Awatar użytkownika
zirca
Jestem najmądrzejszy na forum!
Jestem najmądrzejszy na forum!

10 paź 2008, 21:20

Kochane!!!
dziękuję wszystkim za wsparcie!!! :ico_sorki: napisze więcej jsk troche sie ogarniemy. Od wczoraj jesstesmy w domku, byłam w szpitalu tylko jedna noc. Kropek to taka mała półautomatyczna pompka :ico_oczko: i wprost nie mogę uwierzyć, że mozna kogoś tak bardzo kochać....
Obrazek

Awatar użytkownika
miszka
Zrobiłem Magistra z forum!

10 paź 2008, 22:12

Kropek to taka mała półautomatyczna pompka
Tak,tak,cos o tym wiemy wszystkie :ico_brawa_01: Jeszcze raz gratulacje kochana!Kropek jest przepiekny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 paź 2008, 22:49

Zircakropek cudo :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Agusia1982
Już śmiało chodzę po forum!

10 paź 2008, 22:58

wprost nie mogę uwierzyć, że mozna kogoś tak bardzo kochać....
tak tak można tak kochać!!! ja też ciągle patrze na mojego Nicolaska,i uwierzyć nie moge ,takie małe cudne kochane maleństwo,i chociaż mam już jedno dziecko ,to nadal dla mnie to cud!!! zresztą tak długo na niego czekaliśmy!

zirca maluszek cudny!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 paź 2008, 23:01

hej dziewczynki :-)

jakie te wasze maluszki słodziarskie mmmmmm :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

tak se was od czasu do czasu poczytuje , zeby dziecinki sie nie męczyłyz tymi gazami i kupami ,proponuje kupic herbatke z kopru włoskiego jest taka od pierwszego tygodnia życia nie pamietam dokładnie albo z HIPPA albo Z BOBOVITY, ja tam swoim dzieciaczkom dawałam i zadne nie miały wzdęć i nie było płaczu , jeśli dla któraś nie ma dostępu do takowych jak widze tu dziewczyny poza granicami Polski mieszkają , to niech ktoś z rodziny kupi i wysle paczuszke 3 dni i dojdzie :-) ,tam któras pisała o rumianku owszem jak sie nie ma herbatki to zaparzyć słabiutki rumianek.......powodzonka życze

Awatar użytkownika
Agusia1982

10 paź 2008, 23:04

właśnie synuś smacznie śpi,córcia też już padła,a ja siedze na kompie,i pewnie nie zasne,jak źle byc samej w domu!!! :ico_placzek: nie lubie być sama w tak dużym domu :ico_placzek: i jak zawsze byłam padnięta tak teraz nie czuje zmęczenia!
a wy juz pewnie lulacie,życze spokojnej nocki,papa! dobranoc

[ Dodano: 2008-10-10, 23:07 ]
herbatke z kopru włoskiego jest taka od pierwszego tygodnia życia nie pamietam dokładnie albo z HIPPA
o właśnie ja taką sobie przywiozlam z polski,tak to z hippa,koper włoski i rumianek też,ale mam pytanie czy przy karmieniu piersią też można podać bez problemu??? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 paź 2008, 23:24

zirca,
super ze juz jestes jeszczte raz ci gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
kropek jest sliczny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mam pytanie czy przy karmieniu piersią też można podać bez problemu???
tez sie nad tym zastanawiam :ico_noniewiem:
a my nie spimy maly spal ladnie w dzien a teraz marudzi :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: sama juz nie wiem czego on chce :ico_placzek: najedzony przebrany smoczek w buźce i dalej maruda :ico_placzek: :ico_olaboga:

[ Dodano: 2008-10-10, 23:30 ]
miszka a ty dajesz rumianek czy koperek??
u mnie jest ten od 1 miesiaca tylko :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Duszka
4000 - letni staruszek

10 paź 2008, 23:32

agusia no jasne jak najbardziej podawać,lepszy apetyt beda miały dzidziusie wasze i oczywiście lepiej bedą sie czuły ,po to one są i naprawde pomagają ,no chyba ,że której bedzie miało dobitne kolki to moze okazac sie za słaba ,wtedy infakol aplikowac, ja tam nie znam co to kolki :-)

Awatar użytkownika
miszka

10 paź 2008, 23:43

miszka a ty dajesz rumianek czy koperek??
Ja parze slabiutki rumianek i w tym doslownie na sekunde zanurzam torebke z koprem wloskim.Natalka sie slicznie wtedy odgazowuje i brzusio juz nie boli.oczywiscie stosuje to nie codziennie a tylko wtedy jak widze ze sie prezy i cos jest nie halo :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Agusia1982

10 paź 2008, 23:59

to super,w takim razie jak jutro bedzie sie jeszcze prężył zrobie mu tą herbatke,ale mam nadzieje że bedzie ok,i ze nie bedzie miał juz problemów z kupcią,w razie co dam mu tej herbatki :ico_brawa_01: a ja dalej tu siedze,ale słysze już jakieś głosy z sypialni,pewnie mój synus sie nie długo bedzie budził na amu amu!!! dam mu cyca i kłade sie spać,bo jutro padne na te cycki!!! :ico_oczko:

[ Dodano: 2008-10-11, 12:48 ]
witam! jakos tu pusto dziś i cicho! malutki smacznie śpi,u nas piękna pogoda,i szykuje sie na spacer ale on jak na złość sobie śpi,ja juz chate wyczochrałam calutką ,obiadek zrobiony,i czekam teraz aż sie malutki zbudzi,dzis na razie spokoj z kupcią nie pręży sie ani nie płacze,twu twu nie zapeszając,ide to ja sie tym czasem wyszykuje,pozdrawiam buźka pa

Wróć do „Przedszkolaczki”