kate_k82
Śmigam już bez trzymanki po forumku

07 sie 2008, 22:30

u nas w sumie spoko obyło sie bez wieczornej gorączki ciekawa jestem jaka mnie noc czeka... jeśli będzie spoko to jedziemy na weekend do mojego brata do Chorzowa, jak jeżdzić to pełną parą :) Mat ma od jakiegoś czasu okres mamusi... tylko ja i nikt więcej nawet t njuż nie bardzo, jeśli usypiać to tylko z mamą bo jak T chce z nim się położyć to Mat się drze.... niby fajnie bo wcześnij gdy byl, okrez tatusia to mi było przykro ale przyznaję ze troche męczące to bywa...

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 22:55

Kamizela a cóż dziwnego z tym kąpaniem??? to Wiktor się w czym do tej pory mył??? skoro macie wannę???
Glizdunia ej, nie marudź!! masz śliczną nową kanapę i okazję do zakupów!!! na pewno jest pięknie...pokaż!
Kate miło bez gorączki, oby to był początek dobrego...

No, ja poprasowałam, gapię się w tv...idę potem myju i do wyrka...trzeba powoli obgadać sprawy wyjazdowe...a jeszcze zakupy w necie poczyniłam, na moje dorabianie poza pracą...szkoda, że tak późno do tegp dpjrzałam, mogłam na boku dorobić dużo, a byłam taka głupia i leniwa...za to napiwki odkładam od jakiegoś miesiąca może i mam już 70zł!!! jupi, jeszcze dojdzie za 2xpaznokcie żelowe, pedicure i makijaż, pewnie ok.200zł, więc świetnie. POstanowiłam za to wysłać gdzieś rodziców na weekend, niech odpoczną od nas...ale gdzie? morze nuda...góry za daleko...kto ma dobry pomysł???

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 23:15

zborra a moze tu ich wyslesz?
http://www.popowo.com/
mojej mamy kolezanka tam byla i bardzo zadowolona
tam jest podobno niedrogo a bardzo ladnie
jest tam jakis specyficzny mikroklimat wiec napewno rodzice by skorzystali

albo moze weekend w jakims fajnym hotelu blisko was?
chyba najblizej masz bydgoszcz? prawda?

kate_k82

07 sie 2008, 23:25

Zbora jaka Ty dobra córka jesteś... kurde może mnie by jeszcze ktoś gdzies wysłał samą... tak na 2 dni nie dłużej... ale pewnie bym nie wytrzymała... ani razu jeszcze nie spędziłam nocy bez dziecka... ciekawe jakie to uczucie???

dobra zegnam się bo późno i mi sie oczy kleją a zapałejk nie mam przy sobie :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 sie 2008, 23:30

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
fociaki z wczoraj i dzis...mam ich mnostwo wiec zapelnie album picassa -jak to to zapraszam na stronke :ico_oczko:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 23:33

maja z tymi koralami mnie rozwala
moja tez ma ale jakos jej nie zakładam
chociaz ostatnio tez robi mi sie mala kobietka bo chce sie malowac

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sie 2008, 23:39

Jagódka no fajnie to wygląda, ale czy to jest dostępne dla takich zwykłych szarych ludzi? co do hotelu gdzieś blisko to raczej nie, szczególnie Bydgoszcz...bo to dziura...w sumie nie chcę daleko, ale inaczej się nie da, bo tu w okolicy to stypa straszna...myślę o Kazimierzu Dolnym, ale to zostawiam sobie na inny wiecżór, bo miałam isć spać, a która jest godzina??? :ico_szoking:
Glizdunia Ty chuda szkapo!!! :ico_brawa_01: ucałuj koralową córeczkę!!! i kanapę, fajnie wygląda...tak angielsko :ico_haha_01:
Kate, spoko może i Ciebie kiedyś wyślę...swoją drogą, noc bez dziecka też jest spoko. Ja mam takie noce co noc prawie :ico_haha_01: jak uśne bez ryku to zamykam drzwi i do rana się nie widzimy :ico_haha_01:

dobra, wyginam śmiało ciało bo normalnie nie mogę...cżłowiek siada na chwilę i marnuje cały wieczór...koniec!!!
pa!

