Nie wiem czy mojego to przerosło bo kocha małą.Jak jest w domu to naprawdę dużo się nią zajmuje i nigdy nie miał ale gdy mu mówiłam weź się nią zajmij. Śpi nadal z nami , nie przeszkadzają mu pobudki małej .
Inia to mam nadzieję że u nas się to poprawi z czasem i oby jak najszybciej. Z jednej strony jestem najszczęśliwsza na świecie bo mam mała a tak bardzo tego pragnęłam tylko brakuje mi teraz mojego drugiego szczęścia by był z nami .
przytulanki i bliskość nie musi się skończyć seksem
dla nas, ale nie dla faceta
No właśnie .Dla mojego to z długa przerwa .Hehe a liczyłam na to że skoro był przy porodzie to mu zbrzydnie na jakiś czas a jemu nic a nic heh
Inia moja właśnie zasnęła w koszyczku obok.
A co do tego że tak późno zasypia to znajoma mówiła mi iż jej synek jak miał alergie to tak samo miał problemy z późnym zasypianiem i jej kilka znajomych tak samo.Ciekawe czy to prawda ale faktycznie ona kiedyś mi max o 21 już spała a od ka te chrostki się pojawiły to się pogorszyło.Czas pokaże jak będzie.
Mi teraz tez strasznie brakuje kogos kto by wsparł,przytulił,ale co zrobić
Tobie to dopiero musi być ciężko.
Mój P poszedł jakąś godz temu do sypialni spać a myśmy zostały bo mała nie spała.Nakarmiłam ją i tak sobie do niej mówiłam co mi leży na sercu, pobeczałam sobie a ona wtedy tak się do mnie uśmiechała słodko .Taki uśmieszek a może dać tyle siły i radości.
[ Dodano: 11-12-2011, 22:47 ]
kwiatunio, to malutka kolki ma??
,ja nawet nie wiem co to kolka,ani jedno z moich nie miało.
Moja też nie miała jak na razie , a jem a raczej jadłam wszystko .Ale smażone kapusta i tłuste ja nie rusza.
A propos jedzenia to wczoraj wieczorem zjadłam tortille domowa, tylko placki kupowałam gotowe, było mięsko oliwa z oliwek i ogólnie bardzo syta kolacja,rano śniadanko i na obiad też pojadłam mięska i dziś cyce mam zupełnie inne.Pokarmu znów full, więc chyba pożywniejsze i tłuściejsze jedzonko coś daje.
Karina a jak u ciebie właśnie sprawy sercowe?
[ Dodano: 11-12-2011, 23:06 ]
Widzę że nie ma nikogo więc ide spać.