Dzień dobry, dziewczyny :)
Coś mnie dzisiaj tknęło, żeby zajrzeć i proszę - MARGARITA jest, supeeer :D
Jeśli chodzi o moje losy - wyprowadziłam się z Zuzia z mieszkania i teraz mieszkam w mieszkaniu po Mamie (3 pokoje). Facet Mamy, z którym miałam "przyjemność" mieszkać przez ponad miesiąc wyprowadził się prawie 3 tygodnie temu, więc wreszcie jesteśmy same i mamy święty spokój. Niestety dług w spółdzielni mieszkaniowej nadal przez Niego niespłacony (3 tysie), ale jakoś to załatwię...
Wykup mieszkania ruszył, mam do zapłacenia 21 tysięcy (bo z 90%-tową bonifikatą), więc jak już wykupię z Panem mieszkanie, to biorę się za ten nieszczęsny rozwód.
Z Panem róznie, zależy od jego nastroju, jeśli wszystko jest ok, to potrafimy normalnie pogadać, a jeśli coś Mu nie przypasuje, to potrafi mi trochę zrobić pod górę, głównie jakimiś docinkami i złośliwościami, co mnie wyprowadza z równowagi, bo generalnie przez to, co działo się w moim życiu przez ostatni rok, półtora - wpłynęło na moje zdrowie psychiczne i teraz jestem bardzo osłabiona emocjonalnie. I jeszcze ta pogoda... zawsze o tej porze roku mam depresję jesienno-zimową.... eehh...
Wstyd się przynać, ale Zuzka jeszcze śmiga w pieluszce
Jestem wkurzona, bo w lato ładnie Jej szło i często siadała na nocniczek, a teraz Jej się odwidziało. Mnie nie ma całymi dniami w domu, bo jestem w pracy (poza tym, Mała często jest u Pana, jeśli On ma akurat wolne, a jak oboje jesteśmy w pracy, to przychodzi do Zuzki teściowa nadal - ciekawa jestem jak długo jeszcze
) , więc ja nie mam jak tego przypilnować i jak Jej uczyć
Nie wiem jak mam to teraz zrobić. Jak jestem w domu z Mała i pytam się czy chce siusiu, to mówi: "nie chce siusiu teraz", a jak ją sadzam bez pytania i mówię, że zrobimy siusiu, to siedzi, siedzi i i tak nic z tego... Załamka... Jak odzwyczaiłyście swoje dzieci??
Gdybym była z Mała w domu w dzień, to bym ją pewnie nauczyła, tak samo, jak oduczyłam smoka będąc 2 tygodnie na zwolnieniu lekarskim... Nie wiem co robic...
MARGARITA - a Ty tez się rozstałaś z P.?? Ale tak definitywnie?? Nie mieszkacie razem??
Co się dzieje z SHOO, czy ktos wie?? Chyba nie zagląda już ładnych kilka miesięcy....??
SHOO - daj jakiś znak życia!!!!!!
Zuzia mówi dużo i też ją wszyscy rozumieją, potrafi łaczyć juz 4 wyrazy...
biorę się za robotę, przyjezdzam do pracy na 7:00, więc wstaję o 4:20
[ Dodano: 2010-11-17, 11:53 ]
najlepsze życzenia urodzionwe dla JASIA :ico_prezent: :ico_buziaczki_big: