Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 maja 2010, 13:16

Marcel przespal cala nocke :ico_brawa_01:
tzn po 3ej zaczal sie wiercic ale dalam mu smoczka i zasnal dalej
pomyslalam sobie ze jakby byl glodny to by nie zasnal :ico_oczko:
:ico_brawa_01: super nocka udana :-)
Marcel ma jeszcze kilka cm w gondoli :ico_haha_01: i na razie nie zmieniamy
chociaz juz robilam przymiarke i cos mi ta spacerowka nie pasuje :ico_noniewiem:
albo po prostu Marcel jeszcze do niej za maly :ico_oczko:
gdyby nie to że wózek mam za ciężki, to też byśmy spacerówki nie kupowali bo ten głęboki można przerobić na spacerówkę - ale wówczas faktycznie jest ona strasznie duża :ico_olaboga:
z mezem sie w nocy poklocilam (...) -
ehh ci faceci :ico_puknij: Mój mąż też dziś się późno kładł, ale robi to w miarę cicho, bo już nie raz go ochrzaniałam że Małą obudzi - no i się nauczył :-D A przebiera się w łazience :ico_oczko:
Noc u nas była tragiczna.
, oj strasznie masz na tym poddaszu. U nas też było duszno w nocy, bo mieszkamy na najwyższym piętrze i jak się dach nagrzeje to potem duszno, no ale możemy okna pootwierać :ico_sorki:
u nas nawet nie pada, ale wykorzystując nieobecność Tosi poprasowałam zrobiłam obiad i odkurzyłam, jednak się z tą nogą nie wybiore na spacer bo ciężko, jeszcze dwa tygodnie i się pozbędę tego w ko
przynajmniej wykorzystałaś okazję. Oby szybko Ci ten gips zdjęli :ico_sorki:

Helen, słodkie zdjęcie Kiary w podpisie :ico_brawa_01:

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2010, 13:19

Mój mąż też dziś się późno kładł, ale robi to w miarę cicho, bo już nie raz go ochrzaniałam że Małą obudzi - no i się nauczył :-D A przebiera się w łazience :ico_oczko:
u nas nie ma problemu bo Marcel spi w osobnym pokoju :ico_oczko:
zreszta sen ma mocny chyba po tatusiu :ico_oczko:

anusiek no rzeczywiscie kiepsko z tym poddaszem, :ico_olaboga:

u nas dzisiaj chlodno w mieszkaniu ale grzejnikow nie odkrecam
zalozylam tylko synusiowi skarpetki :ico_oczko:

wlasnie sie budzi moje malenstwo, czas na obiadek :ico_oczko:

Awatar użytkownika
anusiek
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

31 maja 2010, 13:20

no tak te mieszkania na poddaszu to jakaś porażka. Jak w szklarni a jeszcze na klatce mamy sufit przeszklony i jest masakra!
Nie wiem co zrobimy w 30 stopniowe upały :ico_olaboga:

jak byłam w ciąży to siedziałam pod wiartakiem i co parę min polewałam się zimną wodą pod prysznicem żeby choć na chwilę było chłodniej. Chyba będziemy w południe na dwór wychodzić (bo na dworze na bank będzie chłodniej niż w domu)

Mały zasnął ale marusził jak 150!
Mam nadzieję, że pośpi troszkę, odeśpi tą nieprzespaną noc i będzie ok.

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2010, 13:23

Helen pokaz sukieneczke :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

a fotka w podpisie cudowna :ico_haha_02: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2010, 13:35

mieszkania na poddaszu to jakaś porażka.
tez mieszkalismy na poczatku na poddaszu, pamietam, ze w ulewe strasznie glosno bylo od kropel uderzajacych w okna dachowe...
pokaz sukieneczke
kupilam taka dluuuga, z koszulka
http://cgi.ebay.de/Taufkleid-Bluse-WEIs ... 45f2a49279

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2010, 13:45

ladna, tutaj tez takie podobne sa :ico_oczko:

a ja nie wiem czy bede kupowala specjalne ubranko do chrztu czy moze koszula i jakies eleganckie spodnie :ico_noniewiem:

a ktoras sie pytala kiedy jedziemy do PL
otoz u nas to nie wiadomo
moze sierpien/wrzesien
bo w lipcu raczej nie damy rady :ico_noniewiem:
maz akurat zaczal wieksza robote :ico_oczko:

Marcel juz po obiadku
teraz szaleje na macie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2010, 13:53

leona, wlasnie taka dlugasna sukienka mi sie marzyla :-) a chlopcow tu chrzcza czesto w koszuli i spodniach z kamizelka - taki mini-garniturek :ico_oczko:
Marcel juz po obiadku
teraz szaleje na macie
moja niunka usnela przy cycu, mam nadzieje, ze troche pospi, bo marudna juz byla...

leona
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2010, 14:17

moj mimo ze pospal, dalej marudzi :ico_noniewiem:

anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

31 maja 2010, 14:59

Helen, wkladka mysle ze nie potrzebna, jeszcze bedzie sie sciagac i przeszkadzac, moja tez w naszym wózku sie topi :ico_wstydzioch: a co do meża to moj by chyba zarobil jakby swiatlo nam wlaczyl, on nawet nie moze TV ani swiatla w pokoju obok bo robie afere :-D a jak robi sobie jesc w kuchni to zamyka drzwi tego 2 pokoju abysmy nic nie slyszaly
anusiek napisał/a:
Noc u nas była tragiczna.
, oj strasznie masz na tym poddaszu. U nas też było duszno w nocy, bo mieszkamy na najwyższym piętrze i jak się dach nagrzeje to potem duszno, no ale możemy okna pootwierać :ico_sorki:
ja mam pod tym wzg super bo w 1 pokoju przez caly dzien nie mam slonca wiec jest chlodno a w zime goraco bo tam jest kominek
leona napisał/a:
pokaz sukieneczke
http://cgi.ebay.de/Taufkl...=item45f2a49279
sukienka jak dawne beciki :ico_brawa_01:

moja wczoraj przy rosole marudzila a dzisiaj sie zajadala :ico_szoking: troche rzadszy zrobilam

dzisiaj o 6,20 wstalysmy mala zjadla cyca jednego i kiedy ja przekladalam do 2 to poczulam ze smierdzi wiec przebralam kupe i sie rozbudzila wiec 2 cyca nie chiala, wstalysmy ja wzielam sobie kawalek ciasta i oczywiscie mala sie zajadala, najbardziej jagodami z niego :ico_szoking: ja zapilam kawa zbozowa a ona mlekiem i poszysmy spac, o 10 wstalysmy :ico_szoking: nie pamietam kiedy tyle spalam, a glowa mnie bolala ze szok, a pozniej na szybkiego po syna do szkoly pojechalysmy i za obiad sie wzielam

my juz 3 dzien zajadamu sie swoja salata z rzodkiewka i szczypiorkiem :ico_brawa_01: nie ma to jak swoje

Awatar użytkownika
Helen
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 maja 2010, 15:32

sukienka jak dawne beciki
cos w tym chyba jest :ico_noniewiem: :-)
oczywiscie mala sie zajadala
dobrze, ze chociaz Klaruni wszystko smakuje :-) moja zolza strasznie sie dzisiaj krzywila przy obiadku, przekomicznie to wygladalo, "powiedziala" tez swoje pierwsze slowo: "ble" :ico_haha_01:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”