico_szoking: no i biegiem wybralam sie po zakupy. Najbardziej zszokowany byl maz, bo wyslal do polski na 3 tyg zonke "zgrabna" a otrzymal w nagrode hipopotama :ico_haha_01: Wyrzucilo mnie doslowie z dnia na dzien, ludzie na ulicy inie mogli w to uwierzyc :ico_olaboga:
W dresach pewnie ze byloby mi wygodnie, ale do pracy nie wypada... chyba kupie sobie ze dwie pary leginsow i sukienki hipisowskie i tak lato przejde :ico_haha_01:
caro, dobrze, ze zajrzalas i dalas znak zycia :ico_oczko: Fasolka sliczna :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
kasiulek247
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 maja 2008, 11:18

osita ty tu piszesz o ciuszkach ciazowych ..brzuszek sliczny ale myslalam ze masz wiekszy to wychodzi ze mnie najbardziej wybrzuszylo ..nie daje tu fotki bo miejsca by braklo ato dopiero poczatek :ico_olaboga: to ze mnie grubasek bedzie hmmm chociaz ciesze sie ze tylko brzuch mi rosnie a nie wszedzie hihihi...pozdrawiam was i wasze brzuszki

Awatar użytkownika
osita

29 maja 2008, 11:28

kasiulek247, :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: po prostu "normalne" spodnie strasznie mnie cisna :ico_noniewiem: musze miec cos wygodnego, prace mam raczej siedzaca, a w dresach nie pojde... sukienki nie bardzo lubie wiec wnosek sam sie nasuwa :ico_oczko:
I nie badz taka, pochwal sie brzuszkiem :ico_sorki: :ico_sorki:
Jesli chodzi o kg, to raczej jestem na zero, ale domyslam sie ze niedlugo utyje niezle, bo pochlaniam takie ilosci jedzenia ze szok :ico_olaboga: No ale dopoki chodze do pracy, to przynajmniej mam jakies cwiczenia - 4 razy dziennie po 15 min. truchciku :ico_haha_01: :ico_oczko:

Awatar użytkownika
kasiulek247
Seryjna gaduła
Seryjna gaduła

29 maja 2008, 11:48

troche kiepsko widac z zlego profilu ale musze dodac ze to zdjatko robila mi przed chwila corcia hehe brawa dla niej

[ Dodano: 2008-05-29, 12:50 ]
a za moment dodam zdjecie usg mojej fasolki

[ Dodano: 2008-05-29, 12:59 ]
o to i jest ale miniaturka i w dodatku zdjecie zdjecia wiec kiepsko widac

[ Dodano: 2008-05-29, 13:01 ]
osita to byl zarcik z pewnoscia wygodniej i masz racje do pracy dres..ja chodze w dresach ale ja sie ruszam ostatnio juz co prawda wiecej ale tak to najdalej do ogrodka..a jak napisalas o spodniach ciaz..to moja wyobraznia poszalala hehe piekny masz brzusio!!!!! :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
zirca

29 maja 2008, 12:42

osita, a nie miałaś strasznych rozstępów przez to gwałtowne wybrzuszenie??? :ico_szoking:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”