CMonikA, kochana schudnie wszystkie schudniemy
ja też mam jakiś kryzys brakuje mi owoców nie wiem czy nie zmienić diety i nie zacząć jeść owoców
badz silnaa też mam jakiś kryzys brakuje mi owoców nie wiem czy nie zmienić diety i nie zacząć jeść owoców
ja poproszę.własnie wcinam twaróg ze szczypiorkiem podrzucic którejś ???
ja tez mialam ten problem jak zaczelam kiedys latalam do kibelka codziennie a teraz 3 dni 'zastoju' ale kupiłam czerwoną herbateznowu pojawiły się problemy z wypróżnianiem,kupię sobie chyba activie naturalną.
dasz rade! powiem Ci tak duzo czytalam i gdzie stam bylo napisane ze ktos jadl jabko np od czasu do czasu i waga i tak spadała, wiec jak nie dajesz rady to moze sprobujnie wiem czy nie zmienić diety i nie zacząć jeść owoców
super byle do przodudzis 0,5 kg mniej
czyli juz rowne 2
juz wysyłam kurieremja poproszę.
tez zaraz sobie zrobieJa jak zwykle kawa z mlekiem 0,5%
ja tez pije bo bez niej ani rusz z opróznieniemkupiłam czerwoną herbate
po 2 szklankach pomogło
tak tak jak ma Ci pomoc do zjedzktos jadl jabko np od czasu do czasu i waga i tak spadała, wiec jak nie dajesz rady to moze sprobuj
moj jedyny grzeszek to smietanka do kawy 12% ale daje odrobinetez zaraz sobie zrobie
no wlasnie a przeciez to cale białko sie nie strawi od wczoraj pije i juz 2 razy kibelek zaliczylam wiec działa superja tez pije bo bez niej ani rusz z opróznieniem
to troche zniecheca, co?mi od 3 dni waga stoi w miejscu
Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość