Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 11:15

hello....Maya z ciocia na spacerku to mam chwilke
Lady,nie mozemy nic zmienic w mieszkaniu bo je wynajmujemy...i ma byc oddane w takim samym stanie jak je dostalismy...tutaj tak jest ze nie mozna robic sobie po swojemu w cudzym mieszkaniu....a teoretycznie remontami powinien zajac sie wlasciciel jesli mieszkanie tego wymaga.......no a zdrugiej strony nikt nie chce pakowac kasy w wynajmowane mieszkanie jak za miesiac moze sie okazac ze trzeba sie wyprowadzic :ico_noniewiem:

Kate,no lwasnie gadaj jak bylo u psychologa!!!!!!!

ogolnie to juz sie przyzwyczajam do kanapy...i kombinuje jak tu przemeblowanko zdrobic...z tym ze jest taka ciezka ze nawet 10 cm popchnac jej samemu nie idzie :ico_szoking: :ico_noniewiem:

w tym tyg. Arek bedzie mial urlop to troche pozwiedzamy..chce zabrac dzieciaki nad morze,na klify i do jakiegos parku zabaw no i na sklepy bylo by wskazane...z tym ze oni juz tyle nakupili ze nie wiem jak sie spakuja :ico_olaboga: a maja 1 walizke wspolna(moga miec 15kg)i kazdy podreczny...a Kacper juz sobie pilke kupil i ciuszki i juz waliza pelna :ico_puknij: .....dobra nie zanudzam...ide wieszac pranko :-D

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 11:24

glizdunia no u nas tez tak jest ze musisz oddac mieszkanie w takim stanie jak dostałas ale zeby scian nie mozna było pomalowac po swojemu to troche dziewne, sciany mozna zas przemalowac..a umowe to chyba macie na jakis dłuzszy okres czy normalnie moze własciciel przyjsc i powiedziec ze znalzał innych lokatorow i kaze wam sie wyprowadzic :ico_noniewiem:
a piszesz o 15 kg bagazu i od razu sobie wyobrazam jak ja sie zapakuje na wczasy zeby tych kg nie przekroczyc :ico_olaboga: a jeszcze ost sie okazało ze kupilismy za małe jednak walizki bo nam sie łózeczko nie zmiesci i nie wiem teraz jak nie pojdzie go wcisnac jako bagaz podreczny to bedziemy bez łózeczka :ico_wstydzioch: :ico_zly:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 12:00

Ello

miały byc foty, ale nie mam czasu na nic...

fak t czasem miałabym ochotę zmienić mikroklimt sama...

Glizda fajna kanapa... ciężka do ubabrania przez Maycine rączki... czyli OK :ico_brawa_01:

A i Kulka nie odpisałam Ci, że nam też się zdarza ... tzn. Miłemu :ico_oczko: zapomieć zawołać w nocy :ico_zly:

Zbora i jak tam z nazwą? Masz li co? :ico_haha_02:

Kate piękna z Was rodzina na zdjęciach, no i koniecznie powiedz jak po spotkaniach u p. :-)

[ Dodano: 2008-08-08, 12:40 ]
wszyscy w swoich łóżkach :ico_sorki:
Obrazek

foch
Obrazek

zostawcie mnie wszyscy, tak będę siedziała
Obrazek

w ogródku botanicznym
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

czas na małe co nieco
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 12:41

Lady..wiesz jakby cos sie stalo i bysmy pomalowali na takie same kolory to ok. ale dekorowac po swojemu nie wolno :ico_nienie:
a powiedz mi czy wy charterem lecicie na wczasy czy normalnymi liniami?bo moi leca Ryanarem i tylko te linie maja takie ograniczenie bagazowe :ico_puknij: ...reszta lini ma po 20kg. na bagaz a charter wlasciwie nie ma...a jak ma to tylko teoretynie bo mi nigdy nie kazali placic w charterze nadbagazu a zawsze na wakacje mialam soroooo :ico_haha_01:

Massumi
,Ty taka zajeta ciagle a pomyslec ze juz niedlugo wakacje sie koncza i znow szkola sie zaczyna nie? :ico_noniewiem: a masz racje z kanaa ze Maya poki co jej nie da rady...dzis juz narozlewala na niej i zwyczajnie przetarlam szmatka i czysto :ico_brawa_01: :-D

[ Dodano: 2008-08-08, 12:42 ]
Massumi,daj mi troche tego slonca z fotek :ico_sorki: ...sliczne wspomnienia!!!

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 12:57

GLIZDUNIA, noooo wracam do szkoły Michu idzie do przedszkola :ico_sorki: MisiUla na stancję do babci :-D żyć nie umierać :-D :ico_sorki: :ico_oczko:

A Ty jakaś wychudzona na tej fotce rodzinnego spaceru ... taki brzuszek zapadnięty.... aaaaaaaaa dawaj czadu :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 13:10

zborra Wiktor z racji, że bał się wejść do wanny był kapany w swojej waniene w pokoju :ico_oczko:

Awatar użytkownika
massumi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 13:19

i oststani raz jeszcze my

Nie ma jak lody made in mama :ico_brawa_01:
Obrazek

Z Franciszkiem /kuzynem/ :ico_haha_01:
Obrazek
Obrazek

Misiula w budyniowej maseczce na całe ciało :ico_sorki:
Obrazek

Maaaaaaaaaamoooooooooo patrz :ico_olaboga:
Obrazek

Jak mama nam da jeszcze jedną śliwkę, to chyba pęknę :-D
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Pierwsze artystyczne zdjęcie wykonane przez Miłosza :-)
Obrazek

Dobrze, że mama nas nie widzi :ico_haha_01:
Obrazek

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 13:29

Ech, słodziaczki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

massumi ty to się z nimi na pewno nie nudzisz i nie możesz narzekać na rutynę :ico_oczko:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 sie 2008, 13:52

massumi jakie to sa lody made in mama? i Miłosz do gory nogami jak wisi :ico_olaboga: az strach patrzec :ico_noniewiem: reszta fotek boska, a kuzyn Franek jaki blondasek.. :-)

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

08 sie 2008, 16:23

:ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_haha_01: :ico_brawa_01: MisiUla w budyniowej maseczce mnie rozwalila :ico_haha_01:

aha no i Lady,my mieszkanie mozemy wypowiedziec z miesiecznym wyprzedzeniem a nam moze wlascicielka z dwumiesiecznym....wiec szkoda kasy na wielkie remonty..malowanie od biedy mozna odwalic ale podlogi-za drogi biznes :ico_nienie:

oki,zmykamy na zakupy!

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”