jeju kochana jakiego smaka mi narobiłas noooJa sobie wlasnie zrobilam budyn waniliowy z czekolada i orzechami

ziolo007 Najwazniejsze,ze dzidziuś zdrowy i bije serduszko a urosnie bardzo szybko bo i czas leci bardzo szybko

Dziekujęubranka sliczne. Ja Juz zdarzylam kupic kilka tygodni temu taki zestaw bialych ubranek. No I jeszcze takie kolorowe spioszki

wiem jakie to silne i korci aby kupićno i płci nie znam... ach no może coś neutralnego ... hehheh

wlasnie o to chodzi..ja równiez musiałam lezeć ehh jak dobrze,że to juz za mną tyle co ja sie stracha o tą małą najadłam to mówie wam,najważniejsze,ze już czuje wyraźne kopniaki i jestem spokojnai potem musiałam leżeć, dlatego teraz dmucham na zimne,

a to na pewnomyślę że z pewnością ci się to wszystko przyda, co kupiłaś. prędzej, czy później

I dziewczynki dzwoniłam w końcu do swojego Profesora,który mnie operował podałam mu wyniki kortyzolu i pytałam co dalej ze mną...Usłyszałam,ze steryd nadal brać,ponieważ nadnercza mi nadal nie pracują czyli guz sie nie odnawia całe szczescie