Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 maja 2007, 15:40

hejka
lucy ja tez slyszalam ze kobiety puchna pod koniec ciazy.. ponoc to norma wiec luz...
jasnie pani brzuszek swietny!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i kanapa rowniez... ja uwielbiam pomarancz !! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a ja gotuje szybko pomidorowke i zmykam znow na shopping,,, poki jeszzce mam sily... hihi

pozdrowionka papa :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

15 maja 2007, 15:51

FITTNEY, a co to znaczy telaz lala? :-D

z drugiej strony brzucha moj maz napisal wczoraj 37 miesiac :-D :-D mysli, ze mam sloniowa ciaze :ico_haha_01:

:ico_smiechbig:

Adi przedstawia sie wszystkim to mowi ze jest LALA :ico_oczko:

najgorsze że jak nalewam mu zupe to nawet nie moge podjadać bo krzyczy zaraz : NIE MOZIEŚ :ico_olaboga:

[ Dodano: 2007-05-15, 15:55 ]
nie widzę swojej gęby w avatarku :ico_szoking:

czyzby moderator uznal ze jest zbyt paskudna na ten watek? :027:

aaaa juz wiem,mamy tu sporo ciężarówek,ipewnie temuaby żadnej nie wystraszyć :ico_oczko: :-D

DELFINA
maniakogadacz
maniakogadacz

15 maja 2007, 15:56

Lucy to nie ma sie co martwic na zapas i czytac bzdur, ale to chyba u nas normalne, ze wymyslamy sobie choroby i mamy czarne scenariusze :ico_haha_01: Mi w pewnym momencie maz zabieral do pracy kabel od internetu, bo czytalam bzdury :ico_puknij: , dobrze zrobil! Ale oddal po dwuch dniach, terrorysta :-D
Kasik ja tez polecam VIBURCOL ale trzeba pamietac, zeby nie przesadzac z czestym stosowaniem, bo przestanie dzialac, ja zuzylam 6 czopkow przez rok zycia Mayci, wiekszosc po szczepieniach, i dwa razy przez zabki :-D
Kasia akwarium!!! Obiecaj, ze fotki wkleisz!!! My z Kuba tez bysmy chcieli w domku miec, ale najpierw trzeba domek miec :-D Kasiu masz moze wiesci od Ilonki, tak dlugo jej nie ma!!!

[ Dodano: 2007-05-15, 16:03 ]
Jasnie Pani zdjecie super :ico_haha_01: Jeszcze miesiac i juz sie prawie wszystkie rozdwoicie :ico_haha_01: Dzisiaj mi sie snilo, ze w ciazy jestem, rodzilam i poprosilam o znieczulenie a ta pielegniarka mi tabletki niesie i mowi, ze dobre bo ziolowe, myslalam, ze ja udusze :ico_smiechbig: :ico_smiechbig: dodam, ze to juz Polska byla :ico_smiechbig: :ico_smiechbig:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 maja 2007, 16:06

hej laski!!!!
Lucy ty sie za duzo nie przejmuj bo ja jak robie na nocki to mam tak spuchniete stopy ze ostatnio kolezanka mi klapki do domu pozyczyła rozm 39 a ja mam 35, bo nie moglam wcisnac moich roboczych :ico_smiechbig: wiec wyobraz sobie jak ja w nich szlam :ico_olaboga: ale jak jestem w domku to wszystko oki no i czuje dłonie mi puchną :ico_olaboga: ale wiem ze to normalne
Jasnie Pani brzusio superowy, odlotowy :ico_brawa_01:
Fittney a Ty niedlugo juz rocznice masz :ico_brawa_01: wymyslilas juz cos seksownego dla mezusia ?????? :ico_brawa_01: :ico_szoking:
pozdrawiam Was kochane lece spaggetti na obiadek zrobic :-D

lucy23
Trzy tysiące lat minęło...

15 maja 2007, 16:20

dziewczyny ja bylam na miescie 6 h ,a teraz nie mam sil,nawet pisac :-D ale wszystko super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: mialam nawet scan :ico_szoking: zadnego zatrucia nie ma...w nocy znow wymiotowalam o 4 rano,ale to normalne ,bo mam duzo hormonu i taka moja ciaza,ze co jakis czas sie w kibelku konczy :-D moja mama miala tak samo,wiec mysla,ze to po niej :ico_haha_01: scan mi zrobili,bo byl jakis student ,i ani on,ani lekarz nie byl pewny gdzie jest glowka :-D okazalo sie,ze glowka juz nisko,na dole,dlatego nie mogli wyczuc :-D plci nie potwierdzil,bo nie mogl zobaczyc he he ale najwazniejsze,ze wszystko ok ....Oliverek zdrowy :ico_brawa_01: a ja to moge nawet jak balon wygladac (bo i tak juz wygladam he he )...potem poszlam z wrazenia na zakupy i tak sie strasznie ciesze jakbym w totka wygrala :-D bo niezle sie wczoraj nakrecilam :ico_puknij: jasnie pani brzuszek spory ,ale zeby cie pocieszyc pstrykne niedlugo swoj :-D dzieki dziewczyny ,ze mi pisalyscie o tym,ze puchniecie to norma w ciazy,bo bym chyba calkiem zwariowala z tej niepewnosci :ico_puknij:

gosia888
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 maja 2007, 16:32

dziewczyny kolo 12 napisalam posta giganta i sie pojawil blad na stronie a teraz niestety troche roboty mi przyszlo i strasznie zmeczona jestem. Tomek zrobil mi o 5 pobudke po czym po 6 poszedl spac ja niestety juz nie moglam.
Kasia brzuch mialas gigantyczny - ja takiego w dniu porodu nie mialam.

Awatar użytkownika
FITTNEY
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

15 maja 2007, 16:56

martuchafrost
a wiesz że nie myślałam o tym? :ico_noniewiem: tym bardziej że w tamtym roku ja zoranizowałam wszystko a on do kolegów potem poszedł :evil:

[ Dodano: 2007-05-15, 16:58 ]
lucy23 :ico_brawa_01: cieszę się że u ciebie wszystko ok :ico_haha_02:

[ Dodano: 2007-05-15, 17:08 ]
http://teledyski.onet.pl/10172,2208559,teledyski.html
Adi uwielbia ten teledysk :lol:

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

15 maja 2007, 17:33

teledysk bomba :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
martuchafrost
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

15 maja 2007, 18:10

Fitney czas pokazac mezowi jaka ma wspaniala zone :ico_zakochani: i zadnych kolegów w tym roku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ico_puknij:
teledysk superowy!!!!!!!!!!!!!!!!
Lucy widzisz????? wszystko oki :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
madziorka hihi
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 maja 2007, 20:11

hejka
wlasnie odsluchalam teledysk :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: hihi

lucy to mi dzis obie na zakupkach poszalalysmy.. tyle ze ja tylko 3 h... bo sklepy do 18-tej i mnie wygonili :ico_zly: :ico_zly: :ico_placzek: hihi
ale nic jutro znow sie wybiore
kupilam pajacyki dla maluszka hihi ladne...
i dla siebie co nieco...

ide odpoczac ... do jutra papa

Wróć do „Pozostałe”