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

08 sie 2008, 07:18

ja sie witam z rana, wyspana jak nigdy. Alicja ślicznie spała od 21 do 6:30 więc i ja sie wyspałam. Dziś czeka mnie wielkie pakowanie. Jedziemy na 9dni więc troche tego się uzbiera. Bo trzeba jeszcze basenik zabrać który Ala dostała od chrzestnej, i dwa autka bez których nie da rady na dłuższe wyjazdy, i zabawki podróżne, którymi zabawiam Alicję w czasie drogi, i do tego stos ubrań Alicji i Mariusz. Moich na szczęście kilka, bo mama nie powyrzucała jeszce rzeczy z ogólnieka, które są w całkiem dobrym stanie i mogę w nich bez problemu chodzić. plus wiadomo wózek, pieluch, kaszki, buteli................

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 09:00

wyprawa z dzieckiem to normlanie jak na sybir
wszystko trzeba ze sobą wziąść

jak jechałysmy z kumpelka nad to jezioro to uwierzcie ale jej mąż przyjechał busem z paką i miałysmy pełną pake :)
chlopaki sie smiali ze sie wyprowadzamy

a w sobote idziemy na grilla wlasnie do tych znajomych i postanowilam ze bez małej
zostawiam ją u mamy na noc :ico_brawa_01:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 10:55

hejka

a my jutro na wesele troche sie odchamimy..ale ciekawa jestem jak tam bedzie, bo to idziemy do kumpeli ze studiow moich, takiej paniczkowatej, strasznie całe przygotowania do slubu przezywała, ze najlepsza sala, ze najlepsza suknia, fryzjer, orkiestra itp no to jestem ciekawa.. :ico_noniewiem: zastanawiam sie tez jakich znajomych ma, bo na panieniskie laski skłądały sie po 100 zł kazda na prezenty :ico_szoking: mi sie to strasznie duzo zdało :ico_puknij: :ico_noniewiem: w niedziele wam zdam relacje :ico_haha_01:

a poki co Mila spika, ja miałam malowac mamie kuchnie, ale jak ta pojechała i 8 do miasta tak jej jeszcze nie ma, a jak Mila sie obudzi to juz nonono zimna..

jesli chodzi o sceny w sklepie to ja nie wiem ale moja jeszcze nigdy zadnej nie odstawiła, nawet jak w zabawkowym jestesmy nigdy ja nic nie interesuje, moze to jeszcze nie ten czas, jedynie co to marudzi jak jej sie nudzi i wtedy sie wygina zeby wyjsc..
co do zostawienia dziecka na noc, to w sumie my jeszcze na cała noc nigdy nie zostawilismy Mili, u nas w domu moze i by nie było problemu, bo spała by u siebie tylko moja mama by musiała przyjsc do gory, ale do tesciow na noc to sobie jak na razie nie wyobrazam...wogole ja sobie nie wyobrazam zostawienia Małej np na dzien lub dwa..ost mi kumpela proponowała zeby przyszła robic do niej do banku, ale jak usłyszałam ze na tydz trzeba wyjechac do Piaseczna na szkolenie to az mnie przeraziło, ze musiałabym na tydz Mile zostawic :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:

kamizelka a co Wiktor sie nie lubi kapac?? :ico_szoking: :ico_noniewiem:
glizdunia kanapa bardzo ladnie sie prezentuje w tym salonie!!a własciwie dlaczego wy nie mozecie sobie pomalowac scian czy zmienic wykładzin?
kate no to oby wam sie kolejny wyjazd udał..a jak tam wizyty u psychologa?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”