ale tutaj cichutko
Kruszynka zapewne po zabiegu nie ma biedactwo siły
Madziorka cos chyba miała zacząć od Nowego Roku jeśli chodzi o swój biznes? Dobrze kojarzę?
Spadłamznieba cisza, zapewne zabiegana i brak czasu.
Anja - moze nadal klopoty z kompem, albo ma w końcu swoja wymarzona pracę. jesli to praca to szybciutko nam o niej napisz. Będziemy cieszyły się z Tobą.
Paulina wskoczyła raz nas odwiedzic i cisza - tez zapewne zalatana dziewczyna przy dwojce maluchów.
Miluśka jeśli chodzi o przedszkola to co piszesz - faktycznie słyszalam różne opinie, ale wiem że sa tez i takie ?(przynajmniej u nas) gdzie warto próbowac aby dzieć sie dostał.
a i o prywatnych tez się różne rzeczy słyszy i to nie tylko od znajomych ale i w mediach.
Na pewno trudny wybór z tym przedszkolem bo jednak na kilka godzin oddajemy swoje dziecko obcym osoba i nie mamy (niby) jako takiej kontroli, a jak sie jest (co zasze można skontrolowac osobiście) to tez różnie sie tam zachowuja.
Temat rzeka.
Madziorka Olaf na pewno kjuz miała urodzinki więc Wszystkiego najlepszego dla niego
:ico_prezent: :ico_prezent:
tak sie zastanawialam ostatnio nad dzieczynami ktore maja juz więcej niz jedno dziecko.
Na forum zapisałyscie się jak miałyści lub byłyście w ciąży z pierwszym czy juz kolejnym dzickiem.
Kiedys pisala z nami tez taka dziewczyna która urodziła 3 córki (niestety nie pamiętam nicku, a nie chce mi się przeglądac) wiem ze później poszła na styczniówki bo chyba w końcu urodziła w styczniu.
Ona mieszkała w UK
Wiecie może co u niej?